Partybilder från i lördags









What's up med mig och mitt snea jättesmile?! :D



Saturday night


Hoppas ni får en lika rolig lördagskväll som mig! :D



Morninghhh!


Sitter och trycker i mig så mycket frukost jag bara orkar. Ska till jobbmässan i Göteborg idag tillsammans med Medborgarskolan, och jag har ingen aning om jag kommer få något käk idag, haha. Haven't told ya, men jag går numera dit varje dag. Har inte riktig helkoll på vad det är vi ska göra där, men än sålänge så är det waaay mycket bättre än arbetsförmedlingen och jobbcoachen jag fick genom dem för ett ganska bra tag sen. På MBSK får man bra hjälp med CV och personligt brev, och vi ska antagligen ut på en hel del studiebesök, träffa företag och skapa kontakter. Till exempel idag ska vi till Nintendo och hälsa på, hur kul som helst!
Nu ska jag ta ur ringen ur nästan så jag ser lite anständig ut, och sminka mig så jag ser lite mänsklig ut. Och trycka i mig lite mer frukost :D



Four eyes

 



Nemen, jag har kompisar!


Kolla vad som damp ner i min brevlåda idag! Fick några finfina tidningar - Fönstret, någon bosnisk tidning (bara för att jag är så grym på bosniska! ähä), två stycken Häst & Ryttare, och Svenska Kyrkans Arbetsgivarorganisation. Hähä, postenhumor. Snällt att de tänker på mig :D



För den som inte vet - vanligtvis så skickar man tillbaka posten till avsändaren när någon flyttar utan eftersändning, men B-posttidningar (t.ex. Häst & Ryttare) ska inte avsändaren ha tillbaka, så de slängs i pappersåtervinningen.


Fy.fan.


Den till vänster är gjord 2008/09, den i mitten 2010, och den till höger blev jag ju klar med igår. Tyckte det var ganska kul att se dem såhär brevid varandra. Och tur som fan att man utvecklas lite, för fyfan vad skruttigt det såg ut där vid 2009 hahaha :D




Kat von D














Help, please?


Är klar med teckningen på Kat von D! Slänger upp bättre bilder imorgon när det är dagsljus, omöjligt att få en bra bild på den med en lampa eftersom det blänker så.

Jag skrev för lite mer än en månad sen att jag kanske skulle få ställa ut på Konstnatta i Falköping i höst. Ifall det nu skulle bli så så vill jag gärna börja teckna redan nu så jag slipper stressa, eftersom varje teckning tar ganska många timmar, och jag vill helst ha någon röd tråd genom allting. Är ganska säker på att jag vill göra porträtt på kända människor, tror det kan vara roligast om man faktiskt känner igen människan på teckningen. Men då är frågan, vilka ska jag teckna? Vad ska temat vara? Snälla kom med förslag, har sån jävla idétorka!





Godmorgon


Karlsloken ligger fortfarande och sover som den lilla grisen han är. Funderar på att riskera att väcka karln och ta tag i det enorma diskberget i köket. Eller teckna klart min teckning på Kat von D och lyssna på Maiden. hmm.. Disken får vänta.



Jag är i himmelriket


Hade glömt hur gott spenatsoppa är. Skulle kunna äta det sju dagar i veckan.
Känner mig sjukis idag och är verkligen inte på topp, så jag ska krypa ner i soffan, dra igenom några avsnitt av SATC och tycka synd om mig själv. Vart är min karlslok när jag behöver honom?!



So far...



Ehe, snyggt blänk från lampan.



Myser runt


Känner mig som ett russin efter världens längsta dusch. Tecknar för fullt och lyssnar på skitbra musik. Ska slänga på en dålig film och vänta på att klockan blir tillräckligt mycket för att gå och lägga sig. Perfekt onsdagskväll! För det är onsdag va?





Valentines Day


Eftersom jag hade fixat en så tråkig present till Olle igår så hade jag tänkt laga mat som vi hade kunnat käka när vi kollade på The Walking Dead - supergott potatismos (kan det bli annat än gott när jag gör det?!) och hjärtformade falukorvsbitar, handmade by me såklart eftersom jag inte har några pepparkaksformar. Men när jag berättade detta sa han att han inte ville ha något, och att jag inte behövde äta så mycket eftersom han skulle ta med mig på en utflykt. Så jag fick äta mina hjärtformade falukorvsbitar helt ensam.
Självklart slår Olle på stort och bjuder mig på suupergod mat på en mysig restaurang, och sen när vi kom hem kollade vi på TWD och mumsade i oss B&J's. Gissa om jag kände mig fjuttig med mina sketna chokladkakor, haha! Löööve him!



My crib


Vet att det är flera som är nyfikna på hur det ser ut hemma hos mig, så nu när jag har börjat komma iordning med det mesta så tänkte jag att jag kunde visa lite :)






Nattduksborden blev till soffbord eftersom jag inte gillade det jag hade. Så då fick jag ta köksstolarna som nattduksbord, häh.



Wall of fame


Tänkte att det var jävligt tråkigt att låta mina teckningar ligga och skräpa i mappar, så jag slängde upp några av dem på väggen. Mycket roligare att få kolla på dem varje dag och få inspiration till att fortsätta teckna och fortsätta utvecklas :)
Den längst ner till höger är från 2009, och den längst upp till vänster är gjord ganska nyligen. Tyckte det var roligt om jag kunde följa och se hur jag har utvecklats de senaste åren. Och jag själv tycker i alla fall att det är en himla skillnad på de bilderna. Superkul att se!





Man tager vad man haver


Happy Valentines Day
Egentligen är alla hjärtans dag är ett jävla reklamjippo. Tycker att man ska visa den man älskar uppskattning varje dag, och därför känns det helt meningslöst med ett datum där man ska köpa gulliga små puttinutt-presenter. Men när denna dagen väl kommer så kan man verkligen inte låta bli att köpa någonting, bara för att liksom. Såååatteee, jag köpte en (tre) egentligen ganska tråkiga presenter till min fina pojkvän. Men jag har varken presentpapper eller presentsnören, så jag fick ta vad jag hade - silvertejp. Lägg märke till att jag till och med fick till en rosett :) Jävligt ful, men vafan haha!

I söndags kväll hade antagligen The Walking Dead säsongspremiär i USA, så om jag får tag på avsnittet så ska vi mest fira att det är igång igen. Både Olle och jag har längtat som fan :D Perfekt 14 februari med andra ord!





Bilder från i lördags



Fick cupcakes av Anna i inflyttningspresent :D






Hahaha! Glad tjej får alkohol :D


Mh-mh-mh! Väntar på jackor.

Vi gick till det stället som var närmast från där vi blev avsläppta eftersom det var halv snöstorm. När vi kom in där kändes det som att vara på Ållefestare på nytt, dvs bara en massa fulla, juckande små flickor (och några juckande små pojkar som knappt ens fått hår på bröstet). Inte direkt vår kopp te, så vi skuttade vidare (i snön, utan jackor) till nästa ställe. Där var det snarare 50+, så vi gick till nästa (i snön, utan jackor), men där var det matsalsstämning. Sååå, vi gick tillbaka till gymnasiediscot och hade kul, skakade lite stjärt, och drev med folk som dansade fult. Haha åh, det är så kul att härma folk som dansar fult :D

 



Myskväll


Var på Gekås för tredje veckan i rad idag, pinsamt :D Följde mest med för att jag hoppades på att de skulle ha washitejp, men hittade ingen sån. Surt.
Väl hemma igen väntade en supersnäll pojkvän som bjöd på pizza! Resten av kvällen blir det bara film och mys i soffan. Imorgon kommer mor och far på besök, och då ska äntligen gardinerna, speglar och hatthyllan i hallen upp! Sen på kvällen ska jag pimlpa vin, musika och prata tjejgrejer med Anna och Linnea :D



It's friday, I'm in lööööve




Onsdag



Sitter och knåpar ihop en to do-lista med saker som jag vill ha gjort idag. Förhoppningsvis kommer jag ha fullt upp hela dagen! Sen i eftermiddag när Olle kommer hem från skolan så ska vi/jag ner till Borås och hämta min sängstomme. Den fick inte plats när vi hämtade sängen i förrgår. Blir himla massa körande bort och fram, så jag hoppas detta blir sista gången..
Imorgon får jag reda på om jag kommer få det omtapetserat eller inte! Hoppas verkligen jag får det, för det är typ 20 stycken hål i sovrummet, och närmare 15 i både hallen och vardagsrummet. Dessutom så har något klantarsel som bott här innan satt upp gardinstänger fönsterlisterna. Inte så jävla vackert >.> OCH så har det blivit omtapetserat i köket utan att jag vetat om det (var en supersnugg tapet där när jag kollade på lägenheten), och där är det massa fläckar med tapetlim kvar. SUCK!


Tisdag






Vilket jävla äääääss jag fick, haha! Gillart.
Passar på att testa läppstiftet som jag köpte för en tjuga på Gekås. Och än sålänge gillar jag det som sjutton! Och det fick bli mina naturliga krullisar i håret idag, orkar inte platta..

 



Soluppgång


Jag klagar då inte på den fina soluppgången jag får se varje morgon, även om det står en halv djungel ivägen.



Sparkdräkt


Här händer det inte så mycket annat än en hel del fix i lägenheten. Har också insett att det går väldigt många tåg härifrån, och en helvetes massa fler lastbilar åker igenom. Jag bor mitt mellan järnvägen och huvudvägen så får höra på det varje dag, hä :D Ganska trevligt.

Skulle egentligen till IKEA idag men Olle kände sig lite dålig, så vi stannade hemma och bara tog det lugnt istället. Förhoppningsvis åker vi dit imorgon. Åh vad jag älskar IKEA! Sen ska jag bannemig ringa till fastighetsägarna och kräva att få det omtapetserat i hallen, vardagsrummet och sovrummet. Ser ut som att någon har lekt med en kulspruta på de tråkiga beiga väggarna..


Fisit omkring i denna hela dagen. Faktiskt väldigt mysig!



Bilder från igår










Nyinflyttad


Godmorgon.
Nu är första natten avklarad! Jävligt kallt i sovrummet när man vaknade, man nu är elementen fixade så förhoppningsvis slipper man gå omkring med en stickad tröja hela tiden sen ikväll :)
Igår kom det lite folk hit på besök, så det blev nästan som en liten inofficiell inflyttningsfest. Får nog fixa en riktig sen framöver.

Idag ska Olle och jag till GeKås och köpa lite saker som behövs här hemma, och sen veckohandla. Och sen i eftermiddag ska jag till Borås och hämta min säng! Vi sov på luftmadrass inatt, haha :D


Mumsig cheesecake som vi åt igår.



Tomt i rummet


Jag har bråkat med datorn hela dagen idag, är helt slut i huvudet. Inte nog med att min externa hårddisk är extremt seg när jag lägger över bilder och annat på den, utan det började dessutom ploppa upp ett antivirusprogram som jag inte alls kände igen som sa att min dator var utsatt för risk. Tänkte att det säkert var virus, så klickade ner hela tiden. Självklart råkade jag klicka på något i virus-tjofräsen när jag skulle klicka på något helt annat. Helvete. Men plopp så slutade datorn krångla. Så jag kunde i lugn och ro organisera mina bilder. Ska låta alla bilder överföras till hårddisken inatt, för det kommer utan att överdriva ta säkert minst åtta timmar. Jag ska bannemig önska mig en ny, supersnabb extern hårddisk. Perfekt 21-årspresent.

Anyways. Alla mina grejer är nu lastade och klara för att anlända till mitt nya hem. Och mamma, pappa och jag har bara myst i soffan ikväll, käkat godis så tänderna nästan ruttnat bort, och kollat på På Spåret. En fredagskväll helt i min smak! Och resten av kvällen ska jag bara fixa med designen här på bloggen, fortsätta organisera bilder, och sen gå och lägga mig i tid. Ska upp tidigt imorgon och har en lååååååång dag framför mig.

Fan vad mycket text.


Det ekar här inne, haha



Nära-döden-upplevelse


Ikväll har jag dött och återupptsått.
Min dator ville inte ladda sig och batteriet dog tillsut, och fick inte igång den igen trots flera olika upplivningsförsök. Så jag tog min smarta mobiltelefon (jag älskar dig ),loggade in på msn, och frågade en kompis hur fan jag skulle göra. Han sa att jag skulle testa att ta ut batteriet, köra i strömsladden och testa att sätta på datorn. Och WOPS så funkade den igen. Ingen aning att en laptop ens fungerade utan att batteriet satt i, haha! Så, jag behöver bara fixa ett nytt batteri, vilket det inte är någon brådska med. Och jag har fått mitt liv tillbaka. ähäääähä. Var jävligt rädd ett tag eftersom jag har en massa bilder på datorn som jag inte har lagt in på min externa hårddisk än. Så imorgon ska datorn rensas och en jävla massa grejer ska in på hårddisken!

Annars då? I princip allting är packat och klart, bara lite lakan och kläder som ligger i tvätten som är kvar att packas. Imorgon kväll ska allting lastas, och på lördag morgon åker vi iväg. PIRRIGT!
Thereses mamma kom förbi innan med en tack-för-hjälpen-med-Rosie-hink som var fylld med goda och bra saker till mitt nya lilla bo! Helt perfekt, blev superglad :)


Nu ska jag fortsätta att nörda bloggar och tumblr. Finns inte så mycket annat att göra när alla ens saker är nerpackade i flyttlådor..såhär trevligt ser det förresten ut i mitt rum just nu;


wops, har inte packat ner spriten än haha :D



Hello February


Det är tre dagar kvar tills jag flyttar (två tills vi börjar lasta), och jag har ungefär en miljon saker att göra. I mitt rum ser det ut som helvete - flyttlådor upp till taket, grejer och kläder över heela golvet. Börjar bli lite orolig för att vi inte kommer få med oss allting, haha! Men istället för att packa, fixa med papper och städa nu på förmiddagen så ska jag till arbetsförmedlingen och sitta på ett (antagligen) helt onödigt möte. I TVÅ timmar. Känns verkligen underbart.