PUT YOUR PAWS UP!


Denna människan är underbar.M.

 

Matmässan i Göteborg


Idag var jag som sagt på matmässan i Göteborg. Min syster har varit där i några år i rad, men jag hade inte några som helst förväntningar. Åkte mest med för att inte behöva sitta ensam hemma och stirra in i en vägg.
Det visade sig vara riktigt bra, och som tur var så kom vi dit ganska tidigt. Eriksbergshallen fylldes på med folk ganska snabbt, och när vi gick så var kön in jättelång (vi kunde bara klampa rakt in när vi kom på morgonen..). Det fanns massor av grejer att smaka på, fast jag var riktigt feg och vågade knappt smaka på någonting. Vill ju inte få ont i magen, haha! Men allt jag smakade på var gott gott gott. Så även om jag inte har något som helst matintresse (förrutom att äta maten då) så var det en helt okej förmiddag :)

pug mops pug mops pug mops


JAG ÄR KÄR!
De är så fula så de blir söta! Jag vill ha en liten mops :3Helgen


Vi har faktiskt knappt gjort ett skit i helgen. Ganska gött :)
I fredags när jag kom ner så bjuckade jag på smält B&J's, och i lördags fick vi (mest Olle kanske, haha!) ett ryck och åkte till Ullared. Och i söndags blev det en massa rensande av grejer hemma hos Petter och Ikumi.
Vi hade tänkt gå på bio både fredag och lördag, men det blev aldrig av. Hur som helst så blev det en riktig myshelg :)mustasch


vi tvättade bilen på vägen hem från ullared! den blev så fin så fin :D♥ ♥ ♥


Idag har Olle och jag hängt ihop i 276 dagar - nio månader. Underbart är det :)
puss puss pussSaturday nightFriday / Saturday


Olle började dagen med en stor jävla hamburgare :DHOWDY !

 

Kissen


Hjärtat mittRinglös


Jag tog ut min septum i helgen.
Känns som att jag har rakat av mustaschen ._.Helgen - filminspelning


Olle och Robin hade ett skolarbete att göra i söndags där de skulle spela in en film, och självklart hängde jag med och kikade.
Varför fick inte jag hålla på med sånna roliga grejer när jag gick i skolan?!
Hahaha jag dör! ♥

Saturday Night