SUUUUUCKKKK

Det är svintråkigt att läsa när folk klagar på saker, men jag måste få sura av mig lite.
Innan jag åkte upp till mina föräldrar i helgen så grejade, städade jag och gjorde jättefint här hemma. Ville att det skulle vara fräscht och fint när jag kom hem efter jul. Men vad möts jag av? En jävla svinstia rent ut sagt. Svinigt och stökigt överallt. Asäcklig toalett. Massa kattmat och snusprillor i skåpet under diskbänken (BLÄ! Vad hände med att slänga sånt i papperskorgen liksom?!). Granbarr och lera över halva lägenheten. En jävla massa "diskad" disk som jag fick diska om eftersom det inte var rent alls. OCH, det värsta av allt, nästan all min alkohol är uppdrucken (och jag hade jävligt mycket), och det är ingen som har frågat om man får ta av den. Fan vad irriterad jag blir. KUL att behöva städa hålan hela eftermiddagen och kvällen för att det ska kännas beboligt. Verkligen jättekul. Hoppas fan att jag får tillbaka all min alkohol och att julklappen jag ska få av karlsloken är riktigt fin, annars tänker jag sura resten av det här året. 


Jul hos päronenÅrets gran

Min karl och jag gick ut i skogen förra veckan och högg oss en gran. Kom hem med en lite för gles och sne stackare. Kattskrället leker med julgranskulorna, tuggar på grenarna och dricker ur julgransfoten. Jag äger en julgransslinga för lite för att det ska se fint ut, och har inte skaffat varken någon julgransmatta eller julstjärna. Men det är våran allra första egna gran :) Och gott luktar den!Happy KittyÅrets första julklapp!

Även om det bara blev jobb en kortare period på Gekås så fick vi minsann också en julklapp. Väldigt snällt :) Jag valde en högtalare. Bara att ploppa i iPhonen och börja digga. Tack Gekås!

Annars då? Long time no see känner jag. Är världens lyckligaste sambo, jobbar 25% i stallet, och undrar vart fan december försvann. Det är julafton redan på måndag, och jag har inte hunnit baka lussekatter ÄN. My god. Har till och med allting hemma, bara tiden som fattas. Sen när blev jag så jävla upptagen? Oh well. Ikväll ska det kollas på mysgubben Ernst, slås in julklappar och göras något försök till julstädning. Även om jag inte kommer vara hemma under jul så är det alltid kul att veta att det är fint hemma när man sitter hos päronen och käkar julskinka och knäck, haha :)

Smell you later. Puss.