Födelsedagskalas

26-årskalas för syster i Göteborg den 25 juli.



Stalin

Hej hej hemskt mycket hej. Long time no see.
Jag har varit iväg och hälsat på min syster och firat hennes födelsedag, och sen varit och hälsat på mamma och pappa hemma i Falköping. Olle följde också med, och vi hann med massa på de två dagarna hemma på Falbygden! PLUS att vi hade en jävla tur med vädret - minst 25 grader varmt och strålande sol. Kommer lägga upp en himla massa bilder när jag får tid och ork.
När jag kom hem igår så var jag och hämtade hem min fluffiga lilla vän Stalin (inte helt hundra på om han verkligen ska heta så, men karlsloken insisterar) som har hunnit bli 12 veckor. Än sålänge har han skött sig fläckfritt - äter som en häst, älskar att både busa och gosa, och har inte kissat ner varken mina mattor eller min soffa. Än i alla fall, haha! Och morsan verkar han inte sakna alls. Inatt somnade jag till OS-invigningen, och lilla plutten sov så fint med mig i soffan hela natten :) Hoppas det fortsätter lika bra som det har börjat!



Gekås

Är nöjd tjej efter en bra dag på Gekås igår. Fick med mig flera bra saker hem, bland annat en ny parfym som jag hela tiden går och sniffar på. Så gott luktar den! Och den var välbehövlig också då nästan alla mina parfymer är slut. Det är bara en sån där pluuutteliten skvätt kvar i alla, haha. Måste försöka göra slut på dem innan jag börjar använda den nya, vilket kommer bli svårt.

Idag har det bara varit jobb för mig. Varit svintrött hela dagen eftersom jag gick upp efter bara 4 - 5 timmars sömn, men bra jobbarkompisar gör att man håller sig på bra humör ändå :) 
Man blir verkligen knäpp av att jobba på helger, och man har ingen helgkänsla kvar över huvud taget. Värst är när alla lägger upp ölbilder och skriver att det är party på gång på både Instagram och Facebook, och man undrar varför alla festar mitt i veckan. Och så kommer man på att det är ju faktiskt lördag, och man själv är hemma och vilar på soffan och zappar på TVn som en gammal tant. Och äter kakor. På en lördag. Alldeles ensam. Haha :D
 
Nu ska jag återgå till mina kakor och kolla på The Horse Whisperer som går på TV. Kanske skulle ta en promenad i skogen istället, har börjat lägga på mig lite känner jag. Hihi tjockis :D


Bilder från igår.
Hämtade ut en vinst åt min kusin som hon hade vunnit på Ica i Ullared. Sen shoppade Anna och jag loss på tampongavdelningen! Bra skit.


Fredaggg

Armbågarna är vässade - mot Gekås och trängas bland alla tanter tillsammans med Anna!



Crazy-Factory

Mina öron har självtöjt sig, så jag behövde lite nya tunnlar och pluggar. Beställde från Crazy-Factory eftersom de är superbilliga - fick alla åtta för under 200 spänn. I Sverige får man räkna med att betala minst samma pris för två stycken pluggar. Dessutom tog det inte alls lång tid efter att jag hade beställt innan de damp ner i brevlådan. NÖJD!



Wopsie

Skillnad på underarmar?! :D



Halsband

Köpte en (dyr) hårsnodd på H&M i fredags, men tänkte att alla spikes skulle trassla in sig som fan i håret. Så jag gjorde det istället till ett halsband av lite grejer jag hittade här hemma. Helt okej :D



Wheels and Wings




Kalas

Lilla Tuva fyllde år när Olle och jag var på SRF, så vi kunde inte vara med på hennes kalas. Så idag ska vi fira henne lite i efterskott :) Nya favorittröjan har åkt på. Sen ikväll åker vi in till Varberg och Wheels and Wings!



Fredag

Nu - shopping!



Fiskekväll





Irritationen som uppstår..

..när man ser att ramarna man köpte på IKEA för nästan två veckor sen inte är lika stora som de man redan har. Får organisera om hela väggen bara för det. fml.



Torsdag

Nu ska jag få tummen ur och se till så att det inte är så jävla dött och tråkigt här. Det är nästan ingen som hänger här längre, men för de få som är kvar måste det ju finnas något kul.
Både idag och imorgon är jag heeelt ledig (känns som en evighet sen som jag var ledig två dagar i rad), vilket känns jävligt gött. Förutom att Enita väckte mig med kärleks-sms imorse så har jag och karlsloken tagit en lång sovmorgon och sen bara legat och degat i sängen fram tills typ..för en halvtimme sen. Men eftersom han inte är lika oupptagen som mig så var han tvungen att åka iväg. Så jag började pyssla med lite biler som jag ska sätta in i ramar. Ska skriva ut lite fler bilder som är mina egna så samlingen på väggen blir större någon gång :)



Rainy Day

Har haft ont i halsen sen i lördags, men nu under natten blev det värre och jag känner att en bihåleinflammation är på gång. Så jag fiser i soffan, proppar i mig Ipren och lyssnar på ösregnet utanför. Inte så illa :)
Igår kom äntligen karlsloken hem från Norge, så jag väntar bara på att han ska vakna till liv så vi kan ha en riktig mysdag ihop. Och kan det bli bättre väder till en mysdag? Don't think so! Ska nog till och med slå på stort och brumma in till Varberg för att se om Subway som nyligen öppnade där är något att ha. Aldrig fel med Subway.



Matlagning?


Hemma och nyduschad efter en mysig turridning. Svinvarmt var det, och fullt av blinningar, flugor och bromsar. Fyfan, gillar verkligen inte juli när det kommer till ridning. 
Ikväll är det jag som står för matlagningen, killen lät (och erkände att han var) nervös för detta. Började babbla om recept hit och dit, att jag inte skulle glömma det ena eller det andra. Hur svårt kan det vara att göra spaghetti och köttfärssås egentligen? Bara att slänga ihop grejerna! Tror jag..får se om jag får godkänt sen när han kommer hit. Sen händer det inte så mycket mer idag, ska upp vid sisådär fyra-halvfem imorgon bitti och tjäna storkovan. Uh, känns jobbigt redan nu.