Bilder från helgen


FREDAG
När jag kom till Olle på eftermiddagen så åkte han, jag, Robin och Samuel först till systemet, och sen till GeKås och drog en snabb shoppingrunda.






Det fina happyfacet


Efter GeKås hade vi tänkt käka tacobuffé, men det var stängt så det fick bli BK. Precis som förra veckan ._.


När vi kom hem blev det lite sånt här. Ser ni rosévinet där bakom? Köpte det för det stod att det skulle smaka tutti-frutti, plus att det bara kostade 35 kronor. Och ja, det var väl ganska lättdrucket. Men eftersmaken smakade verkligen spya och magsaft. Fyfan ._.








05:55 - Olle och jag kom hem och det var såhär ljust ute :D


LÖRDAG
Vi hade egentligen tänkt åka till Göteborg på lördagen och ha lite kul, men ingen av oss orkade så vi åkte till Varberg på kvällen där Olle bjöd mig på restaurang! Underbaring






SÖNDAG
På söndagen åkte Olle, David och jag ut med båten och jag kollade på när de fiskade. Men det blåste utav bara fan (kändes som att vi var i en storm ute på havet, ehe), jag var livrädd, och de fick inga gäddor. Så tillslut rodde Olle tillbaka i motvind, vilket tog en hel jävla evighet :D När vi kom tillbaka till bilen var alla tre genomblöta om fötterna (fyfan vad kallt! tror att sommaren är borta trots allt), och Olle och jag var svinhungriga så vi beställde från pizzerian. Kycklingsallad, omnomnom!





Photographs


Har fixat med foton hela eftermiddagen och kvällen, men nu när de är inramade och klara så kom jag på att jag inte har någonstans att ha dem. Kan ju i och för sig ställa mig och spika, men det är redan minst en miljon hål i den väggen, såatteee. Har ingen större lust.


Väggen innan, efter att jag hade börjat plocka ner bilder.


Färdi! HM, mysigt med en använd tallrik på TVbänken.


Nu har jag världens finaste inramad på mitt nattduksbord, så jag kan kolla på honom när jag ska sova! ähähääh :D



Fyy, jag saknar Olle superdundermegamycket! Speciellt nu efter att jag har fixat med massa bilder med honom på. Vill pussas och kramas ._.
Och klockan är svinmycket, måste jag sova. Efter en jävla massa Ipren.

 



Trötthumor






Jag tror jag har världens sämsta humor. Och den blir ännu sämre när jag är trött, som nu. Orkar inte :D
GODNATT!

 



Nio millimeter


Bara tre mm kvar i vänstra örat.





Hemma


Sååååå, nu är jag hemma igen. Stannade en extra natt denna veckan också eftersom jag ändå inte skulle jobba idag. Har myst lite med hamters nu (fast hon ville nog mest sova, haha!) och tänkte städa mitt rum som en tok innan jag åker till stallet ikväll. Vi (min syster) ska ha kräftskiva här hemma hos oss i helgen, så det skulle vara gött att ha städningen gjord så man slipper stressa som en galning på fredag. Helst skulle jag vilja måla om och grejer, men det får nog bli en annan gång haha :)

Den lilla hamstern är jättesvår att få på bild för hon vill mest springa runt och undersöka saker så jag har inga bra än. Ni får nöja er med dessa sålänge;







FREDAG


Inget jobb för mig idag, och det känns att förkylningen är påväg åt det bättre hållet.
Nu åker jag iväg till killän, och vi åker till GeKås direkt när jag kommer ner. Om jag inte smälter på vägen ner det vill säga, fyfan vad varmt det är! Än är inte sommaren slut :D Det firar jag med shorts och linne, haha!

Ha en fin helg!





Wanties - black, knitted, and leather


Jag saknar redan sommaren, men just nu känns det ändå ganska mysigt att hösten är här vilken dag som helst.



Plexus




Video från igår.
Tog bort ljudet och fixade dit en fin liten låt istället, tycker det är så störigt med ridlärarens babbel..


Spelning i Morup


I lördags så hade Analrevolt en spelning på en privatfest i Morup. Jag hängde såklart med och klickade lite kort och spelade in hela spelningen.


















Fjortis








MUMS!




Robin ser sögen ut


Ett annat band som spelade





Hoppla Pållen!


Idag drog ridningen igång igen efter sommaruppehållet, svinkul!
Jag fick en häst som antagligen har varit ridskolechefens gamla tävlingshäst - Plexus (e: Robin Z) :) En 22-årig gammal häst med svankig rygg och stor, tjock mage och som inte har gått ridlektioner innan. Han var kolugn i boxen så jag tänkte nästan ta med mig spö ut i ridhuset eftersom han verkade vara en liten slöis. Så fel jag hade! Han var pigg och framåt, men ändå lyhörd och vääääldigt trevlig att rida! Perfekt häst (enligt mig) helt enkelt! Emma sa att det såg jättefint ut, och så kändes det också. Så kul att inte rida en sönderriden ridskolehäst där man antingen får sitta och banka eller ha världens jävla dragkamp, och istället rida en välriden pålle. En riktigt bra start efter sommarlovet med andra ord :D

















:D :D :D :D

Slänger upp en video också när jag har klippt ihop alla små snuttar.


TATUERING - analplugg


I fredags så övade jag lite tatuerande och gjorde en analplugg (från Analrevolt) på Koljas lår :D Pinsamt att den blev ganska dålig, haha.
Sen briljerade Olle lite och gjorde ett hjärta på det andra låret.







Kantareller!


Jag börjar känna mig som någon friluftsmänniska eftersom jag mest verkar hänga i skog och mark nuförtiden för att plocka svamp och fiska, haha! Anyways så åkte jag tillsammans med mamma och plockade kantareller idag när jag kom hem efter jobbet. Var helt galet trött, men vi hittade ganska många kantareller ändå. Bara att äta så mycket man ville när de var rensade och smörstekta :D







Min första tatuering!


Nu har jag tatuerat för första gången! Gjorde ett litet hjärta på mig själv :)




Liite skakiga linjer om man kollar noga. Men vafan ska man vänta sig när det är första gången?! Hela jävla handen vibrerade ju, haha! :) Så är faktiskt ganska nöjd, med tanke på att hjärtat är väldigt litet också.



Bilder från helgen


LÖRDAG





Eftersom det var så fint väder så bestämde vi oss för att åka ut med båten och fiska. Ganska läskigt tycker jag eftersom jag är rädd för djupt vatten (det vill säga allt som är djupare än en barnpool), så jag satt och var mest livrädd hela tiden.


MUMS!


Självklart blev det molnigt och blåsigt så fort vi satte oss i båten, så tillslut gav vi upp haha :D


Senare på kvällen åkte vi till en annan sjö för att fiska med en motorbåt istället. MEN SJÄLVKLART så ville inte motorn hoppa igång! Så vi fick ro istället. Och tillslut ville jag absolut inte så någon fisk (tycker det är superläskigt när man ska dra in dem), så jag styrde båten.








Det nappade några gånger för älskling, och en var vi tvungna att döda. Stackarn "/


SÖNDAG


På söndagen åkte vi ut igen, och denna gången hade Olle och hans pappa kollat så motorn gick igång redan innan vi åkte. Flera gånger till och med. Tror ni att den kom igång när vi var ute på sjön? Nä precis, det gjorde den inte.


Och efter bara några minuter så började det att SPÖREGNA! Haha ganska kul faktiskt :D


Vi var sådär lagom snygga när vi kom tillbaka till bilen med genomblöta kläder och rinnande smink :D


När vi hade torra kläder igen så grillade vi.


Och myste med kissebebisarna.



Guess what!?


Jag har äntligen skaffat mig en tatueringsmaskin! För mig är detta en dröm som går i uppfyllelse och jag är så himla glad! Äntligen har jag fått tummen ur när det gäller någonting. Och någonting jag verkligen vill.
Så nu är det bara öva öva öva som gäller för mig, både med målandet, tecknandet och (framförallt) tatuerandet. Ska bara få hem massa övningshud :D Känner att detta kommer bli en jävla utmaning, speciellt för mitt superkassa självförtroende, haha. Men just nu leker livet!



HELG HELG HELG !


Har grejat och städat sen jag kom hem från jobbet. Har bara lite småfix kvar, sen åker jag äntligen ner till killän! Och på vägen ner tänker jag köpa en jääääättestor godispåse så jag kan bjuda hela familjen på fredagsmys :D

Ha en fin helg!







Bilder från helgen





Jag har en underbar pojkvän som gör pannkakor till frukost



















Onsdag kvällllll


Jag orkade visst göra lite saker trots allt!
Har töjt mitt vänstra öra (gav upp på det högra då det krånglade något förjävligt. mamma blev i alla fall väääldigt glad), fått in en 1.6 mm ring i näsan (så nu jag slipper den svarta 1.2 mm som jag hade förut), fått korta röda naglar, och så har jag klippt luggen. Bestämde för ett år sedan att jag ville spara ut till längre lugg, men nu när den väl hade blivit lång så ville jag ha den kortare igen, haha! Den blev dock inte precis som jag vill ha den, men som tur är så ska jag ändå boka tid hos frisören när som helst, så då får hon fixa till den lite.

Godnatt.





Myskväll


Uppdateringen är jävligt seg här just nu, men har i vanlig ordning varit borta hos killän i helgen, och i söndags följde han med mig hem. Väldigt snällt tycker jag eftersom mina föräldrar är i Turkiet just nu och jag tycker att det är väldigt obehagligt att vara ensam hemma. Finns ju spöken överallt! Såååå, vi har det bara gött. Plus att han gör goda hemmagjorda hamburgare, så skulle inte tacka nej till att ha honom här på heltid :D

Lite senare, efter att älskling har sköljt ur sin nya hårfärg, så ska vi ha en riktig myskväll och göra en repris på gårdagen - laga mat ihop och kolla på Beneath The Planet of The Apes. Vi kikade på ettan igår så nu har jag längtat hela dagen efter att kolla på tvåan :D





Kissekatten


Åh, är helt kär i de små kissebebisarna. Speciellt i minstingen, vill bara ta hem den och gosa sönder










Kissen kollar på TV :D



Photographs








Gruvarbetare?


Haha, såhär såg Olle ut när jag hämtade upp honom efter en veckas jobb i fredags! Och då hade han ändå duschat innan och försökt få bort det mesta. Som tur är så är jag en väldigt snäll flickvän, så jag satt och kletade in honom i olivolja (ehheheheeh) och fick bort det mesta av allt det svarta, och sen skrubbade och gnuggade vi som fan i duschen. Tillslut såg han ut som vanligt och man slapp riskera att bli smittad av allt det svarta när man skulle pussas.




Göteborg


I lördags hade Olle och jag från början tänkt att gå ut och käka och gå på bio i Göteborg, men samma dag hade min syster sin födelsedagsfest och ville såååå gärna att vi skulle komma. Så vi hoppade käket, reserverade biljetter till bion och åkte hem till henne. Vi blev kvar där i bara två timmar innan vi bestämde oss för att vi ville kolla på bio, så vi åkte ner mot stan för att kolla på Harry Potter. Och den var ju riktigt bra! Förutom slutet, fyfan vad pinsamt dåligt. Kunde de inte åtminstånde tagit in några look-a-likes som i alla fall såg 19 år äldre ut än 20?






Min fina skäggis


HM, såg ganska mentalt efterbliven ut.





ONSDAG


Tog en liten cykeltur tillsammans med mamma tidigare idag. Det var hur längesen som helst sen jag cyklade, kändes riktigt konstigt, haha! Sen när vi var i affären glodde två tjejer (kanske 13 år gamla) så ögonen höll på att ploppa ut. Ville bara sjunka igenom jorden. Sen när blev jag så rolig att glo på? Eller så kanske jag hade en jättestor fläck på murran, vafan vet jag :D

Ohwell. Jag kan väl bjuda på lite roliga bilder när jag ändå är i farten.


Det är fan inte lätt att bli av med bilringarna när kunderna är snälla och köper fikabröd till en! Denna fick jag idag för att jag hade gett sån bra sommarservice, wähähäh :D Nemen, nästa gång kommer den slängas. Förhållandefetman smyger sig på..FYRA kilo bara de tre senaste månaderna. Hjälp.


Från tidigare idag när vi cyklade i soooleeen!


Jag visar upp min svarta lejonman i en väldigt smidig hopplandning. ähä.