LOPPIS


Igår (annandagen) så hade några vänner till min syster loppis i stora staden, och mamma och syster hade fixat ett bord tillsammans för att bli av blev lite gammalt bröte. Jag var med i några timmar tills jag kände att jag ville åka hem eftersom jag inte mådde speciellt bra. Mamma och Sofia blev av med i alla fall hälften av grejerna, så det gick riktigt bra för den :) Roligt!





PÅSKBILDER








Kissebebisar


För några veckor sen fick Kattmamman hemma hos Olle bebisar, men efter några dagar så gömde hon dem. Men nu i helgen så tittade de äntligen fram från källaren! De var jätterädda, men sååå himla söta :D









Långfredagen


FREDAG 22 APRIL.

Bland annat Ollat hade eventuellt tänkt att åka och kolla på Vrävarna i Borås när de spelade på långfredagen. Men jag kände att jag kanske mest skulle stå ensam i ett hörn om jag skulle hänga med..och eftersom det inte är den musiken jag lyssnar på så gav jag som förslag att vi kunde grilla, dricka öl och tjöta istället. Så efter några telefonsamtal så var vi ett par stycken som skulle ses vid fotbollsplan. Och eftersom pojkar är pojkar så blev vi kvar på den där jävla fotbollsplanen i över två timmar, så jag satt och frös ihjäl, var svinhungrig och kollade på när de lekte sina bollekar tills det blev mörkt ute :) Som tur var så kom Anna (tillsammans med Jonatan) i slutet, så då var jag inte helt ensam i alla fall, haha!
SEN, efter den längsta väntan någonsin, så åkte vi äntligen hem till hmmm..vemdetnuvar och grillade och ÅT MAAAT! mmmmmh.











Skärtorsdagen


TORSDAG 21 APRIL.

På skärtorsdagen åkte jag ner till Olle. Vi fick besök av små söta påskkäringar på kvällen (Olles syskonbarn), och senare på kvällen stensomnade jag i soffan när vi kollade på film. Ibland känner jag mig som världens socialaste och roligaste flickvän :D :D :D







Lördag 23 april 2011


Är ganska nyhemkommen från Pojkvän och Horred, och ska snart börja fixa inför kvällen som består av partyyyy! WOHO! :D Ska bli så jävla kul! Är svinhungrig, så sitter och äter godis ur påskägget som jag fick av påskharen (Olles mor och far), men ska gå ner och trycka i mig lite paj som mamma gjorde till mig innan de åkte ner till Nässjö. Tror det är bättre att grunda med än en massa godis, höhö. Sen hoppar jag in i duschen, fixar naglarna, och allt såndär viktigt innan jag åker in till Therese där vi ska piffa till oss och börja kröka lite smått :) Planerna inför kvällen är två förfester och sen utgång. Blir nog KANONBRA! :D

Ha en fin påsk!



Sugar Skull


Detta har jag hållt på med hela kvällen!
Denna gången har jag inte tecknat av någonting, utan det har bara kommit direkt ur huvudet :)
Det ska egentligen dit en massa rosor och sånt också, men eftersom jag tycker det är världens tråkigaste att teckna så skiter jag helt enkelt i det!

Nu har jag så jävla ont i ryggen av allt tecknande så jag måste gå och lägga mig.
GODNATT!





Kissen i Lådan


Vi hittade en öllåda (eller något?) i vår häck, och pappa la den på tvättstugetrappan sålänge. Kissen bestämde sig då för att det var hans nya bo och la sig i den och sov, helt frivilligt! Haha så söt är han min lilla kisse :D ♥





Solsken!






M.




Måla spegelram



Nu ser ramen nästan vit ut pga det dumma ljuset. Men jag lovar, den är jättesilvrig!
Nu ska jag bara fylla i alla små grejer som man har missat, plus den lilla kanten närmast glaset. Och så ta bort färg från glaset också såklart :) Sen är den klarrrr!







 



Loppisfynd!








Päärdy


Jag vet att det låter töntigt, men jag är så jävla sugen på att bara supa! AAH var evigheter sen jag blev knack och gick ut och dansade natten lång med mina fina vänner. Saknar det ._.
MEN IMORGON har jag samlat ihop mina två fina flickor Sofia och Elin, och vi ska förhoppningsvis parta till det! Och inför påskhelgen (nästa helg) har jag redan fått tre olika förfrågningar, haha! Men jag ska i alla fall gå på fest med kusinis Tessires, ska bli superkul! :D Så det blir endel fest nu, älskart!

Bara för att jag saknar det så mycket så bjuder jag på massa gamla partybilder;





























NEW IN - Black Blouse




Onsdag 13 april 2011


Inatt kom mamma och pappa hem från Thailand, och jag hade på något jävla sätt lyckats vara uppe så länge. Så inatt somnade jag till en piratkopia av King's Speach som de hade köpt där nere, haha!


Haha, ja ni ser nog vilket som är mitt ben och vilket som är mammas :3


Mamma och pappa köpte den här av piratkillarna till mig. Man ser verkligen inte vad det står på baksidan, så tänkte att det kanske är inspelning från en konsert eller något. Men nepp, det är några musikvideos med Lady Gaga PLUS med massa andra som till exempel Green Day, Lilly Allen, Linkin Park, Beyoncé, Miley Cyrus osv osv. Haha vafan liksom?!


Eftersom jag inte kan det här språket (vilket det nu än är) så är menyn ganska förvirrande.



Crocus






Is this real life?!




Studded Shorts






Ska fixa byxbenen (eller vad man ska kalla det) när jag orkar dra fram symaskinen, så det slipper se så ojämt och muppigt ut. Det får bli en annan dag :)


Shorts, Färjestad och Norrlands Guld


Just nu kollar älskling på när Färjestad spelar, så jag passar på att göra ett par jeans till shorts eftersom jag ändå inte är speciellt intresserad. Och så får jag tjuvdricka på hans öl, mmmmh :3







Söndag 3 april 2011


GODMORGON!
Jag vaknade för en stund sen, men kunde inte somna om igen. Så jag lägger upp lite bilder från gårdagen innan jag kryper ner i sängen igen.
Igår var älskling och jag först uppe på Mösseberg och kollade på grisbebisarna i djurparken, och sen åkte vi till Skövde för att gå i lite affärer och kolla på bio. Vi kollade på The Fighter och både Olle och jag gillade den! Så den rekommenderas starkt :)










Sötaste små bebisarna! De viftade gå gulligt på sina små svansar! vift vift vift












Mellan shoppandet och bion så käkade vi på MAX :D Jag vart superglad.


Olle köpte någon rolig leksak där man får elstötar, men no way att jag testar den! Galet haha :D