Hologram Nailpolish


Testade mitt nya hologramnagellack från Make Up Store nu ikväll, och jag gillar det lika mycket som det rosa :)
Det bästa med MUS nagellack är helt klart namnen! Mitt rosa heter Britta och det jag köpte igår heter Siw HAHA!





Svampplockning


Har varit ute i skogen tillsammans med mamma och plockat svamp idag! Hittade självklart en massa på det vanliga stället, så nu ska jag sitta i flera timmar, kolla på Harry Potter och rensa all min svamp. Ganska mysigt!









kråka






Sjung om studentens lyckliga dar


Jag tänkte att det är på tiden att jag skickar tackkort till alla som uppvaktade mig på studenten, så håller på och går igenom alla student -och balbilder. Ja jag vet att jag är seg med det, men har bara inte fått tummen ur innan.

I ALLA FALL! Det är sjukt kul att kolla på bilderna från studenten, lätt en av dom bästa dagarna i mitt liv! Skulle lätt vilja ta studenten igen (om man slapp gå i skolan 3 år innan då..)! :D
















Fyllan började knacka på dörren..








Tääättoo


HAHA, jag upptäckte att Elins nya tatuering är felstavad! Fan vad rockigt :'D
Ingen av oss har tänkt på det, inte ens Elins mamma. Stackars lilla flickan!



Tatuering

 





Yes, det är såhär den ser ut just nu. Svårt att få en bra bild på den eftersom kroppen (speciellt armarna) inte är ett platt papper. Men tror ni fattar hur den ser ut ändå.
Gillart inte.


Fredag 10 september 2010


Nu är jag en tatuering rikare, även om det bara är en liten fjölgrej. Gick på typ 10 minuter och gjorde inte ont alls så jag är glad :) Ser dock lite smågrejer som jag inte är nöjd med som jag inte alls tänkte på när jag var i stuidon, men får se hur det ser ut när den har läkt :) Man vill ju inte att något som alltid kommer sitta där ska se ut som skit liksom.


EH ja. Man ser typ ingenting för att det är en massa plast i vägen. Men ändå :)



Elins nya tatuering :)


Håller redan på och funderar ut fler tatueringar. KULIT :D


STOCKHOLM - sista dagen


Måndag 6 september 2010


Eftersom det inte blev något Skansen på söndagen så bestämde vi att Therese och jag skulle dit på måndagen istället, och så skulle Elin och Veronica ha lite tid för att vara lite för sig själva.



THUMBS UP!
Vi gick upp ganska tidigt för att hinna fixa iordning oss, äka frulle, packa osv.




Väl på centralen där vi skulle lämna våra väskor så fanns det inte ett enda stort säkerhetsskåp kvar! Tillslut fick vi reda på att det kunde finnas på busscentralen, så vi skyndade oss dit. Och YES! Efter endel krångel så fick vi äntligen ett skåp! MEN vi hade inte så lång tid på oss som vi hade tänkt från början (tog säkert en timme att hitta ett skåp lix..) så vi bestämde att vi skulle skita i Skansen. Vi åkte därför och shoppade lite på gatan där vid Hötorget, vad den nu heter. Och kikade litegranna på Drottninggatan också. Och så köpte vi lite mums på Hötorget på vägen tillbaka till centralen :)


OMN!



Sen mötte vi Elin och Veronica. Vi gav Veronica en liten present i form av ett presentkort på Monki som tack för att vi hade fått bo hos henne. Sen var det kram, hejdå, handla på Pressbyrån, köpa käk på Donken, gå till perrongen, hoppa på tåget och åka hem. Thank God for iPhone!


Changeling

 



STOCKHOLM - bio


Söndag 5 september 2010

Redan på fredagen så hade vi bokat biljetter till Toy Story 3 i 3D. Hade ganska stora förväntningar eftersom jag bara har hört bra om den, and guess what? Den var jättebra! Riktigt rolig och till och med läskig. Och självklart skitkul med 3D, det är det alltid :3











Efter bion skulle Veronica åka till jobbet. Vi andra tre hyrde en film, köpte lite käk och sen tillbaka i lägenheten käkade vi och kollade på Cast 39. Alla tre somnade innan 12 och innan filmen var slut, haha :)


STOCKHOLM - Gamla Stan


Söndag 5 september 2010

Vi hade egentligen tänkt att gå på Skansen, men vi var så otroligt trötta eftersom vi gick och la oss så sent (tidigt), så vi bestämde att vi bara skulle åka till Gamla Stan och ta en fika innan vi gick på bio och flytta Skansen till måndagen :)


Trötta små flickor.















Efter att ha gått omkring lite på Gamla stan så hittade vi ett café som verkade helt okej. Det var riktigt mysigt, och det kändes som att man satt i någons vardagsrum hä hä. Åt en vääldigt god äppelpaj.



STOCKHOLM - galen utekväll


Lördag 4 september / Söndag 5 september 2010

När vi kom tillbaka till Veronicas place fixade vi iordning tacos, käkade och kollade på Dansfeber. Sen åkte Veronica och jobbade, och vi tre fixade iordning oss för kvällen och började förfesta lite.




Oj, HAHA!


Vi skulle till Debaser, men vi kom inte in så vi gick vidare till Patricia. Där kom vi inte heller in, så vi knatade till Medusa. Rockbar med rockklassiker, och vi hade riktigt kul!

När det stängde klockan 3 så träffade några roliga killar att snacka med, Elin åkte någonstans, Therese och jag träffade 3 nya roliga killar som vi satt där utanför och väntade på Elin med till typ 5 på morgonen, haha! Vi fick inte tag på henne så vi gick genom gamla stan till Riksdagen och till Slottet och kollade på när natten blev till morgon.
Den ena killen hade sagt att han var norrman och pratade (i Thereses och mina öron) helt klart norska. Helt plötsligt från ingenstans började han prata helt flytade svenska, och det visade sig att han hade lurat oss som fan, hahaha! :D Sjukt kul!






Killarna tog en taxi till ett hotell eller någonting, och Therese och jag gick mot slottet för att gå till Lejonbacken och turista oss lite. Där träffade vi en jättetrevlig vakt som vi fick ta några turistkort tillsammans med :D







Sen sa han att vi var tvugna att gå, and so we did.




Lejonbacken

SÅ istället för att turista oss vid slottet så turistade vi oss vid Riksdagen :D Very fuun, ohyes!
Miljoner bilder;




HAHAHA ääälskar denna bilden! :'D










Från ingenstans kom en jävligt morgonpigg (klockan var 6) japan och tog en massa turistkort på Riksdagen. Jag frågade om han ville ta kort på Therese och mig (fråga mig inte varför HAHA), och han blev glad och gjorde det så gärna :D Usch, såg h e m s k ut på bilderna! Och vill inte veta vad han kommer göra med dom xD


Vi vandrade på Drottninggatan mot MAX för att ha någonstans att värma oss (var endast några få plusgrader ute och vi var ju inte direkt klädda för det..) och käka en bit frulle.



När vi hade suttit där från typ halv 7 till 7 så visade det sig att det öppnade klockan 8! AAAHHGGUGUGHGH!
SÅ vi gick till centralen och käkade istället! OMN!




Sen fick vi äntligen kontakt med Elin, så vi begav oss tillbaka till lägenheten för några få timmars sömn innan det var dags att gå upp igen. Vi somnade vid halv 10 hä hä hä.


Megatrött chey.






STOCKHOLM - shopping


Lördag 4 september 2010

Vi gick upp ganska tidigt för att åka iväg och hinna shoppa lite granna. För vad är en helg i Stockohlm utan shopping?!
Vi ville gå någon annanstans än på Drottninggatan, dels för att det är alltid där man går när man är i Sthlm för att shoppa, och dels för att det alltid är knökafullt med turister där och ser ut som faan i affärerna. Så Therese gav förslaget att vi skulle åka till Götagatan och shoppa istället, och så fick det bli!











Okej jag erkänner! Vi virrade runt lite innan vi hittade alla affärerna, haha! Men vafan, vi är turister :D



Världens dåligaste bild (zoomen på iPhonen s u g e r !), men jag såg Globen :D



Efter några få timmars shoppande hittade vi ett mysigt café att luncha på.
När vi hade lunchat mötte vi upp Veronica på Plattan för att shoppa lite på Drottninggatan alla 4. En jävla skillnad mot Götagatan, ohyes!




Efter ett tags shoppande på Drottninggatan och i Gallerian så blev det en fika högst upp på Kulturhuset.






Varonica var jättenära att få en hög fågelbajs på sig, hahaha :D

Fick med mig en hel del nya plagg. Pengarna bara försvinner, uuuhhhhh.
Sen åkte vi tillbaka hem till Veronica för att handla, käka tacos och förbereda oss för kvällen!


STOCKHOLM


Tänkte att jag kan ladda upp bilderna från Stockholm när jag ändå sitter i sängen och kollar på Idol 2010. Man får ju passa på att kolla, för det är ju faktiskt alla auditions som är det roliga med programet :D
När jag var i Stockholm förra gången så var det den helgen det var audition i Stockholm. Då var det fullknökat med folk på Plattan och vid Kulturhuset. Lite kul att se bilder därifrån då :)

ANYWAY, till saken!


Fredag 3 september 2010



Med en bil fullpackad med stora och tunga resväskor så kom vi till centralen i god tid. Där träffade vi Oliver (gammal klasskompis till Elin, gick i min Engelska C - grupp). Tågresan gick braa, thank God for iPhone!



Veronica (som vi bodde hos under helgen) kom och mötte oss på centralen i Sthlm. Blev ett himla kånkande på väskor och sånt. Som tur var så bodde hon bara 10 minuter från T-centralen. Lyx :)



Efter att vi lämnat väskor osv så åkte vi till Grönan för att kolla på The Baseballs. På vägen till scenen så mötte vi Pettson och Finus :'D






Efter att vi hade varit på Grönan så åkte vi för att käka på Vapiano.









Efter god mat och några förjävligt högljudda människor vid bordet brevid så gick vi till några uteställen. Höll på att dö av trötthet, så när vi kom tillbaka till Veronicas lägenhet så somnade vi väldigt gött :)



Dagens






När man ska sitta på ett tåg i 4 timmar är det bäst att ha myskläder på sig. Ohyes.
Åker hemifrån inom 30 minuter och vill hinna käka lunch innan det så det är bäst att jag pyser.
Ha en fin helg!

 



Oh boy you’ve left me speechless






Howdy