Away

Maratonrock


Lördag 14 augusti 2010
Varje år är detMaratonrock i Falköping, vilket är en anledning för alla fjortisar att sitta i parken och supa sig "skitfulla". Egentligen ska man väl kolla på band, men inget av dom som spelade är någonting jag lyssnar på, så ya.. men självklart var vi där ändå :)
Elin och Zinnia
Närgångna jävlar som ville vara med på bild


Vilken mästerfotograf jag är, haha! Min min är snögg.
I ALLA FALL så träffade jag Uffen
(Christoffer). Polisen kom och han fick hälla ut alla sina öl. Not too cool.
Sen träffade jag också lite annat folk, bland annat Johnny som jag inte har sett på år och dar.Sen slutade kvällen lite som den gjorde, häh.
Aja, alla kom i alla fall hem välbehållna :)


PÖSSJag älskar dig
Helgen


Jag har nästan inget minne av vad vi har gjort i helgen. Olles föäldrar kom hem från Skåne i lördags (tror jag?), så jag fick smaka på spettekaka för första gången. Inte direkt det godaste jag har ätit, men nu har jag i alla fall testat :) Sen så har vi käkat pizza, kollat på film, druckit Cola, sovit, myst och sånt där. Och varit på kalas, förstås :)

Några bilder från helgen;Födelsedagskalas


Fredag 6 augusti 2010
Olles ena bror Petter fyllde 30 och självklart blev det kalas! Ikumi gjorde jättegod mat, bland annat mumsig sushi. Sen blev det självklart en massa öldrickande, men ingenting för mig. Var dödens trött och kände inte alls för det..synd "/ Men hade kul ändå eftersom det var kuligt folk där. Var till och med ute och hälsade på hästarna som gick i en hage där brevid huset tillsammans med Mikaela :) Jäävlar vad jag längtar tills ridningen drar igång!

Det blev en hel del kort, mest när alla har löständerna på sig haha! ENJOY!oj, ikumi är visst en riktig linslus haha :D


Olle


Fredag 6 augusti 2010
Efter att jag hade slutat jobbet för dagen (fick till och med gå tidigare!) så åkte jag hem, klurade på födelsedagspresent till Olles bror som fyllde 30 tillsammans med Olle och mamma. Vi kom på en kulig och ganska okej sak, och sen var det bara att fixa iordning sig och ta tåget ner till Horred!

Självklart tog jag en massa söta bilder på honom, hur kan man låta bli lix? Sötare och snyggare finns ju inte :D
Hoppas han inte dödar mig nu bara, haha..

Myskväll hemma hos Therese


Torsdag 5 augusti 2010
Olle och jag åkte hem till Therese och hennes nya, fina lägenhet mest för att boka biljetterna till Stockholm. Vi gjorde jättegod mat, kollade på Mr Bean och blev kvar ganska sent (i alla fall med tanke på att jag skulle upp 05:30 dagen efter..) så någon biljettbokning blev inte av sen i alla fall, hä hä hä.snopp
Bilder från helgen