GLAD TJEJ!


Gissa vem som har fått en lägenhet?! :3



18 månader


Jag älskar dig!





Turridning!


Idag åkte jag och några tjejer i min ridgrupp ner till Kyrkekvarn för att rida islandshästar! Jag önskade mig en pigg och lättöltad häst, och fick Hnoss - ett plöttelitet sto.
Ridningen var verkligen superkul, fick till och med min häst att tölta (tror jag i alla fall, haha!). Turridningshästar brukar ju annars vara ganska duktiga på att springa i grisepass. När vi skulle galoppera så trodde man att turledaren skulle ta det lite lugnt första gången, men icke. Det var fullt vart på en gång, och hästarna galopperade för kung och fosterland. Gissa om vi tyckte det var kul! :D

BILDBOMB.






Såhär glada var vi efter att vi hade galopperat i full fart i uppförsbackar! :D



Hnoss Kyrkekvarn
Min ädla lilla springare!

Kyrkekvarn

Hnoss Kyrkekvarn

Kyrkekvarn

Kyrkekvarn

Embla Kyrkekvarn

Kyrkekvarn

Kyrkekvarn

Kyrkekvarn



Latexhandskar


Igår kväll så åkte vi ner till Petter och Ikumi för att käka pizza, dricka öl och tatuera lite. Men istället blev det ett jävla lekande med mina latexhandskar som jag har när jag tatuerar :D Senare kom också damstrumporna fram..




FREDAG


Vaknade redan klockan åtta imorse och har grejat hela morgonen. Ska när som helst åka ner till Olle, och senare i eftermiddag ska jag kolla på en lägenhet. Hur kul som helst!





Onsdag


Gick upp tidigt och red tillsammans med Becca och Pizzao imorse. Så himla fint ute på morgonen med frost!



Micropop


Idag fick vi ett brev från Viasat där de gjorde lite reklam för sitt Viaplay. Nu har vi redan Viaplay, så det var ju strunt samma, men det bästa var att de skickade med en påse med micropopcorn! Brukar annars hata all adresserad reklam som ploppar ner i brevlådan (kanske mest för att jag är tvungen att dela ut skiten till alla..), men detta var ju bara för bra! Så nu ikväll har mamma och jag suttit och mumsat popcorn och börjat kolla på POTC On Stranger Tides. Jag var tröttare än trött och höll på att somna efter en timme, så vi stängde av filmen och jag satte mig här för att stänga av datorn. Kände bara att jag var tvungen att kolla min mail. Och jag har fått ett erbjudande på en lägenhet! Är i och för sig nummer 2 i kön, men imorgon ska jag ringa snubben jag fick numret till och fixa tid för att kolla på den! Vet inte om jag kommer kunna somna nu bara för det :D




Röd och svullen


I lördags tog jag ett till hål i vänstra örat. Gjorde mycket ondare än vad jag kommer ihåg, och nu är ganska ömt och svullet så örsnibben ser helt galen ut :D



Fotbollskväll


Igår kväll satt vi hemma hos Anna och Jonatan och kollade på Sverige-Danmark, käkade pizza, och spelade Med Andra Ord. Vi blev kvar ganska sent, men kul hade vi ändå!









Soooool


Bilder från igår morse och i eftermiddags när jag red Rosie. Kan det bli en finare höstdag än såhär?







Färdig teckning


Har bara lite småpill kvar som jag ska fixa med imorgon, men annars så är teckningen klar! Ska egentligen vara lite fina blommor i håret också, men är rädd för att jag ska förstöra den då så vågar inte rita dit dem.





Just nu


Sitter jag och tecknar. Det ska bli en present och jag måste bli klar senast imorgon, så det är bara att köra på för fullt. Hittils har det gått riktigt bra, så vi får hoppas att det fortsätter så :)



Nyklippt!


Det var 1½ år sen jag klippte mig sist, så tänkte att det kanske var på tiden. Jätteskönt att bli av med alla slitna, äckliga toffsar. Men det känns superkort mot innan! Nästan som att jag har klippt en page.









Glasögonorm


Jag har visst gått och blivit en glasögonorm. Känns skönt att jag äntligen kommer kunna se ordentligt när jag kör bil, och framförallt slippa värken i ögonen och huvudet, och slipper kisa som en galning. Men glasögon är inte billigt alls, vilket suger. Tur att jag får i alla fall 20% rabatt på dem , haha!
Jag lånade med mig tre stycken snygga bågar hem som jag gillade, men har beslutsångest som fan. Provar fram och tillbaka, hit och dit, och känner efter vilka jag trivs bäst i. Svårt val.




Silvriga metallbågar..



..Bruna sköldpaddsmönstrade plastbågar..


..Eller svarta plastbågar.


Rosie








Bilder från igår på fina lilla hästen. Försökte göra en hingstfläta, men efter lite kliande på knät och en kort ridtur så var den helt förstörd, haha!
Red ute i skogen i mörker idag, och det kan nog vara något av det läskigaste jag varit med om. Kanske inte så himla smart att rida i en mörk skog när man är mörkrädd. Trodde på fullaste allvar att det skulle hoppa upp våldtäcksmän och troll bakom varje buske. Eller att några zombies skulle komma gående ut från skogen.

 



I want your whisky mouth all over my blonde south




JKPG


Kom hem för en liten stund sen från en jättebra dag tillsammans med Sofia i Jönköping! Det blev lite fel både när vi körde dit och hem, men fram kom vi ändå. Och så bjöd hon mig på Donken. Fan vilken tjockis jag kommer bli :D




Detta var det enda jag köpte på IKEA - fem stycken ljus för nästan gratis.



Uppe med tuppen


Har en helvetes huvudvärk pga för lite sömn, men jag är glad ändå! Ska bara slänga i mig frukost och sen åker jag till Jööönköööping med Sofia :) Förhoppningsvis har jag inte med mig någonting hem.



Nuvole Bianche


Jag SKA lära mig spela denna låten.