Sömntutor..

Igår så åkte Olle in till Göteborg tillsammans med din kusin Robin för att kolla på Hammerfall som spelade på Liseberg. Samtidigt så kom Emma hit hem till oss, så vi snattrade om hur det hade varit på Rhodos (herrejävlar säger jag bara, tänker aldrig i mitt liv åka dit!) samtidigt som jag pysslade här hemma.  Vi hämtade hem grabbarna mitt i natten, så vi har haft både Emma och Robin som sovit över här inatt.
Jag gick upp tidigt som fan för att tvätta, och har samtidigt passat på att städa så ljudlöst jag kan eftersom vi ska ha utflyttningsfest här ikväll. Och varje timma var jag tänkt att "nästa timme kanske de vaknar!", men alla tre ligger fortfarande och snarkar. Vad gör man då? Jo, man dukar fram en frukodtbuffé!  Det kan man ju inte motstå att gå upp till :) Dessutom måste vi hinna till systemet, så det är väl bäst att jag får upp de där jävla tröttisarna nu!





Nytt in

Vi åkte till Kungsbacka idag, dels för att handla lite käk, och dels för att gå på Kungsmässan och kika lite. Och vi fick visst med oss en del hem! Inför flytten så vill vi bland annat rensa bland och byta ut några av våra muggar. Vi hittade några på Indiska som de sålde ut för halva reapriset! Tyvärr fanns det bara 4 stycken kvar, så vi knep alla. Och så köpte vi två stoooora muggar som man kan ha till tex te eller varm choklad, och en svart löpare till köksbordet. 
Sen så köpte vi Klippotekets schampo (som jag aldrig har testat så det blir spännande) och body lotion från I Love som sniffar mango och papaya. Har en sedan tidigare som luktar citron och lime, och den luktar uuuunderbart! Och den nya var inte sämre den :) Jag är egentligen jättedålig på att använda body lotion, men det ska det bli ändring på!








Crazy cat lady

God morgon!
Det blev sovmorgon idag, så himla skönt. Ridskolan drar igång denna veckan och jag ska hjälpa till lite i eftermiddag, så åker till stallet mitt på dagen istället för på morgonen. Men först ska jag sätta sprätt på lite pengar, för det är ju faktiskt löning idag! Och det första jag ska köpa är kattsand, haha! Annars så köper vi alltid Pussi Kompakt, och när vi känner att vi kan lägga lite extra pengar på det så köper vi svindyra Ever Clean med lavendeldoft. Men sist så tänkte jag att vi kunde testa en ny sort (av någon dum jävla anledning), så jag tog Mjau Katty Kompakt och den luktar amöba röv! Får på riktigt kväljningar när jag ska tömma kattlådan. Så jävla vidrigt! Och det är inte kattbajset som luktar (ehm, ja alltså..mer än vanligt), utan sanden luktar något fruktansvärt illa; någon blandning mellan spya, klorin och fisring. Typ. Som tur är har vi en kattlåda med lock och lucka på, annars så hade det varit outhärdligt! Men nu ska katterna äntligen få pinka i lavendeldoft igen, underbaaaart! Ever Clean är lätt den bästa kattsanden, värd varenda krona (typ 200 spänn för 10 kilo).
Åh vad kul med ett inlägg om kattsand!
 
Förresten. Löning är ju likamed slutet på månaden, alltså är det snart september. Händer flera rolika saker den kommande månaden, och när den sen är slut så flyttar viiii! Tjoho! Helt galet vad tiden går fort! Det är ju faktiskt nästan till och med helt okej att börja packa snart :) Ooooh, jag måste börja skriva listor på vad som behöver göras! Det är ju ändå lite som behöver pysslas med vid en flytt, även om den bara är på drygt 500 meter. Måste höra av mig till myndigheter och företag, göra flyttanmälan, etc osv. Så kul att det snart drar igång!
 
 
 


Långt jävla hår!

Försökte få kort på hur långt mitt hår har blivit, men såg mest mörk, svår och suddig ut. Inte så jäkla lätt att ta kort på svart hår när man nästan enbart har svarta kläder på sig.
Anyways. Mitt är på riktigt typ 2 cm från min buttcrack. Det växer som tusan, och nästa gång jag ska färga hela håret och inte bara utväxten så lär jag ju behöva typ 3 paket hårfärg. Undrar hur långt det kan bli. Till röven? Knävecken? Hälarna? Kanske kan jag moppa golvet med det tillslut. Älskart! Vem fan behöver löshår? ;)





Färdig!

Blev precis klar med denna! Agnes har beställt den av mig, så om en vecka får hon ta med den hem :) Finns (som vanligt) massor som jag inte tycker är bra, men i det stora hela så är jag ändå nöjd. Kommer ta bättre bilder med kameran senare idag, inte så kul med mobilbilder.. Nästa teckning blir en på Lemmy Kilmister!





American Hustle



Romantisk middag

När vi käkar så sitter vi i princip alltid framför TVn, men igår så satt vi vid köksbordet istället. Vi har nog suttit där en, max två, gånger tillsammans innan (när det bara varit Olle och jag), så det hör verkligen inte till vanligheterna! Och samtidigt som vi käkade baconinlindade biffar med potatis och grönpepparsås så öste vi Motörhead i bakgrunden, så romantiskt :') 





Ponnyridning

Idag har jag varit iväg hela dagen och hjälpt till med ponnyridning på Bondens Dag på Åkrabergs Trädgård. Lyckad dag med mycket folk, men är sviiintrött nu. Det var egentligen tänkt att vi skulle festa ikväll, men vi skiter i det och har en lugn kväll hemma istället med snask och film. Verkar som att det blir American Hustle, vem tackar nej till en film med Christian Bale? :) Taggar för fest med mina brudar nästa helg istället! Ganska skönt att slippa vakna bakis imorgon :)





Värmedjur

Det blev bara en liten ridtur idag, regnet öste ner så det var inte så jättemysigt att sitta i sadeln..det var i alla fall det sista jag gjorde i stallet idag, så åkte hem direkt efteråt. Genomblöt och kall. Så nu myser jag under en filt i soffan med världens bästa element på mig. Finns nog ingen mysigare eller kärvänligare kisse; oavsett om man ska ligga på örat en stund på sofflocket eller lägga sig och sova i sängen så ska han alltid vara med och sova på en, bredvid en, med en. Jämt! Och trampa trampa trampa, kurra kurra kurra, prata prata prata. Gos!





Incoming!




Work in progress

Det går inte fort det här, haha. Har tyvärr inte kommit längre, men hoppas att jag får tid och lust att göra klart den i helgen. Utan lust till att teckna så blir det inget bra alls, så man måste helt enkelt sitta och vänta på att den kommer. Vilket ibland kan ta jävligt lång tid. Ska ju ta mig tusan dricka bärrrrss med Agnes nästa helg, hade varit gött om hennes teckning var färdig då :)





Maleficent

Varför har jag inte sett denna filmen tidigare?! Gillar den som tusan, Angelina gör rollen som en ond Maleficent så jävla bra! En av favoritscenerna är lätt denna;
 


Woman Crush Wednesday

Min #wcw, alla dagar i veckan, är såklart Agnes! Kolla vilken snygg pangbrud!
 
agnesottiliawiberg @ instagram


Blött som fan!

Haha, helt ointressant egentligen men måste visa.
I söndags så höll jag i en 5-timmarstur igen, och väderprognosen sa att det skulle regna hela dagen så jag la fram min bästa vattentäta jacka på hallgolvet på morgonen innan jag åkte hemifrån. När jag skulle åka och plockade upp jackan från golvet så bara forsade det kattpiss från den..kattjävel..så jag var såklart tvungen att ha på mig något annat. Har bara lite halvkassa jackor, så jag fick helt enkelt köra med två stycken!
Första halvan av turen så var det riktigt bra ridväder; mulet men inget regn, bara lite småduggigt någon gång. Men andra halvan så ÖSregnade det i princip hela tiden! Mina regnbyxor läcker in, så jag sket i att ha på mig dem över huvud taget. Så ni kan ju gissa hur blöt jag var! Ända in till muffen ska jag ta och meddela! Det tog två dagar för ridhjälm, byxor, jackor, tröjor osv att torka, haha! Det enda som var torrt var röven :p

Och varför ser jag ut att ha en jävla ankröv?!




Tisdag.

Idag har jag gått upp i ottan, släppt ut hästar, mockat åt alla 12, fixat med de andra stallsysslorna, ridit Prinsen, och varit ute och traskat med två pållar. Och allt det hann jag med innan lunch, jäklar vad det gick undan när jag mockade skit! Och det bästa av allt är att det har varit uppehåll (men blåsigt som fan!), och precis när jag kom hem så började det att hällregna, haha. 
Nu ska jag krypa in under täcket och ta mig en lång lur. Det bästa med sånt här väder är ju lätt när man sitter inne och bara gosar in sig i varma täcken och filtar. Då är hösten rätt okej :)
Filmmys och soppa ikväll, rätt okej det också!

Jag har sett för trött och sleten ut idag för att kunna fastna på bild, så mina gröna (och jävligt fula) gummistövlar får stå för poserandet istället!




















41 dagar kvar!

Idag är det ynka 41 dagar kvar tills vi ser Lady Gaga live igen, denna gången i Herning i Danmark. Längtar som tusan!
 
Fan vad jag gillar denna musikvideon! Lång, men asbra.
Slänger in en akustisk version av Do What U Want också, bara för att jag älskart när det bara är hon och hennes piano. 
 
 


Ny header!

Hundra gånger bättre än den som var innan, och inte alls så svårt att fixa som jag trodde att det skulle vara! Självklart med citat/låttext/whatever från ett av mina favoritband. Vet dock inte om jag är nöjd, än. Det får vi se :)
 
FÖRE:
 
EFTER:
 


Aktiva bloggen.

Herrejösses vad aktiv jag är här! Eller inte. Får helt enkelt göra mitt liv lite mer händelserikt så jag har något att uppdatera om :)
Jag skulle egentligen jobbat mitt sista pass för sommaren idag, men mådde bajs imorse så var tvungen att ringa och skjuanmäla mig. Kändes jävligt surt, men ibland säger kroppen ifrån. Om några veckor är det igång igen med julklappshandling, så det blir skönt att få några veckor att ladda upp inför det, söka jobb, träna Prins inför tävlingen, flytta, etc osv. Det blir bra det här.
 
I eftermiddags började jag faktiskt ta tag i kaoset på skrivbordet på min dator! Är även väldigt efter med att lägga upp bilder på Facebook, så här ska göras listor och bockas av! Jag tycker det är jättekul att spara och dokumentera bilder och händelser (no shit, gissa varför jag har blogg..), men har i princip inte lagt ut någonting på Fejjan sen i höstas. Men nu ska jag minsann komma igång igen! Tycker det är perfa att ha och kolla tillbaka på.
Har även pillat lite med bloggdesignen idag. Inga stora förändringar, men ändå. Ska även fixa med en ny header, alternativt fixa med den jag redan har, så ska jag förhoppningsvis bli lite mer nöjd med designen. Tycker inte riktigt om den till hundra procent än.
 
NEJ! Nu ska jag lyssna på heavy metal och fortsätta att sortera bilder. Grannarna under har visst brakfest ikväll och spelar trance och dubstep (Eller vad heter det nuförtiden? Hänger inte med. Dunka dunka i alla fall, så in i helvete!) vilket jag kanske inte uppskattar så jättemycket, ehe..såatteeee. Ja. Smell you later!
 
 
Är väldigt osminkad idag. Och har en vulkan på vänstra kinden som jag inte kan låta bli att pilla på. Hurra.
 


Falköping.

Lite blandade bilder från när vi var uppe i Falköping för ett par helger sen.

Vi åkte raggarbil.

Åt glass från Hjo.

<- min syster / jag ->

Vi var satt på uteservering och drack öl..

..och käkade mat.

Jag fick två sviiinstora köttbitar, höll på att storkna av mätthet.

Benjamin testade på friluftslivet, vilket han tyckte var svinkul! Kosmos tyckte dock inte att det var lika spännande..

Vi drack mer öl och cider och spelade sällskapsspel.


Och så försökte vi lägga ett svinsvårt pussel.


Krångelkväll.

Herregud vilken panikkväll det blev igår! Jag fick för mig att jag skulle uppdatera programvaran i min iPhone, men det blev helt galet. Av någon anledning så kunde den inte uppdateras, så jag var tvungen att återställa hela mobilen för att "få tillbaka" den. Tror ni det gick? Nej! Fick lite panik där ett tag, men med lite fix och trix och en hel del hjälp av karlsloken så kunde jag äntligen återställa den. Självklart fick jag tillbaka alla bilder och så eftersom iTunes alltid säkerhetskopierar allting när man kopplar in mobilen i datorn, men ALLA mina appar var borta! Puts väck! Och jag som hade typ 62 stycken kan ju omöjligt komma ihåg varenda liten app jag hade..som tur är så finns iCloud, så det löste sig ganska bra det också. Men fy fan, hela denna proceduren tog ju hur lång tid som helst, så när jag var klar så var jag helt slut och däckade på soffan. Kul kväll.

Anyways. Idag jobbar jag ett kort pass och laddar upp framför Nyhetsmorgon med Benjamin kurrandes på magen. Det lär inte gå i många knop idag, haha.





Dags att rensa?

Haha, jag tycker detta är ganska pinsamt att visa...men såhär förjävligt ser mitt skrivbord på datorn ut! Har blivit för lat för att sortera upp bilderna i mappar direkt, så de hamnar alltid i en ny på skrivbordet när jag slänger in dem från kameran eller mobilen. Kan ju nämna att förutom de synliga 54 stycken mapparna med bilder så har jag lagt in "gamla" mappar som legat på skrivbordet när jag skulle rensa upp lite.. Så det ligger typ 20 mappar med bilder i en annan mapp. Plus massa annan bröte, som ni ser.
Jag hatar det här, men skjuter hela tiden upp det eftersom jag vet vilken jävla tid det tar att sortera upp allt. Och min mobil ska vi inte ens tala om! Har typ 3500 bilder på den, och i princip varje gång som jag ska ta kort så ploppar det upp att utrymmet är fullt och att jag inte kan ta kort xD Dags för en storrensning? JA! Ses om 10 år!
 
 


Back Patch.

För några dagar sen så blev jag klar med back patchen på min mörka jeansväst. FAN vad lång tid det tog att sy fast dem (för hand), så jäkla tråkigt! Blä, lär inte så på fler back patches igen på ett jävla tag. Pimpade även med lite nitar, funderar på att göra det på den blåa också men vet inte. Vi får seeee!
 
 
 


Accept @ Wacken.

För ungefär 2 veckor sen så ägde Wacken Open Air rum i Tyskland och hade som vanligt en grymt bra lineup! Vissa konserter live streamades, och de hamnade såklart på Youtube efteråt. Perfekt för oss som inte hade möjligheten att befinna oss i Deutschland!
Ett av banden som live streamades var Accept. Har kollat/lyssnat på spelningen idag under tiden som jag har vikt tvätt och målat naglarna, perfekt såhär en regnig onsdag :)
 


Onsdag 13 augusti.

God morgon! 
Har varit vaken sen klockan 5 imorse (helt frivilligt!) och har hunnit med en himla massa. Skönt att få så mycket gjort så tidigt och ha hela dagen att göra precis vad man vill :) tänkte försöka hinna teckna klart Agnes sugar skull och sen börja på en ny som jag tänkt göra väääldigt länge men inte fått tummen ur till. Våran lägenhet ska besiktigas idag också men de har inte sagt någon tid som de ska komma, så jag får snällt sitta här hela dagen och vänta..lite surt. Hoppas de kommer nu på förmiddagen så det blir gjort.
Smell you later.

Två supersnygga bilder på Prins från i måndags. Så elegant, haha!







Myskväll!

Vi sitter här hemma och bara myser! Olle spelar PS3 och jag är fastklistrad vid mobilen. När vi kom hem från Gekås så däckade vi båda två och råkade sova i sisådär 3 timmar, haha! Någon lär ju somna sent ikväll..
Det har varit helt galet väder idag! Det har åskat och mullrat precis hela dagen, och växlat mellan regn, ösregn och solsken. Tidigare regnade det så brutalt jävla mycket (har seriöst aldrig sett något liknande, det var som att någon satte på kranen på högsta bräsch) så billarmen satte igång att tjuta utanför! Och som sagt så mullrar det precis hela tiden. Hur mysigt som helst!
 
Karlslok har beställt pannkakor, så det är väl bäst att jag ställer mig vid spisen :) hoppas på en bra film senare ikväll!
 


Shoppingtisdag!

Jobbat klart för dagen. Skönt med kortdag! Och det bästa är att Olle har tidiga skiftet denna veckan och har redan slutat för dagen, så just nu är han påväg hit till Ullared så vi kan ta en liten shoppingrunda tillsammans. Ska kolla efter ett par vita ridbyxor som jag tänkte premiäranvända på klubbmästerskapet i september :) Annars så är det inget speciellt som ska inhandlas, bara lite basic saker.

Just nu är jag allt annat än pigg och fräsch, så får bjuda på en bild från förra veckan när jag var det. Hade sovit som en liten gris och lyssnade på death metal innan jobbet. Kan ju inte bli bättre!



 


Husesyn

Vid det här laget så har jag väl skrivit ungefär en miljon gånger att vi ska flytta till en ny lägenhet i oktober, så alla borde ju veta det vid det här laget..men i alla fall.
Eftersom vi ska flytta så tänkte jag att det kunde vara kul att föreviga våran nuvarande lägenhet på bild och spara den i arkivet. Min första egna lägenhet juuu! Så häng med på husesyn hemma hos oss!
 
Innan man kommer in till oss så möts man av denna lappen på ytterdörren. Det är så att där vi bor så finns det väldigt många Jehovas Vittnen, och utan lappen så knackar de på ganska ofta..till den nya lägenheten kommer jag dock att knåpa ihop en ny lapp :)
 
Efter att man har klivit genom dörren så möts man i 9 av 10 fall av de här mupparna som mer än gärna vill hälsa en välkommen hem genom att stryka runt benen och och sjunga upp i katt-kör.
 
 
När man har klappat klart på Kosmos och Benjamin så kan man ju passa på att beskåda hallen lite. Den är väldigt liten, men har allt som behövs; en hatthylla full med skinnjackor, jeansvästar och lurviga halsdukar, en stooor skohylla proppad med kängor, Converse och Jeffrey Campbell-skor (och lite annat billigt), en supermysig lampa, och en stoooooor spegel.
 
Rakt fram i hallen ligger badrummet, men det är mest litet och inget intressant att kolla på. Istället kan man hoppa till höger, och då kommer man till köket! Det är ljust och stort, mycket större än vad jag är i behov av, och fungerar mest som ett ställe där vi staplar smutsig disk på hög. Ganska ointressant ställe om ni frågar mig.
 
På kylskåpet har vi lite fina bilder; två på mig och Olle, varsin på Kosmos och Sotis, en tokig 80-talsbild på min mamma , och en på Olle från när han var typ 10 och stod och spände sig tillsammans med Magnus Samuelsson haha!
 
 
I anslutning till köket så ligger sovrummet! På tok för litet är det, man får liksom plats med en säng och inget annat. Men det är garderober längs med hela ena väggen vilket är kanonbra! Hade dock gärna förminskat köket och fått ett större sovrum.
 
 
Från både köket och sovrummet så kan man gå ut till den stora balkongen! Lång, smal och supermysig att hänga på. Lätt något som jag kommer sakna mest när vi flyttar. Eftersom den är inbyggd i själva byggnaden så är det som ett extra litet uterum, jättemysigt! I alla fall på sommaren..oooch så brukar vi ha lite mer växter när ute på sommaren så det blir lite mysigare, men 2 huliganer bestämde sig för att käka upp det mesta och gräva upp massa jord ur krukorna, så blommorna fick ryka!
 
På andra sidan lägenheten ligger vardagsrummet, som enligt mig är det mysigaste rummet med alla mina ljuslyktor, foton och kuddar. Dock sjukt jobbigt med eftermiddagssolen som ligger på och gassar och nästan gör det obeboligt.
 
 
 
Mamma har sin egen hylla
 
Och där i hörnet står en bas och en gitarr..gitarren är ju Olles och han spelar på den emellanåt. Basen är dock Olles kusins, och han lämnade den här på förvaring så jag kunde lära mig att spela. I 4 jävla år har jag velat att Olle ska lära mig att spela bas! Tror ni att vi har fått ur tummarna? NÄ! Får nog ge upp drömmen om att bli nästa Lemmy Kilmister, hä hä hä.
 


Tävling bokad!

I helgen så anmälde vi oss för tävling; Djarfurs Klubbmästerskap i september! Det blir min och Prins tredje tävling och det ska bli superkul att komma ut igen. Trimmade honom senast idag i paddocken, och han känns ganska fin! Det jobbiga som var förra veckan var inte alls lika påtagligt, så har fått upp hoppet lite igen, he he. Dessutom så ska jag investera i ett par nya viktboots lagom till tävlingen! Maxvikten på tävling är 250 gram, men de jag har på Prins när jag tränar är 280 gram så jag får alltså inte tävla med dem. Så efter nästa lön ska ett par 250 grams Magic Boots från Top Reiter beställas! Tjoho! :D
 
Översta bilden från vår allra första tävling i mars där vi kom till final i tregången och hamlade på fjärde plats och fick en röd fin rosett! Var stolt som en jäkla tupp, haha! Men fan vad fet han var..De tre andra bilderna är från vår andra tävling i maj. Väldigt mycket snyggare i kroppen var han där/är nu :)
 
 
 
 


Golden Pillows.

Förra helgen när vi var i Falköping så hade min syster med sig ett par kuddar som hon inte längre ville ha. Jag tackade såklart inte nej till dem eftersom de är superfina! Det fattas några paljetter här och där, men vad gör det? När solen ligger på på eftermiddagen så glimmar det solkatter i hela vardagsrummet, supermysigt! Den ena fick pryda fotöljen, och den andra soffan.
 
 


Bonnabränna.

I torsdags när jag var ute på en 5-timmarstur så var det perfekt ridväder ute; soligt, växlande molnighet, lite fläktande vindar och någontstans mellan 20 och 25 grader varmt. Underbart! Nackdelen med sol + vind är att man inte känner när man bränner sig. Och jag som har varit noga med långärmat i stallet hela sommaren eftersom jag bränner mig så lätt, var dum och tog t-shirt dagen till ära. Inte så smart när man ska vara i solen i 5 timmar. Detta resulterade i att jag fick en supersnygg bonnabränna; både på överarmarna efter t-shirten, men också på handlederna efter ridhandskarna. Tur att jag går omkring med kortärmat och handskar hela dagarna på jobbet, men jag hoppas fanimig att det bleknar fort, ser ju helt muppigt ut.
 
 


Nytt in, till ett tonårsrum.

När vi var i Kungsbacka för ett par veckor sedan så delade Olle och jag på oss så vi skulle hinna kolla på våra saker eftersom vi hade så kort om tid på oss. Mitt i allt ringde karlslok och sa att han hade köpt en present till mig. Jag som älskar presenter och överraskningar började såklart att drömma mig bort till stora godisskålar, chipspåsar och så vidare. När affärerna sen hade stängt och vi hade satt oss i bilen så visade han vad han hade köpt; en Iron Maiden-mugg till sig själv, och en Black Sabbath-mugg till mig. Väldigt oväntat! Jag som hatar kaffe och nästan aldrig dricker något annat än vatten höjde undrande på ögonbrynen. Vet inte riktigt vad jag ska ha den till, äta yoghurt ur kanske? Haha. Roligt, för jag stod inne på Indiska och kollade på jättefina muggar och tänkte att vi skulle byta ut några fula som vi har, ännu bättre när de nästan var gratis på rean..men jag struntade i det. Och så kommer Olle från ingenstans och köper muggar som passar i ett tonårsrum, haha. Ja ja, då har han något att dricka morgonkaffet ur som i alla fall han tycker är snyggt :)
 
 


Pannkakor utan mjöl.

Haha åh, jag måste ju tipsa om en grej! Jag såg den här bilder på 9GAG's instagram för några veckor och kände att jag, som är The Queen of Pancakes, var tvungen att testa. Olle tyckte att jag i princip var dum i huvudet eftersom han tyckte att det verkade svinäckligt, men jag körde på ändå.
Och vet ni? Det smakade faktiskt helt okej! Absolut inte som pannkakor, men typ..omelett med banansmak, haha! Jag tog i en massa kanel också, vilket gjorde det ännu bättre. Men blir proppmätt, håller sig mätt länge, och det bästa av allt är att det inte innehåller något vitt mjöl :) Perfekt till frukost!
 
 


We are Motörhead, and we play rock'n'roll.

Så jäkla tråkigt att jag missade ett av mina favoritband, Motörhead, som spelade på Way out West i Göteborg igår. Men det klaffade helt enkelt inte ihop för Olle och mig, mest på grund av att de spelade på en torsdag..men så är det, världen har inte gått under för det. Får helt enkelt sitta och lyssna på dem på Youtube istället.
 
 


Utfitta - hippiebyxor.

Hippiebyxor? Igen aning om så är fallet, men de är stora, luftiga och supersköna. Knallrosa med någon slags batikmönster på. Inte alls min stil egentligen, men tycker ändå att de är superhäftiga! Och de är perfekta att ha på sig idag eftersom jag ändå bara ska greja här hemma och springa upp och ner från tvättsugan. Har dessutom tidsinställt typ 7 stycken inlägg för de kommande dagarna, så detta blir ju en väldigt effektiv ledig dag. Och så ska jag hinna laga mat också! Pjuh. Och i bakgrunden rullar The Lord of the Rings-triologin och håller mig sällskap. Fan vad jag älskar de filmerna!
 
 
 
Someone needs a manicure..
 


5-timmarsritt

Godmorgon!
Det blev en lååång dag igår, så när jag kom hem så kollade jag lite på Sex and the City och slocknade på soffan. 
Hade i alla fall en jättemysig dag! Både Marie och jag skulle tagit ut ridlägerdeltagarna på en 5 timmar lång ridtur. Marie kände sig dock inte helt hundra (vilket krävs att man gör om man ska rida Blaengurr), så jag fick rida svarta faran istället och leda turen själv. Vilket gick jättebra! Blaengurr hade en bra dag och var lite småfjantig ett fåtal gånger, men skötte sig annars som en ängel. Men det krävdes att man jobbade som tusan med honom, var helt slut efteråt! En svinsnygg bonnabränna och skav på baksidan av låren fick jag också, he he.
Sammanlagt så red vi lite mer än 2 mil. Den totala ridtiden var ungefär 4 timmar, plus 1 timmes break där vi fick en jättesmarrig cateringsallad, och hästarna fick gå i en hage och äta. Bra torsdag!





Höst-feeling.

Fick lite höst-feeling idag när vi red igenom alla gula björklöv. Kommer bara säga POFF så är det dags att klä julgranen igen..





Almost healed.




Hej igen!

Här har det ekat tomt i 4 dagar, och Agnes håller på att bli skogstokig av att bloggen inte uppdateras så nu är det väl dags för mig att kika in här :) Var som sagt i Falköping i helgen, och har sen jobbat och varit allmänt svintrött. Jobbade kväll förra veckan, så att ställa om och börja gå upp klockan 4 på morgonen istället är jävligt jobbigt. Så ja. Jag sov 12 timmar inatt, haha. Så himla skönt!
 
Idag har jag mest tänkt fixa hemma, packa upp helgens grejer och så vidareee. Sen i eftermiddag åker jag till stallet och tar ut ridlägergänget på en utetur! Gjorde det igår också, och hade Prins. Och vad ska jag säga? Det märks att jag bara har ridit honom 2 gånger de senaste 2 veckorna, och att det är andra som har motionerat honom resten av dagarna. Tölten, traven och galoppen har blivit sämre, han går emot bettet, är framtung, fjantar runt, är rädd och stannar för saker. Usch, är så besviken. Vi hade riktiga diskussioner igår och jag fick jobba som ett jäkla djur. Men han kändes okej mot slutet, i alla fall såpass att han inte bara tog bettet och bara droooog emot handen i tölten, utan att han faktiskt tog förhållningarna = kunde faktiskt inverka och jobba för en bättre tölt. Suck. Tur att jag får mer tid för ridning framöver!
 
Nu ska jag fixa en stooor frukost som jag ska fläska i mig innan jag sätter igång och röjer. Håller tummarna för att vi har bacon hemma!
 
Ooooch så vill jag dricka öl och lyssna på metal med denna bruden snarast! Vi har inte setts sen Sweden Rock :o Bilderna är från när Iron Maiden gästade Friends Arena 2013. Front Row, såklart! Efteråt var vi nersvettade, nervattnade och supersnygga :D


Äntligen fredag!

Hej hej hemskt mycket hej!
Gick upp i ottan idag även fast jag inte börjar jobba försen om två timmar. Det har nämligen varit en tjej här och kollat på lägenheten, och hon blev mycket positivt överraskad och tyckte att den var såå fin så det var kul :) Jag gillar ju våran lägenhet väldigt mycket och tycker att den är väldigt mysig, men nu är det dax för någon annan att bo i den. Känns så bra! Idag är det ju till och med exakt två månader kvar tills vi får nyckeln till den nya, tjoho!
 
Nog om det.
Ska som sagt jobba en sväng idag, och direkt efter åker Olle, katterna och jag upp till Falköping. Vi kommer spendera helgen tillsammans med min syster och hennes sambo hemma hos pappa, vilket kommer bli kuligt eftersom det var längesen vi alla var samlade. Hade ju varit bra timeat om Sotis ville bli fångad också så han kunde få komma hem till pappa..men icke! Grannar har ringt tre dagar i rad nu om att han har traskat omkring här runt om och utanför, men han är så jävla svårflörtad! Skönt att veta att han lever i alla fall. Och han har antagligen skaffat sig en kattkompis också! Tänk om det är en kattjej som han har flörtat in sig hos..han kanske lever livet i det fria och inte alls vill bli fångad och åka hem till Falbygden, haha! :D
 
Dags att göra nytta. So long.
 
Favoritbild från i höstas.