Öppet Hus

Varje år så har de öppet hus i stallet där jag jobbar, och då har de också lite tävlingar som de som rider i ridskolan är med i. Det var meningen att jag skulle tävla i terränghoppning och fyrgång med Prins (som jag har varit på Jóhann-kurs tillsammans med två gånger nu), men det blev istället så att jag tävlade med ridskolechefens tävlingshäst Praut :) Kul som tusan var det, och bra gick det också! Kom på delad förstaplats i terränghoppningen, och på delad andraplats i fyrgången! :D











Gekås-tant

Efter att jag kom hem från jobbet igår så åkte jag och min sambo en snabb sväng till Gekås (älskar att bara ha 30-40 minuter dit) för att bland annat inhandla lite festivalmat och blanddricka till Sweden Rock. Haha, måste sett roligt ut bland alla proppfulla kundvagnar - två muppar med varsin korg, den ena full med läskeblask, och den andra full med konservburkar. Så ja, vi fick ganska många konstiga blickar :D Anyways. Jag gjorde ett riktigt fynd! De hade mitt favoritschampo Tigi Bed Head 750 ml där för bara 99 kronor styck! Tror att man får pröjsa minst runt 180 spänn styck för dem annars, så jag blev jätteglad. Perfekt nu när det andra Bed Head - schampot tog slut för ett tag sen, och det bara är pyyyyttelite conditioner kvar. Får se om jag gillar Superstar lika mycket som jag har gillat Urban Antidotes :)

 



Ölkväll

Är svintrött ikväll efter en lång jobbdag och en snabbsväng till Gekås, så trodde jag skulle ligga däckad i soffan vid den här tiden. Men det blev visst en oväntad öl- och vinkväll med grabbarna. Går ju fan inte börja helgen på ett bättre sätt! 



In progress.



#nöff

Min sambo har varit iväg norrut och jobbat sen i söndags, så nu när jag har varit ensam i 4 dagar så börjar det kännas väldigt tomt och tråkigt här hemma. Okej att det kan vara gött att vara ensam emellanåt, men nu när han har varit borta så länge så saknar man verkligen fisen. TÄNK vilken tur att jag har en annan fis här hemma! Men eftersom Kosmos tycker att det roligaste som finns är att jaga mina fötter under täcket när jag ska sova så är det inte så lätt att skeda med honom som med karlslok, men bara genom att vara frukansvärt jävla söt så gör han att jag inte känner mig lika ensam längre :)



Godisbit!

I slutet av mars så var jag ju på en helgkurs för en islandshästtränare som heter Jóhann. Nu i helgen är det dags igen, ska bli så himla kul :) Hittade lite bättre bilder från kursen i mars, visst är denna totton en liten godisbit?! Mums! Men de där jäkla Kalle Anka-fötterna måste jag verkligen jobba bort..morr.











Födelsedagskalas och fest.









Birthday Presents



Nu kanske ni tänker "Och vad fan är det rosa för någonting?!", och det ska jag berätta för er. När en kille ska slå en drill ute i naturen så är det bara för han att dra fram snabeln lite diskret, medans en tjej måste dra ner allting och visa hela röven och de andra härligheterna. Men med den här så kan man som tjej istället stå upp och pinka, precis som en karl! Smart va?! :D Måste absolut testas, vilket antagligen kommer att kräva ganska många öl haha..


Happy Birthday To Me

Min 22-årsdag har spenderats bakfull hemma i min jävlig nedstökade lägenhet. Hade både kalas och fest igår vilket var jätteroligt! Många kom och käkade tårta och kakor, och lite senare så korkade vi upp. Gick inte och la mig försen 7-halv 8 på morgonen och vaknade igen 2 timmar senare, pigg som en lärka! Så ni kan ju tänka er att jag inte gjort så mycket annat än legat på soffan och mumsat i mig gårdagens tårta. :) Hade i alla fall jätteroligt igår, men tycker att det blev lite väl grisigt mot slutet..jag menar, hur kul är det att någon pissar ner ens säng? Och vissa visste visst inte heller att man lyfter upp toalocket innan man börjar pinka. Kan förstå att det inte alltid är så lätt att hantera sin lilla snabel efter att man har fått i sig en del, men att pissa ner väggar, golv och halva holken är ju bara äckligt. Ohwell. Får låta bli att tänka på det äckliga och istället tänka på allt som var roligt :)

Nu vankar det pizza här hemma, och efter den är det nog dags för bingen. Känns som att jag skulle kunna sova i en vecka i sträck. 
Smell you later.



To-Do List of Doom

Kolla vad mycket roligt jag har att göra imorgon! Storstädning utav bara helvete. Hade tänkt försöka göra några av grejerna idag efter jobbet, men har mest suttit halvdöd på soffan. Dags att få tummen ur! Sockerkick som gäller.



Pissväder..

Man kan inte tro att vi åker till Sweden Rock om mindre än fyra veckor när man kollar ut genom fönstret. Hoppas vädret vänder igen och att det blir sånt kanonväder som det varit de senaste dagarna. Hade varit fucking awesome! Tillsvidare får jag väl tjura på mina stallregnkläder som inte vill hålla tätt i ösregnet. Enda nackdelen med att ha ett utomhusjobb..



Grillkväll



Bakhelg

Bullar, flera olika sorters kakor och massa degätande senare är jag helt slut. Och MÄTT! Och så ska det bakas tårtor och pajer senare i veckan också. Mina gäster kommer inte gå hungriga i alla fall, haha :)





Vårblommor

Mamma, pappa och jag gick en promenad på sisådär 7-8 kilometer nu på morgnen. Förutom att det blåser ganska mycket så är det ju faktiskt riktigt gött ute. Skönt att våren verkligen är här på riktigt :) Och jag blir så löjligt glad av alla vårblommor överallt, haha. Börjar känna mig som någon slags hippie..





Hemma hos päronen

Är hemma och hälsar på hos föräldrarna i helgen. Ska ha kalas och fest nästa helg när jag fyller år, så ska ha en riktig bakhelg tillsammans med mamma :) Har självklart med mig Kosmos ockå. Han har fått gå ute i och lite utanför trädgården, och OJ vad spännande det var! I somras och höstas gick jag ut med honom en del, men sen när kylan kom så var jag lite nojig att han skulle frysa, så det har inte blivit något sen dess. Så han var ganska ovan vid selen nu, haha. Men den ska han minsann börja vänja sig vid igen :) 



Kvällsprommis

Gick ut och tog en kvällspromenad i vårsolen. Riktigt skönt att rensa huvudet lite :) Men en viss liten karljävel har visst snott med sig mina hörlurar nu när han är iväg på klassresa, så jag fick nöja mig med fågelkvitter i öronen.

Förutom lite fixande och trixande här hemma så ska jag försöka hinna knåpa ihop en header ikväll hade jag tänkt. Har väl inte direkt den roligaste just nu..och så ska jag slänga ihop lite käk. NOLL inspiration till det just nu känner jag. Får bli kylskåpsrensning.



No filter



Första maj

Vilken bra start på maj jag har haft! Var lite avis igår kväll när karlsloken åkte iväg och festade, men istället för att ligga hemma bakfull som alla andra idag så har jag istället tagit ut 3 tjejer på en 5 timmar lång turridning! Klarblå himmel, strålande solsken, vårblommor överallt. Allt detta från hästryggen, kan ju inte bli bättre :) Och hästarna var lika pigga och glada de med, blev en väldigt övertaggad häst att rida för mig del, haha.

Dagen avslutas med filmmys i soffan tillsammans med världens bästa kille. Och självklart med Kosmos, den största mysarn av oss alla tre :)