Söndag hela dagen



Gårdagens partaj

 
 
 
 
 
 
 


Tröttjävel

Päser i soffan och är fruktansvärt jävla skittrött efter en natts dålig sömn och sen städning av hela lägenheten på det. Ska försöka slockna en stund, för ikväll blir det party! Går ju fan inte vara trött då.



Städfredag



Cute Kids!



När det regnar..

Denna veckan är det ridläger i stallet, och på eftermiddagarna har jag följt med tjejerna på Prins när de har ridit ut i skogen. Och idag så fick vi rida i äckligt regn (ett tag ösregnade det ganska galet), och trots regnställ från topp till tå så var jag minst sagt genomblöt när vi kom tillbaka till stallet. Kändes som att jag hade kissat ner mig för det hade läckt in och följt tyngdlagen, dvs runnit neråt mot skrevet och vidare till insidan av benen. GÖTT! Dessutom, när det är blött så färgar mina skinnhandskar av sig. Mina händer var ju lite lagom snygga efter den ritten :D

 
 


Midsommarafton

Har nu återhämtat mig från midsommarfirandet, och till min besvikelse blev inte alls många bilder tagna under själva partajandet på kvällen. Och jag hade ingen midsommarkrans. Ohwell. En helt sjukt kul kväll hade vi i alla fall med massa fylla, mat och hårdrock. Självklart mådde man precis så som man förtjänade dagen efter, haha!

Eftersom jag inte tål sill så blev det tonfisk för min del istället, haha! Funkade hur bra som helst! :)
 
Mitt i maten började det att spöregna, så vi sprang in. Alla utom några tappra som tvunget skulle sitta ute och äta sin sill, bara för att det var midsommarafton. Haha what?
 
 
 
 
Ungarna hade fina midsommarkransar :)
 
Sedan började såklart partajandet. OJ vilken kväll! OJ vilken fylla! Helt fantastiskt!


Ännu mer Sweden Rock!

Att komma hem från Sweden Rock och få ungefär hundra fula (och roliga) bilder taggade på sig på Facebook kan ju vara något av det bästa som finns! :D Speciellt när man inte ens minns när de togs, haha! Underbara Sweden Rock, jag saknar diggg!

HAHA någon ligger däckad i vårat tält bakom!

 
 
 
 


#pundargrannenanfaller

När grannen har fått en snedtändning och springer omkring och bankar i väggarna och vrålar "fuck you" till vad som verkar vara osynliga demoner, så är jag jävligt glad över att hela våran balkong är inklädd i kattnät så ingenting varken kommer in eller ut. Jag menar, snubben kanske får för sig att klättra över hit och leva rövare! Och jag som är ensam hemma. HJÄLP!

 


Gypsy Girl

Igår blev jag klar med teckningen på zigenartjejen. Tecknar ju aldrig någonting i den här stilen, men är faktiskt riktigt nöjd :) Tycker den är så fiiiin och vill verkligen bläcka i mig någonting liknande i framtiden!

 
 
 


Foodporn



Gypsy in progress



A little ball of fur

♥ ♥ 

 



Fin balle!

Våran balkong är visserligen längre än de flesta andras, men den är så jävla smal så det har alltid känts lite smått hopplöst att få det fint utan att det ska vara trångt att gå omkring där. Och några pengar över till blommor och grejer har inte funnits heller, så den har mest varit ett ställe där jag ställt undan grejer som jag inte orkat gå ner med till förrådet, ähä. Men så igår så var jag hemma i Falköping för att hämta hem Kosmos (inte sett korven på 10 dagar!), och då tog mamma och jag en tripp runt bygda och fixade bland annat fina blommor till mig, och så har jag fått låna lite krukor tills jag köper egna. Vilken fantasktisk morsa jag har :) Så nu är det minsann riktigt mysigt när man sticker ut näsan på balkongen! Och ingen är lyckligare än Kosmos som nu har en hel kruka med gräs att tugga i sig, haha! Kossan själv. Har även hängt upp lite ljuslyktor i taket, så på kvällarna när alla ljusen är tända är det verkligen supermysigt!

 



Grillkväll

Efter att ha levt på snabbmat i en vecka nere på Sweden Rock så har jag varit sååååå sugen på en stor fet grillad köttbit. Så i måndags kväll åkte vi hem till Olles föräldrar och lånade grillen. FY17 vad gott! Massa kött, sparris, halluomi, coleslaw (hade btw ingen aning om att det hette så, har alltid sagt "vitkål och morötter i klägg" HAHA!), potatissallad etc osv. MÖÖMMS! Och självklart en del fult posande med gitarren..





 


Is this real life?!

Jag trodde jag dog och hamnade i mathimmelriket. Herrejävlar vad gott! Smakar som chili cheese, och jag som ÄLSKAR chili cheese blev såklart eld och lågor. Ska bunkra upp, för de där förbannat goda smakerna har en tendens att försvinna ur sortimentet.



Sweden Rock Festival 2013, dag 5, 6 och 7

Fredag.




Agnes och jag blev tatuerade av Emilia Lee som kom trea (tror jag?) i Ink Master Sverige. Supertrevlig prick detdär!




Kolla vilket kioskmongo! Och det gick visst en maska på strumpbyxorna, haha!


Saxon.


At The Gates.

Hypocristy.
 
Lördag.









Pugh Rogefeldt


Accept.

Bruce Willis (a.k.a Wolf Hoffmann).

Söndag.

Vi anslutade lördagen med att kolla på Avantasia som slutade spela cirkus klockan 2 på natten. Gick sedan och la oss, och vid 4 på morgonen blir vi väckta av en vakt som har tagit en kompis eftersom han var så jävla packad, haha (inga saftiga detaljer)! Vi fick honom att somna, men eftersom vi var tvugna att kolla till honom hela tiden så han inte slutade andas eller något så tänkte vi att det var lika bra att packa ihop våra grejer och sedan åka hemåt. Så vid 7-8 när tält, boombox, väskor och fyllon var inpackade i bilen så åkte vi hemåt. GISSA om det var skönt att komma hem klockan 11 på förmiddagen! 
Nu börjar uppladdningen för Maiden den 13 juli, och sedan börjar vi tagga för nästa års fetival :)


Sweden Rock Festival 2013, dag 3 och 4

Onsdag.


 
Torsdag.

Status Que.





Sweden Rock Festival 2013, dag 1 och 2

Efter en massa sömn i sin egna säng, hemlagad mat och en lång jävla dusch så börjar man äntligen känna sig som en människa igen efter 6 dagars drickande. Men en sån jävla bra vecka det har varit på Sweden Rock! Underbart väder, bra musik och massa roligt folk, vad mer kan man begära? Har dessutom två nya tatueringar (jävligt små, men ändå), och halsen är hesare än någonsin. 
Anyways. Här kommer lite bilder från första och andra dagen, det vill säga måndagen och tisdagen.

Måndag.
Vi var 5 stycken som trängde oss in i bilen, och fyfan vad trångt det var med all packning! Mysigt.



När killarna stack för att kolla på fotboll så fixade Emma och jag 6-mannatältet OCH partytältet. Gick väl sådär med partytältet, så som tur var fick vi hjälp av snälla Falköpings-grannar!

Tisdag.









New tattoo

Gjorde två stycken tatueringar på Sweden Rock, och en av dem var denna! Svullen, röd och äcklig på bilderna, men äsch! Har velat ha den i flera år, så är jätteglad och hur nöjd som helst. Kan inte bli mer Mimmi än en Mimmi Pigg-tatuering ;)




Kenza Zouiten

Såhär blev teckningen på Kenza! Svinrolig att göra, men halsbandet var verkligen förjävla svårt..är hur som helst väldigt nöjd ändå :) Började med denna för kanske..hmmm två år sedan? Den förblev ofärdig och har alltså bara legat i min mapp. Tills för två veckor sedan när jag blev sugen på att göra klart den! :)

Tror att min kamera sakta men säkert börjar ge upp; bilderna ville absolut inte bli knivskarpa. Hoppas ni ser i alla fall några detaljer tills jag lyckats samla ihop till en systemkamera. Vilket lär ta ungefär hundra år, haha!