Overknee


Myser runt i knästrumpor idag, perfekt nu när det börjar bli kallt ute. Förra året hade jag alltid på mig knästrumpbyxor under de kalla månaderna (känns det som i alla fall), och det kommer bli likadant i år. Älskart!
Idag ska jag på hoppträning. Första gången på över ett halvår som jag kommer hoppa, så det blir spännande, haha. Får se hur spännande träningsvärken kommer bli. uuuhhh.. Det blev ingenting förra veckan för det ÖSregnade hela dagen, och ingen vill väl riskera att hästarna halkar. Så vi flyttade fram den istället. Är superpeppad :D


Höst i stugan

Fick upp mina mörklila sammetsgardiner idag, så nu känns det verkligen höstigt här hemma. Och så börjar trädet utanför vardagsrumsfönstret bli helt gul-orange-rött, superfint! Tror att jag gillar hösten trots alls. Förutom alla jävla gråa dagar och allt pissregn. Vill ha en fin höst med massa sooooool och fina höstlöv!Taaaaaajärd

Det är riktigt pissväder ute och vi kände inte för att rida i ösregn så det blev tidig kväll idag. Så nu när jag fick några timmar över så tänkte jag att jag skulle röja igenom hela lägenheten till tonerna av en svinbra spellista på Spotify. Men bara någon halvtimme efter att jag kom hem så blev jag totalt svintrött och orkeslös. Fattar inte, sover jättemycket och jättebra, men har varit konstant trött i säkert en månad. Beror säkert på det här pissiga höstvädret. Så ikväll blir det bara massa god mat och soffhäng, disken och dammråttorna får vänta tills imorgon.Världens finaste jacka

Jag har äntligen hittat en jacka som jag fullkomligt älskar! En supermysig, svart höstjacka med luva (vilket är det bästa med hela jackan) :) Och det får plats en tjock tröja under, så jag kommer kunna ha den i vinter också! LÖÖÖVE IT! Från Bikbok för några hundra riksdaler.Oh happy day

Jag vet inte om jag ska våga berätta för det hade varit tråkigt om det inte blev någonting av det. Men skitsamma. Idag väcktes jag av att mobilen ringde, och innan jag öppnade ögonen tänkte jag för mig själv att är det dolt nummer (dvs jobbet..) som ringer så skiter jag fan i att svara. Men istället var det ett mobilnummer som jag inte kände igen, så jag svarade med min vackra morgonröst. Och de ringde från en arbetsintervju som jag var på för två veckor sedan, och de ville träffa mig igen! Jag är alltså en av de som blev utvalda, och det var över hundra stycken som var på snabbintervjun! Så på måndag ska jag på en längre intervju, och det känns hur bra som helst. Jag har gått och tänkt att jag inte blev utvald eftersom det ändå har gått två veckor, så det var kul att fredagen inleddes såhär :)

Igår var det work work på Ringhals, och jag stod upp utomhus hela dagen - från klockan åtta på morgonen, till sex på kvällen. Med undantag för frukost- och lunchrast. Och det var svinkallt, halvstorm, och regn. Ibland kikade solen fram, och då fick man ställa sig i solskenet för att tina upp hela kroppen. Var helt jävla slut när passet var över, så jag beställde pizza på vägen hem, och gick och la mig innan klockan nio. Var helt väck. Jag vet, det låter jättekrävande att bara stå rätt upp och ner och glo hela dagen. Men jag lovar, det är det. Speciellt när det är svinkallt ute.

I eftermiddag ska jag vara med på en hopplektion i stallet, och jag är så jävla peppad! Jag tycker det är jättekul att rida islandshäst, men om det är någonting jag har saknat så är det att hoppa. Nu kommer det bli väldigt mycket mindre hinder än vad man är van vid, men det ska bli jättekul ändå. Det är ju inte höjden som räknas :) Ska dessutom rida Skaidis, och henne har jag aldrig ridit innan så det blir spännande!

Wops, wall of text. Smell you later!

Skaidis.Nu får det fan vara nog.

För några månader sedan satte jag upp en lapp på min ytterdörr där det bland annat stod att jag inte ville ha besök av Jehovas Vittnen eller andra fanatiker. Efter ett tag såg jag att jag hade stavat fel på en grej, så jag tog ner lappen för att jag skulle fixa en ny rättstavad lapp istället, men jag har aldrig fått tummen ur. Det roliga är att sedan jag tog ner lappen har Jehovas Vittnen hunnit vara här flera gånger. Och då snackar vi om en period på kanske två - tre månader. Vafan är det för ställe jag har flyttat till?! Nu åker lappen upp på dörren igen!

 Bye bye red hair. Hello dark brown!Pussycat

ad2irJ on Make A Gif, Animated GifsJag funderar...

...på att bli det svarta fåret igen. Är skittrött på att alltid gå omkring i halvfult hår. Ja, rött är skitsnyggt och blablabla. Men att behålla det snyggt är en helt annan femma. Speciellt när man heter Mimmi och har både jävligt långt och jävligt tjockt hår. Så att ha färgbomb i varje gång man tvättar håret går bort direkt (jag lovar, att duscha blir fan ett stort jävla projekt när man ska ha i den skiten. och jag lyckas aldrig få det jämt heller.), och då blir det något dassigt orange-rött aktigt som inte är jämt någonstans, vilket inte alls är snyggt. Och jag vägrar att färga håret mer än typ en gång i månaden, allra helst varannan månad. Så, så snart som möjligt kommer jag att slänga min färgbomb och gå tillbaka till att bara behöva färga utväxten. Om jag vågar.

Lady Gaga i Köpenhamn

Tre ord: Så jävla bra!
Hade riktigt höga förväntningar på konserten efter allt man läst i tidningarna, men trots det så var allting låååångt över förväntningarna! Vilken jävla show! Jag må vara en rockbrud, men det finns fan ingenting som slår Lady Gaga. Sån underbar människa med så mycket fint att säga, och så har hon en jävla pipa. Haha, alla 'tru-rockerz-vägrarlyssnapånågotannatändetsomäriminlillabox' tycker säkert jag är svinlöjlig som är big fan av Lady Gaga, but who cares? :) I love her!
Storbölade som en liten unge av lycka när hon kom in på scenen (eh ja, jag är 21 och inte 13), skrek och storsjöng med i varje låt, dansade stjärten av mig och hade kul så in i helvete! Vilken jävla underbart bra kväll :D Bästa födelsedagspresenten någonsin!
Malmö

Har haft en superbra helg nere i Malmö tillsammans med min syster, hennes sambo och deras kompisar - träffat trevliga människor, gått på premiär av en vintage-butik, druckit alkoholhaltiga drycker, partat loss, ätit massa skräpmat, sovit i en bunker och, såklart, sett Lady Gaga i Köpenhamn! 

Bjuder på några bilder :)


Påväg till Malmö!