Det fastade visst någonting i näsan


HIHI :D



Myskväll


Nu ikväll hade mamma bjudit hem två vänner till familjen för att käka lite, dricka vin, och tjöta och sådär. Så kvällen har spenderats på våran nya, fina altan med god mat och roligt sällskap. De lyckostarna har såklart semester och kan sitta uppa halva natten och dricka öl, men jag ska upp som vanligt och jobba imorgon så nu börjar det bli dags för mig att besöka sängen.

GODNATT.




GODMORGON




Todays






..men sen upptäckte jag att det var för varmt ute för knästrumpor, så de åkte av.

 



Födelsedagskalas för syster



Jag missade EN avfart i Göteborg och hamnade helt plötsligt mitt i ingenstans. Så pappa fick komma och lotsa mig hem till Sofia, haha!


Vi hade visst bara julklappspapper kvar hemma..hähäähää.






När Sofia skalade räkor hittade hon en liten fisk i påsen!





Bilder från helgen



Olle, Strutsen och jag var på ormjakt.


Olle, David och jag åkte och fiskade.


David ville inte vara med på bild.




En fisk nappade på både Olles och min krok! Stackars liten.





Dracula




18-årskalas


Yes yes, igår var vi på kalas för min kusin som fyllde 18 år. Mycket roligt var det! God mat, god tårta, och superroligt sällskap! Kul att träffa släkten emellanåt, händer inte så ofta annars :)











Todays








TORSDAG



Det bästa med att köra lantbrevbäring - alla snälla människor. Idag fick jag sånt här gott! :D



Bröllopsdag






I söndags hade Olles föräldrar sin bröllopsidag, och det firades såklart med tårta!


Wheels and Wings 2011



Kvällen började med förkrök hemma hos Petter och Ikumi.


Jag fixade en helfestlig frisyr på Linus!


Och jag fixade en helfestlig mustasch på mig själv :D


Sedan åkte vi in till Varberg och satte oss i Kärleksparken, där det var jäävligt mycket folk.




Som sagt, jävligt mycket folk..


Så vi gick iväg till alla andra som satt och glodde på bilar.


HM












Sen kom löständerna fram, och det blev lite halvgalet :D









Sen tog bilderna sluuuut!


426


426 dagar tillsammans med världens finaste. Jag älskar dig!



Kalas


I fredags när jag kom ner till Horred så fyllde Olles syster år, så vi åkte dit ner för att käka lite tårta och så. Sen efteråt åkte vi hem till Petter och Ikumi och spelade Wii. Jag var svintrött eftersom jag hade jobbat hela dagen, så jag somnade i soffan, haha :)













Varberg


I lördags åkte vi till Varberg och drack öl och hade det trevligt under taket till nakenbadet. Från ingenstans kom det en naken liten gubbe med en väldigt liten snopp (kanske inte så konstigt eftersom han hade badat naken i det kalla havet, hahaha!). Hjälp!
Efter en jävla massa regn och några blixtrar så blev det riktigt gött väder, och hela kvällen avslutades såklart med den obligatoriska pizzan. Sen var det bara att ta sista tåget hem och gå hela vägen hem till Olles säng, haha! Uuuunderbart!

















Svampplockning


Idag bjöd mamma mig på glass, och sen åkte vi ut till skogen tillsammans för att leta efter sommarkantareller. Jag trodde att vi skulle hitta typ tre stycken, men vi kom hem med tillräckligt för att få varsin macka med smörstekta kantareller på. OMNOM!













Vagel


Imorse vaknade jag upp med världens finaste vänsteröga.
Känner mig som ett såntdär tjockisbarn, när de är så tjocka så till och med ögonen tjockas igen.


För övrigt en väldigt weird bild.



Jordgubbar


HEJSAN.
Har jobbat hela dagen idag med, såklart. Hade en hel del att göra efter turen, så jag kom inte hem försen vid halv fem. Min syster Sofia och hennes sambo kom hit nu ikväll, och de ska stanna över natten. Vi åt god mat och sen massa jordgubbar, glass och grädde till efterrätt! Omnom. Sen har det varit lite ringande till bland annat polisen eftersom någon utgett sig för att vara min systers sambo och bedragit massa folk på Blocket. Fattar inte hur folk orkar..
Anyways. Alla dagar ser likadana ut för mig just nu, så jag har ingenting kul att lägga upp här. Hoppas ni är glada ändå! Imorgon kommer lilla Olle-skiten hit, då ska vi bara mysa och ta det lugnt. Seeeen på lördag åker vi neråt landet tillsammans för lite öldrickande i Varberg. Blir nog kuligt!

Ha en fin kväll!






Födelsedagspresent


När Sofia och jag firade mig (väldigt mycket försent, haha!) så fick jag ett presentkort av henne. Och idag köpte jag äntligen någonting för det! Hittade en fin liten ram som jag tänker sätta i två finfina bilder i :)



IKEA


SÖNDAG 3 JULI.
På söndagen hade Olle och jag haft funderingar på att åka till IKEA, eftersom Olle behövde en ny bäddmadrass. Så ja, vi drog dit i min lilla bil i värmen, som inte har någon AC. Gissa om man kände sig lökig.
När vi hade ätit massa gott på IKEA, fixat en underbart skön bäddmadrass, och kollat runt lite på allt annat så åkte vi (det vill säga, jag ville åka dit och eftersom Olle är världens snällaste så gick han med på det) och kollade på ett slott med ett konstigt namn, pussades och lite så. Det var varmare och fuktigare än någonsin ute, så jag kände mig som en äcklig gris. Eller något :D















So much love


Inga ord kan beskriva vad jag känner för dig, eller hur mycket jag älskar dig. Du är världens finaste och underbaraste människa. Du är det bästa som har hänt mig, och du är min!
Jag älskar dig Olle!







Bilder från i söndags.

 



Grill och kubb


LÖRDAG 2 JULI.
Jag hämtade upp Olle på vägen till Horred, eftersom han hade sovit hos en kompis efter att ha varit i Göteborg och kollat på Iron Maiden på fredagen. På vägen hem handlade vi lite gotta, och sen blev det grillning och kubb hemma hos Olle. Olle och jag vann alla matcher vi spelade ihop :D Seeen testade jag vinet som jag fick på mitt 20-årskalas, och hmm..inte det godaste jag druckit, men med massa isbitar och jordgubbar i så var det ganska gott :D






















Mateus






 



Nya älsklingar




Töjning


Tror att jag gick på lite för hårt på min högra örsnibb hörom dagen när jag skulle töja upp hålet från minimini till 1.6 mm. Så just nu ser det lite läskigt ut, haha :) Men äsch, det försvinner väl. På vänstra örat går det sakta men säkert framåt - är bara uppe i 4 mm eller något sånt. Men det är i alla fall mer än noll.
Måste skaffa mig gängtejp, för tänker fan inte köpa en miljon töjsmycken. En sak till att få tummen ur och ta tag i..suck.