Benis Penis

Hittade några bilder på Benjamin som är tagna i september. Detta var i gamla lägenheten när han var nycuttad och nytatuerad och allt, därav äcklet i örat.
I alla fall. Detta är så typiskt Benis, så fort man säger "Hej Benjamin!" eller något annat på bebisspråk till honom så slänger han sig ner på golvet såhär! Gärna med en kullerbytta också. Haha, så otroligt söt :D
 
 


Fäzt

Oj oj oj vad sent allting kommer upp..men försöker komma ikapp så fort jag bara kan. Har inte speciellt mycket tid över för att sitta vid datorn, så det kommer när det kommer :)
 
Eum ja.
Samma dag som vi hade varit på Skene Marten, ätit hamburgare och allt det där så skulle Agnes och Daniel ha fest hemma hos sig. Så efter att vi hade käkat upp våra hamburgare så gick vi allihopa upp till dem igen, och somnade på soffan! Haha, 60+ redan! Men det var verkligen helt perfekt, för efter en liten tupplur var vi fit for fight och det var bara att hoppa påt!
Senare så åkte vi till Kinna Krog (HAHA!), dansade fuldans (Vi dansade så fult att vakten nästan slängde ut oss, HAHA!), shotade, och hade konstiga samtal med folk innan vi åkte hem till A och D igen.
 
Agnes hade gjort Emma, mig och sig själv i The Sims 4 :p
 
 
 
 
 
Okej, denna bilden är tagen ute på krogen. Jag tror min sambo skäms över mig. Och jag kommer inte ens ihåg att Agnes tog den. Så jag slutar här xD
 


Victoria's Secret

När vi var på Rusta i förrgår så skulle vi egentligen bara köpa julpynt, men när vi klev innanför portarna så möttes vi av en vägg med roliga produkter. Bland annat så hade de flera smarriga body lotions från VS, och en av dem fick följa med mig hem. Har en body mist från dem sen innan som jag äälskar, men den här body lotionen (?) gillar jag ta mig tusan ännu mer!
Första testet fick bli igår på jobbet. Man blir rätt sunkig, sleten och lökig efter att ha trängts med alla tanter där inne en hel dag. Men jag luktade lika gott när jag kom hem som när jag åkte hemifrån, så båda tummarna upp :)
 
Nästa gång som jag åker förbi Rusta så ska jag lätt köpa minst två stycken till! Herregud, vårat badrumsskåp svämmar över av mina body lotions och parfymer just nu, haha..borde egentligen inte köpa fler, men kan inte låta bli :) Man kan väl inte ogilla att lukta gott och kunna variera sig!
 
 


Äntligen!

Idag hörde läkaren äntligen av sig till mig. Helt otroligt att man ska behöva vänta så länge, och behöva ringa och tjata flera gånger..
I alla fall. Proverna såg bra ut och hormonnivåerna var normala. Men eftersom knölen fortfarande är lika stor och jag känner ett tryck från den mot strupen så skickade han en remiss till någon slags struma-mottagning där de ska punktera (!!!) den. Eh, behöver jag ens nämna hur nervös jag är?! Jag är inte alls rädd för nålar, blod eller något sånt, men tanken på att de ska sticka in en nål i halsen på mig och tömma knölen på vätska känns ju sådär. Kommer absolut ha någon med mig, och om Olle inte kan pga att han jobbar så följer någon av mina smulor Agnes eller Emma med mig. Vilka tjejer! 🍪❤️
Tänker även be dem att ta prover från knölen och skicka på analys för att utesluta att det är cancer. Faktiskt. Bara för att vara på säkra sidan. Men sen om de kommer gå med på det är ju en annan femma, kanske kommer jag behöva tjata flera gånger där också och överdriva allting innan någonting blir gjort. Svensk sjukvård i ett jävla nötskal.

Har självklart googlat runt lite (går ju inte att låta bli) och själva punkteringsupplevelsen verkar variera väldigt från person till person där vissa tycker det gick väldigt snabbt och smärtfritt, medans andra säger att det var en jävla smärta och världens skräckupplevelse där barnafödande utan bedövning och operation av gallsten var en dans på rosor i jämförelse. Eh ja... Vi får se vad som händer! 
Hur som helst så hoppas jag att jag får punktera den lilla jäveln väldigt snart, vill bara få det gjort och slippa massa jobbig väntetid.





Mysdag

Blev en liten spontantripp in till Varberg tillsammans med mina tjejer idag. Vi skulle egentligen mest handla julpynt på Rusta, men blev även en sväng in på gallerian, en snabb fika och lite så. De coola julkulorna med nitar och döDSskallejulkulorna som vi hade åkt dit för att köpa var tyvärr slut i färgerna som vi ville ha..men fick med mig några andra fina saker hem, bland annat en body lotion från Victoria's Sectret som luktar mumma. Ska lätt åka till Rusta och köpa fler när tiden finns. Och mitt favoritshampo från Bed Head! Bra skit.





Sjuk. Igen.

Fräsch igår, ofräsch idag.
Fortfarande inget svar från vårdcentralen och jag är ständigt sjuk. Hinner känna mig pigg och frisk i några timmar innan det smäller till och jag känner mig sjuk igen. Vilket suger. 

Imorgon spelar At The Gates på Trädgårn i Göteborg och vill så gärna gå. Jobbar dock på fredagen, plus att jag inte känner mig helt hundra så får se om det blir något. Hade ju flera spelningar inplanerade nu i höst, men ingen har blivit av. Trist, men förhoppningsvis kommer det fler gånger :) om inte annat så får jag ta igen allt på Sweden Rock i sommar!





Patronbälte

Över 2 månader sen nu, men ändå.
När Agnes, Emma och jag var i Göteborg för att pierca oss hos Ed så svängde vi ju även in på Shock en snabbis på vägen. Jag slog på stort och köpte ett patronbälte som jag velat ha i fleera år, vilket Emma också gjorde! Vi dividerade fram och tillbaka om vilken färg vi skulle ha, men eftersom jag är en silvertjej och Emma en guldtjej så blev det tillslut det enda rätta. OM vi blev snygga sen! Och 20 kilo tyngre :D
 
Nu ska jag slagga. Kvällsjobb veckan lång väntar!
 
 
 
 
 


Hämbörgör

Hahaha jaaa..för ett tag sen så la jag ju upp bilder från när Agnes tjuvfotade mig på Skene Marten när vi satt och väntade på vårat käk. Inte nog med att hon knäppte hundra kort innan vi fick maten, utan även när jag satt där helt nypiercad och försökte äta en stor jävla hamburgare. Haha, kan ju vara det fulaste jag sett! Det gjorde ont och det var sjukt svårt att försöka trycka in en fet hambörgör i käften, så fick göra diverse grimaser för att få en liten bit mat. Jävligt kul att kolla på efteråt :D Besparar er de fulaste..
 
Note to self: försök inte käka hamburgare inom de närmsta 3 veckorna efter att du piercat medusa.
 
 
 
Hahaha, alltså vad hände här?!
Notera hur lång min lejonman har blivit. No fucking extensions :p
 


Se på fan!

Igår bestämde jag mig för att sluta vara pluffsig och börja göra lite övningar hemma. Har svullnat som fan nu när jag varit sjuk, och vet egentligen inte om det är okej att jag "tränar" eftersom jag inte har fått tillbaka några resultat än. Men sålänge jag inte mår dåligt så tänker jag köra på. Jag mår ju faktiskt dåligt av att se min kropp svullna upp som någon slags vattenballong, såatteeeeeee. 
Har varit duktig både igår och idag. Och idag efter några utfall, situps, armhävningar, squats, och sammanlagt 2 minuters planka så jag är helt slut! Speciellt i benen, de ger vika emellanåt när jag går xD detta är fan illa! Vet inte hur det kommer gå att jobba imorgon, lär ju se nerbajsad ut. Så nu ska jag bli stark och orka göra lite övningar utan att känna mig som en död padda efteråt! Pinsamt detta här.
Fast, jag har mockat åt 11 hästar, fyllt ca 30 hösilagepåsar och busat, lekt, sprungit och löslongerat Prins idag också. Helt okej!

Nu ska denna otränade skrytmånsen fixa lite käk till sig och sin utarbetade karlslok. Tack och hej!





Motörhead

Tönt-varning! Hahaha :D 
älskar denna killen! Och Motörhead :3






Tjuvstart

Denna helgen är jag helt ledig och veckan som kommer är fullsmockad med jobb, så det är bara nu som jag har tid att sätta upp adventsstjärnorna. Så igår kväll åkte de upp, hur mysigt som helst! Ute är det ju bara grått, blött och tråkigt så har ingen som helst julkänsla. Hoppas den smyger sig på så småningom.

Annars så? Var hemma från jobbet i två veckor, denna veckan var den första jag jobbade efter det. Var ju på vårdcentralen och tog blodprov för att se vad knölen på halsen är för något. And guess what, har inte fått svar än..i fredags när jag kom hem från jobbet så hade jag inte fått något brev, och då var det 11 dagar sen som jag var där. Ringde direkt, 10 minuter innan de gick hem för dagen. Och inte blev jag vettigare av det. Så jag hoppas verkligen att jag får svar under början av nästa vecka. Jag har liksom en stor jävla knöl på halsen, det ska fan inte behöva ta 2 veckor för att jag ska få reda på vad det är! Inte okej.

Nä, nu släpper jag det för stunden. Ska fortsätta njuta av min lediga helg och passa på att måla naglarna. Var ju säkert ett halvår sen jag gjorde det sist, haha!





Opz

Råkade visst svälja en hel potatis.





Lördag

Olle och jag hade en riktig myskväll igår med film och massa onyttigt (mmmmh, julmust) och jag lyckades hålla mig vaken nästan hela filmen! 
Ikväll ska det komma hit lite grabbar och dricka bärs, så jag borde röja undan lite. Har ju varit hemma från jobbet i snart två veckor och det ser ut som fan! Plus att målaren har varit här också..det enda jag har orkat göra är att ställa möblerna på plats och lite så, men annars har jag inte fått mycket gjort. Otroligt jobbigt att inte ha någon ork eller energi.
Sen ikväll när killarna dricker öl så får väl jag sitta och spela The Sims i flera timmar. Har äntligen alla expansioner och prylpaket till The Sims 3, och även fast min dator är halvkass och laggar lite emellanåt när jag spelar så är jag helt lyrisk! Kan sitta och spela i evigheter.

Dags att börja fixa i vårat hem. Kanske kan få lite bilder på hur det ser ut här också, nu när det blivit så fint :)

Dålig mobilbild på resultatet av gårdagens målande.


Nya ProMarkers!

I veckan så fick jag ett paket hemskickat från min syster. I paketet var det två stycken hudfärgade set med ProMarkers! Iiih! Så idag har jag parkerat vid köksbordet :) Såå länge sen som jag tecknade eller målade, så får se vad det blir av det här..








Sjukstuga

Fyfan vad trött jag är på det här nu! Har varit hemma från jobbet i över en vecka och känner mig som en urvriden trasa. Ont i bihålorna, illamående, yrsel, hjärtklappning till och från, frossa, svettningar, blir anfådd för ingening. Känner mig helt svag och darrig och har ingen som helst energi eller ork. Sover bort hela dagarna, dvs när jag inte har så ont i huvudet att inte Ipren hjälper. Och så upptäckte jag av en slump en knöl på halsen förra veckan.

Fick äntligen tid hos läkaren idag, och jag har visst väldigt svullna bihålor (no shit), och knölen på halsen är en förstorad sköldkörtel. Antingen så är det pga infektionen jag har i kroppen, eller så är det struma (tror jag det hette?). Vi får helt enkelt se vad de får för svar på blodprovet så får jag behandling därefter.
Förutom blodprovet för att kolla hur det står till med sköldkörteln, så tog de även ett till blodprov där de skulle kolla något snabbprov för att se om jag hade något, vad kommer jag inte ihåg just nu. Det provet såg jättebra ut; blodvärdet och alla andra värden såg jättefina ut. Blodtrycket vad kanon det också. Så förutom det här jävla infektionen jag lyckats dra på mig så är kroppen i fint skick :) Känns kanon!
 
Just nu är Olle iväg och repar, och senare ikväll är vi ivägbjudna på födelsedagsfika. Såg verkligen fram emot att träffa lite folk för håller på att bli knäpp här hemma, men får se om jag orkar iväg. Mår inget vidare just nu. Tänkte i alla fall pilla ihop ett tjusigt födelsedagskort :)
 
Liten tjuvkik på hur det ser ut i vårat vardagsrum!


Sunrise

Ja, det är ju inget fel på våran utsikt i alla fall. Godmorgon!
 
 


Filmkväll

Ikväll har vi en riktig myskväll och kollar på den förlängda versionen av The Hobbit: The Desolation of Smaug. Jag sov dock jävligt dåligt inatt (precis som resten av veckan), så får se hur länge jag håller mig vaken. Alltid samma visa när Olle och jag ska kolla på film - filmen tar lång tid att tanka ner, jag hinner bli trött, och när vi väl börjar titta så stensomnar jag 10 minuter in i filmen xD Kommer nog gå ännu fortare idag!
 




Beeeeebis!

Vet inte hur många gånger jag har kollat på den här bilden, men mitt mammahjärta smälter lika mycket varje gång! Bilden till vänster är på Kosmos när han bara är 3-4 veckor gammal, och bilden till höger är tagen för ca 1 månad sen. Väääärldens sötaste bebbe var han (och han är världens finaste nu), och lite tråkigt är det att jag inte har min bebis kvar! Han är ju redan 2,5 år och ganska vuxen. Inte så liten längre!





Rynkiga pannor och dubbelhakor

På Skene Marten för några veckor sen så gick Agnes loss med min nya kamera och tog undefär en miljon kort på mig när vi väntade på käket vi hade beställt. Saken är den att jag brukar alltid vara den som tar kort, men det är sällan jag är med på kort själv. Så när det händer och jag kollar på korten så blir det alltid ett moment med "......ser jag ut sådär?!". Fullt av dubbelhakor, stora näsor, tjocka kinder, små ögon och konstiga ansiktsuttryck. Man kanske inte ser ut som när man tar en selfie på sig själv, trots allt. Men tycker det är ganska underhållande! För mig så gör inte det så mycket, för bruttan där nere  med ett kilo smink som sitter som en jävla hösäck är inte så pjåkig hon heller. Rockar ju dubbelhakan ganska bra, hahaha!
 
Underbett?
Ungefär såhär ser jag nog ut hela tiden, haha!
 
Grand Canyon avbildat i pannan.
Pinocchio, är det du?!
 


Skärmshopping - julpynt

Är så sjukt sugen på att börja julpynta redan nu! Är inte så mycket för att ha en miljon röda tomtar framme - så fruktansvärt jobbigt att plocka bort allting sen. Men fina adventsstjärnor i fönstren, doftljus, fina ljuslyktor och fint julgranspynt i metallfärger faller mig i smaken. Sen hade jag inte sagt nej till att ha en glittrig ren hemma :D
 
Lite blandade favoriter från Hemtex, H&M, Indiska, Lagerhaus och Åhléns.


Leva i sovrummet

Ja, det har ju varit lite kaos här hemma de senaste dagarna. De enda rummen vi kunde vistas i var köket, badrummet och sovrummet, så när vi skulle käka på kvällen så fick vi helt enkelt göra det i sängen! 
 
 


Fredag

God morgon!
Trött som tusan, har nog inte riktigt vaknat än. Har fått gå upp tidigt som sjutton hela veckan, dels har jag ju gått upp kl 4 för att se om jag klarar åka till jobbet eller inte, sen väntat till klockan 6 för att sjukanmäla mig, och sen slutligen så kommer målaren strax före 7 och börjar göra sitt. Innan så var det ockuperat i alla rum förutom sovrummet (haha skrev sövrummet först, jäkla bonne xD), så har gömt mig där inne och försökt kurera mig. Vilket har gått..sådär. Men nu är vardagsrummet och kattrummet klart, och oj oj oj så fint det är! Både Olle och jag är så jäkla nöjda! :D Och jag kan åtminståne ligga på sofflocket framför TVn under en filt och knapra Ipren. Alltid något :)
Hatar att vara sjuk och hemma från jobbet, klättrar på väggarna. Tänkte spela The Sims igår, men datorn har fått fnatt och kan inte läsa skivan. Vilket suger. Så vad gör jag nu? Skärmshoppar kanskeeeeehe heheheh ehehe e he. :)
 
Just nuuuu.
 
Såhär mysigt har kissarna och jag haft det i veckan.


Kaos

Just nu ser det ut såhär i hela lägenheten, förutom i sovrummet där jag gömmer mig tillsammans med katterna. En av målarna blev färdig med ett annat jobb redan mitt på dagen igår och kunde komma hit, så jag fick stressa som fan för att hinna flytta alla möbler och annat bös in i mitten av rummen. Gjorde inte feberfrossan bättre kan jag ju ta och meddela. Hur som helt så är det väldigt kul att det händer grejer, kommer bli fint det här! :)
 
 
 


Skene Marten

13 september 2014.
 
Kokosbollar, kuliga mössor, marknadsgodis, indianflöjtar, torrt bröd, t-shirtar med varg-motiv, vildsvinskorv, helumballonger, småungar..ja, Skene Marten är väl precis som alla andra krimskrams-marknader runt om i vårt avlånga land. Ändå åkte vi dit en sväng och kikade. Emma hittade två lustiga mössor, Olle hittade konstiga korvar, och jag en drömfångare.
Vad Agnes hittade vet jag faktiskt inte. Eller jo, hon hittade ju faktiskt sin mamma mitt i smeten!
 
 
 


Lyxfrukost

I söndags var både Olle och jag hemma, ingen jobbade eller hade något annat inplanerat. Så vi slog på stort och gjorde en riktig lyxfrukost! Lite annorlunda mot den vanliga naturell yoghurt och frysta hallon som annars är standard för mig.
 
#tjockis
 
Mannagrynsgröt med frysta hallon och Bara Bär.
 
Äggröra, minibaguette med mojs, och Brie-ost (kvar sen kvällen innan).


Nåldynor

12 september 2014.
 
En fredagseftermiddag i september så tog Agnes, Emma och jag bilen och for till Göteborg för nya äventyr. Piercing hos Ed och biomys stod på schemat.
Jag körde för första gången bil mitt i centrala Göteborg vid rusningstid. Vilket var fruktansvärt, haha! Vi tog en snabb sväng inne på Shock och jag köpte äntligen mitt efterlängtade patronbälte. 20 kilo tyngre och 800 spänn fattigare så körde jag oss vidare till Ed där vi alla tre gjorde lite utsmyckningar; Agnes gjorde en conch, Emma en septum och tre stycken helix, och jag gjorde min medusa. Nöjda som sjutton så brummade vi vidare och käkade thaibuffé, och gick sen och kollade på Turtles. Supermysig eftermiddag och kväll med mina två favvisbruttor!
 
Emma och jag köpte varsitt patronbälte på Shock!
 
I väntan på vår tur hos Ed.'
 
Okej, detta kan ju vara något av det sötaste jag någonting sett!
 
Nypiercad och glad mupp!
 
 
Agnes fick sig en conch.
 
Emma hade sin svintuffa Turtles-tröja på sig dagen till ära :)
 
Emma med sin nya septum och sina nya helixar.
 
Innan bion frossade vi i maaaaaat :D
 


Lägenheten

Nu har vi fått ny matta i iprincip hela lägenheten, och på onsdag kommer målaren och tapetserar om allting som kan tapetseras om. Så vi kommer ju ha det väldigt nytt, fräscht och som vi vill ha det (nåja, liiiite valfrihet fick man ju i alla fall, haha..) när veckan är slut. Vilket är hur kul som helst! För tapeterna är som sagt över 20 år gamla och inte i det snyggaste laget.
Självklart tog jag lite bilder på golven och tapeterna någon vecka efter att vi hade flyttat in, så man har någonting att jämföra med när allting är klart. Det roliga är att när vi kollade på lägenheten första gången så tänkte jag inte alls på att tapeterna var så fula. De i vardagsrummet och i kattrummet (extrarummet) är ändå ljusa, och om man inte kollar ordentligt på dem så upplever man dem som neutrala. De som är fulast är ju egentligen de i matrummet (blått/blommigt/bård) och de i sovrummet (grönt/blommigt), men det är varken svårt eller dyrt att snygga till två rum så vi bekymrade oss inte speciellt över det. Men när vi hade fått nycklarna och kom hit första gången och kollade när hela lägenheten var tom..oh.my.god. Höll på att smälla av, så jävla fula väggar! Inte bara världens omodernaste tapeter, utan spikar, färgglada hål och fläckar efter rinnande kroppsvätskor. Vill inte veta vad de gjort här tidigare!
 
Såhär såg det alltså ut när vi flyttade in;
 
Matplatsen: blommig bård á la 90-talet med en härlig bajsbrun fläck.
 
 
Vardagsrummet: brunt stänk (kaffe? varm choklad? diarré?) och ett tapetmönster som påminner om farmors inredning.
 
Kattrummet: hyfsat diskret tapet med ett jävligt tråkigt mönster. Kosmos visar även upp de faboulösa golven som hade en otroligt glamourös fisig färg.
 
Sovrummet: no words needed.
 
Grönblommigt, rinnande kroppsvätskor och fisgolv. Allt summerat i en endaste bild!


#pyssel




Ofrivilligt ledig

Har legat och vridit mig hela natten, och när alarmet ringde klockan 4 imorse så mådde jag inget vidare. Illamående, ont i bihålorna och febrig. Så jag sjukanmälde mig idag.
Sitter under en filt, äter Ipren, dricker te och kollar på naturfilm, och kommer fortsätta att göra det resten av dagen. Är ledig imorgon så ska minsann hinna bli frisk under dessa två dagarna innan det är dags för jobb resten av veckan. Annars åker jag och jobbar ändå.

Min sladd till kameran har varit spårlöst borta sen vi flyttade, men idag hittade jag den äntligen! Förde precis över lite mer än 700 bilder på datorn, bland annat från Lady Gaga, inflyttningsfesten osv. Ska sätta mig och sortera och organisera lite bland dem tänkte jag. Bra sjuksyssla!


Självklart är mina bebisar med och myser i soffan! ❤️ 



Helg!

Varit vaken sen klockan 6, så skönt att vakna av sig själv så tidigt och känna att man har hela dagen framför sig. Har än sålänge bara myst med katterna, druckit te och kollat på barnprogram.
Idag har jag en dags helg innan det är dags för en 6-dagars jobbvecka, som följs av ännu en 6-dagars jobbvecka. Cash is king!
 
Har egentligen bara tänkt ta det lugnt idag, men ska försöka göra lite absolut nödvändiga grejer som att färga håret och sätta upp kattnät också. Och så tänkte jag ta massa bilder på lägenheten som den ser ut nu, för i veckan så ska vi få heeeela lägenheten omtapetserad! Så kul! Vi har ju redan fått alla mattor utbytta (förutom i köket och badrummet), så det är bara tapeterna kvar nu. De tapeterna vi har nu såg dagens ljus 1993, så de är i stort behov av att bli utbytta, haha! Har även över 600 inägg på Bloglovin som ska läsas ikapp, så har ju lite att göra i några timmar framöver.
 
Alla helgons dag igår, självklart tände jag ljus för mamma!