Loppisfynd till hallen

Den 1a maj var jag på loppis och hittade bland annat en vägglampa för 8 kronor. Den tillhörande lampskärmen var så ful och äcklig att jag inte ens tog med mig den hem, sladden var typ nikotingul, stickkontakten ojordad och den guldiga färgen var allmänt inte i min smak. Pimpade upp den med mattsvart sprayfärg, en jordad stickkontakt och en annan lampskärm. Perfekt i vår hall som varit väldigt mörk och dyster.
 
Tråkig hall och lampa före;
 
 
Hall och lampa efter;
 
 


Death's-head Hawkmoth

Äntligen sitter den där! Har velat ha den här jättelänge så igår var Martin igång och pillade på mitt ben igen. Supernöjd!
 
 
 


SRF 2015

Är så jäkla taggad inför årets festival och line-upen är ju helt fantastiskt bra, såpass bra att jag inte riktigt vet hur jag ska få ihop det med spelschemat och festandet. Visst är det roligt när det kommer många bra band, men i år är det nästan FÖR många. Jag har 25 band jag vill se (dock är alla inte måste-se-band) och de flesta kommer direkt efter varandra. Valuta för pengarna med andra ord, haha! Men av de 25 banden så är det här de 8 banden jag verkligen inte vill missa;
 
JUDAS PRIEST
Det bandet som är allra viktigast för mig att se, kan ju för tusan bli sista gången.


BEHEMOTH

 
AIRBOURNE
 
 
HELL
 
 
ALESTORM
 
 
MESHUGGAH
Kanske mest för att lyssna på Tomas Haake :3
 
 
EVERGREY
Har både en "vanlig" spelning på onsdagen och en akustisk på fredagen. Ser fram emot den akustiska!
 


Long time no see

Oj, nu var det nästan en månad sen som jag loggade in här. Under den tiden har jag hunnit börja jobba ordentligt på nya jobbet, fylla 24 år, firat 5 år tillsammans med Olle, fått min delegation för medicin, haft skräckfilmskväll med mina tjejer och skaffat mig en ny tatuering. Och en massa annat :)
Idag är min enda lediga dag på hela veckan och ska pysa iväg till stallet om ett par timmar. Det är nämligen det årliga öppet hus där idag och ridskolans elever är med och tävlar i olika grenar som 3-gång, 4-gång, terränghoppning, dressyr, tölt osv. Jag ska vara med på Prins i terränghoppningen, vilket kommer bli hur kul som helst! :) Sen ska jag direkt hem och pyssla här hemma, något jag inte har hunnit med över huvud taget det senaste. Sen är det bara jobb, jobb, jobb, Tysklandsresa, lite mer jobb och sen åker vi till Swedeeeen Rooooock! Är så sjukt taggad :D
 
Senaste från Instagram. Är bättre på att uppdatera där än här - @mimmiaxelsson