Oktoberfest


Efter shoppingen i lördags åkte jag direkt ner till älsklingen och oktoberfest. Det blev en rolig och (för mig) nykter kväll med massa god mat och roliga lekar!










Eftersom det var oktoberfest så drack alla bara tyska öl ^^







I am my hair

 



Lille häst lille häst vilka skutt du tar


Jag ville ha lite kort på mig när jag rider Rosie, så jag tog med kameran till stallet idag och körde på självutlösaren. Gick väl inte sådär jättebra - bilderna blev suddiga, vi kom inte med på alla bilder, och så blir jag irriterad på mig själv och mina småsaker som jag behöver förbättra när jag rider. Sen skulle jag nog behöva ta med någon som tar kort istället för att använda självutlösaren, blir liksom lite lättare då..









Partybilder


Några bilder från gårdagen när vi firade Elins 20-årsdag!


Började förfesta med mor och far + deras vänner klockan fyra på eftermiddagen, haha!


Sen åkte Sofia och jag till Tidaholm och de här två glada skitungarna!
Elin fick bland annat en Galliano av Sofia och mig, så det blev några hot shots :)



Haha, denna bilden är ju ganska mysko. Det ser ut som att Elins arm är min arm :D
Och jag ser glad ut över min grädde-shot.



HAHA! Vilka pinglor :D







Wops


Fixade visst lite till med bilden. Och såg nu att jag glömde slänga på macro, men oooorkar inteee ta nya.



Elin Pelin


Äntligen klar med teckningen på Elin! Även om jag inte tycker att det blev sådär jättelikt så blev den ändå himla fin :)





Mitt nya rum


Lite halvdassiga bilder sådär, men skit samma. Det som är det viktiga är att jag är klar i mitt rum! Bara lite småpyssel kvar, men det orkar jag inte fixa med just nu.
Jag älskade mitt rum innan, men nu älskar jag det ännu mer. Är så jävla nöjd :D

Nu ska jag bara ta det lugnt och teckna lite. Inte helt säkert om älskling kommer hit ikväll eller inte, vi får se helt enkelt :) Men jag slutar aldrig att hoppas! Vill inte sova själv med alla monster en natt till. Dessutom saknar jag honom väääldigt mycket. För mycket. Vill kramas.







Julklappar!


Detta är vad jag har hållt på med hela kvällen - slått in julklappar. Det är över två månader kvar till jul och jag är redan klar med alla klappar..Härligt! :D



Shoppingdag


Har haft en liten shoppingdag i lilla Falköping tillsammans med mamma idag! Fick med mig nya, supersnygga gardiner hem, och två fina toppar som det var 50% på inne på Vero Moda. Köpte också vit väggfärg, har nämligen tänkt måla om hela mitt rum. Ska börja redan nu ikväll, kommer bli så fint så fint!
Efter shoppingen åt vi supergod thaibuffé. Väldigt mumsigt!



Skövde


Hade en superrolig eftermiddag/kväll med Therese igår!
Vi åkte först till Esplanaden i Skövde och kikade runt, och när vi blev hungriga åkte vi till MAX där jag tog Therese's MAX-oskuld :D Vi brummade sen vidare in till stan och kikade lite till, tog en fika under tiden som vi väntade på att bion skulle börja, och kollade sen på Crazy stupid love. Bra och rolig film! Helt galet vad Ryan Cosling är snygg. MUMS!





Golden Rose


Klickade lite kort igår när jag hade morgonen i stallet och red Rosie :)


Godmorgon hästarna!






Red med reflexväst klockan tio på morgonen, haha! :D Vill ju inte att någon ska tro att jag är en älg.


Sötaste bilden :D





Belle


Så himla roligt att teckna någon som ser ut som en alien :D Måste göra det fler gånger.



Ponnyhäst


Idag var det tredje dagen på raken som jag red, väldigt länge sen det hände sist. Men det är bara kul, så inte mig emot! I lördags tog jag en mysig tur i skogen med Rosie, och igår red jag tillsammans med Julia. Vi red en runda som är lite längre, plus att vi gick in på lite väger och stigar här och var i hopp om att hitta en ny ridväg. Men det gick inte så bra, haha! En långtur blev det i alla fall, väldigt mysigt! Och ont i sittbenen.
Idag red jag Vicke (en häst jag aldrig suttit på innan) och vi hade hoppning. Det kändes mest som att jag satt på en meatloaf (låter roligare än köttfärslimpa) som bara drog ner huvudet och dundrade mot hindrena. Trodde nästan att vi skulle braka igenom dem några gånger. Vi gjorde väl ingen jätteimponerande runda, men för att vara första gången som jag red den hästen så gick det faktiskt väldigt bra, så jag är nöjd!

Imorgon ska jag till Rosie igen, men det kommer absolut inte bli någon ridning i skogen eftersom älgjakten drog igång idag. Vill verkligen inte riskera att jägarna tror att vi är en fuxfärgad älg. Så jag tror att vi får strutta runt på något fält och dressyra lite.


Bilder från helgen. Har ju varit lite snål med sånt det senaste.









Älskling ♥






Party


Efter djurparksbesöket i lördags så satt vi hemma hos Linus och drack lite.
Och det blir fan ingen mer sprit för mig framöver, hähä.






Hihi, fin mustasch :D









Borås Djurpark


Här kommer en bildbomb från när Olle och jag var på Borås Djurpark i lördags.