Mr NoBalls

Allting hade gått jättebra hos veterinären och ingen är gladare än mig. Det var fortfarande lite vingligt för Kosmos när vi kom hem, men efter någon timme eller två så var det igång och busades lika mycket som vanligt. Så nu är han en tatuering i vänstra örat rikare, men två kulor fattigare. En rakad bakdel fick han också, ahahaha! Stackarn.
Annars då? Smågrejar här hemma, peppar för morgondagen och har precis kollat på Rockstjärnor som går på TV4 Play. Tycker inte att bandet är bra någonstans - två av dem ser helt missanpassade ut, sångaren sjunger pinsamt falskt och låtarna är..inte alls bra. Vilket såklart är en fråga om tycke och smak. Men en av dem har i alla fall humor vilket gör att det är lite underhållande att kolla på ändå. Ohwell, kul om det går bra för killarna.



Tisdag

Godmorgon motherfuckers!
Idag har det varit världens finaste morgon, och jag är leeeedig! Är kärare än någonsin och löve my life. Det är kallt och ruggigt ute, så jag myser runt i mina supermysiga fodrade sockar. Kanske kommer överleva vintern trots allt, haha.
Har tvättstugan i eftermiddag, men annars känner jag inte för att göra ett piss. Så vi får se vad som händer idag. Typ..skärmshopping, haha. Och lite tecknande kanske :) Måste visa fint mitt tatueringspapper är just nu, vill bara sätta igång!

Ohwell. Tillsvidare får ni glo på mina snygga spiror.



Lördag

Har haft påhälsning av päronen idag, och dagen har gått så himla fort! Men kul att träffa dem igen, även om det bara var en vecka sen. Idag har vi bland annat invigt min finfina Le Creuset-gryta i gjutjärn. Fick den i julklapp förra året (vilket är snart 11 månader sen, ehe) och har inte användt den än, så det var verkligen på tiden hahah!

Imorgon är det jobb igen. Ska bli lite jobbigt att börja klockan 6 på morgonen igen efter att ha börjat vid 12 i snart en vecka. Kanske bäst att gå och nana snart.



Kosmos är en hund...?

Haha, detta upptäckte Olle och jag häromkvällen. Att Kosmos kommer tillbaka med bollen när man har kastat iväg den! Har aldrig tränat honom till att göra det (vilket jag läst någonstans att man kan med katter), så det är ganska kul att han bara har börjat med det av sig själv. haha! Min fina kisse ♥

 


Gomorron

Gårdagen började lite halvdåligt - hade ett dåligt humör och vädret var ännu sämre. Men lite ridning på fina 4-åriga Prins (som artar sig riktigt bra) gjorde susen. Börjar verkligen kära ner mig i det lilla charmtrollet :) Sen att jag fick åka hem tidigare och kolla på när min fina karl stekte hamburgare var ju bara ännu bättre. Myste i soffan med Flight 666 och The Walking Dead resten av kvällen. Och om jag inte är för trött efter jobbet ikväll så blir det ett till avsnitt. Najs bajs.
Oooooch det braiga humöret från igår kväll sitter kvar idag, så diggar svinbra musik och längtar till sommaren. Är jävligt taggad på Maiden, och om bandsläppen till SRF fortsätter lika bra så blir det en biljett dit också :) Så jävla gött att Accept släpptes häromdagen, sen är ju inte Saxon, Krokus eller Bullet så pjåkigt det heller.

Ohwell. Ska börja fixa mig inför jobbet. Över två timmar kvar tills jag ska åka, men vafan. Gött att ha lång tid på sig :)



Blommor och blad.

Igår var min Olle och kollade på när hans Elfsborg tog SM-guld, och efteråt fick han Taco-Anders' megastora blågula blombukett. Så inatt när han kom hem till mig fick jag chocken när han gav mig en stor, halvvissen bukett. Jag la av ett asgarv och sa "vartfan har du fått den ifrån?!". Höhö. Det där med blombuketter och romantiska middagar med tända ljus är inte riktigt vår grej..vi är mer för hamburgare, Coca-Cola, snask och ett jävligt bra avsnitt av The Walking Dead. Typ. Anyways, buketten står fint på mitt köksbord nu :)



Dör söthetsdöden

Jag dööööööör. Sitter och letar efter bilder jag gillar som jag ska skriva ut och sätta på väggen. Och så hittar jag de här bilder på Kosmos från hans första dag här hemma. Åh mitt lilla hjärta! Och detta är bara tre månader sen, han växer ju så det knakar!



Torsdagsnöje



Mysfaktor

Sitter och myser framför Nyhetsmorgon med tända ljus och grejer. Har blivit en riktig morgonmänniska, haha :)
Är disponibel idag och får se om jag ska iväg och jobba eller inte. Så jag tänkte vara hemma och fixa lite, kanske till och med teckna. Intresseklubben antecknar.