Hornborgasjön


Här är lite bilder på tranorna och Hornborgasjön!

Kissen
it's no surprise that I got lost in your brown eyes


Nu ville inte gif-sidan samarbeta med mig, så jag kan inte visa en häftig steg-för-steg-bild för denna teckningen. Får helst enklt blir en helt vanlig bild!
Den är näästan klar, men kommer nog aldrig orka göra klart den. Händer och kläder är inte det roligaste att teckna enligt mig :)KALAS


I lördags var vi bjudna på kalas för Olles moster som fyllde femtio år. Mycket trevligt med god mat och roligt folk. Och så fick jag träffa en massa kusiner och så också.
Sen var det även gratis dricka, om man säger så, så folk blev ganska fulla. Minst sagt, haha! Jag var dock den som körde på natten, så jag fick ha fyra stycken fyllegubbar som lyssnade på Iron Maiden på högsta volym och sjöng med i låtarna väldigt, väldigt högljutt i min bil. Hahaha :D

David lyssnar på mina inspelade pruttar på min mobil.Meanwhile, in
Torsdag 17 mars 2011Vinpimplande kärringar


Fredag 11 mars 2011

I fredags åkte Olle och jag till Robin och Benne för att dricka lite öl, vin och lyssna på musica. Trevlig fredagskväll sådära.
Erika har världens minsta händer.
Måndag 14 mars 2011


GODMORGON!
Först måste jag bara säga att snön är nästan borta här! Innan har jag blivit heldeppig när jag kommit hem från Olle eftersom de har NOLL snö där och vi har haft typ en decimeter. Visst, det är massa stora snöfläckar överallt, men man kan i alla fall se gräset :)

I ALLA FALL!
Jag var helt inne på att de skulle ringa från Posten nu på morgonen och fråga om jag kunde jobba eftersom det är mitt i månaden, vilket betyder mycket post, och det är måndag, vilket betyder reklam. Men jag fick visst sova istället :) Inte mig emot.kluddSkillnad ?


Jämfört med Olle brukar jag känna mig liten eftersom han är ganska lång.
Och de här bilderna gör bara att jag känner mig ännu mindre ;o Eller kanske mest klen.

Hyltenäs Kulle


Idag har det varit en underbar vårdag! Hemma är det fortfarande typ en decimeter snö, men här nere i Horred så är det ingen snö kvar, så vårkänslorna bara flödar när solen kikar fram, haha :)
Älskling och jag åkte till ett ställe som heter Hyltenäs Kulle och kikade lite. Vägen upp var full med is, så vi vågade inte fortsätta med bilen utan parkerade den istället. Och tur var det, för längre upp syntes det att folk hade fastnat med sina bilar när de hade försökt ta sig upp, haha! Vi fick i alla fall ett litet träningspass när vi fick i uppförsbacke, och jag med min kassa kondis flåsade som ett djur, HAHA! Men upp kom vi :)
hihi, skäggis ♥

Buskväll


Igår blev jag inringd på morgonen och jobbade till efter fyra. Under dagen hade Sofia smsat och frågat om jag ville ses, och självklart ville jag det!
Vi begav oss till Skövde och kikade på grejer. Kunde självklart inte hålla mig från att köpa lite stuff, men måste skylla på att det är saker jag velat ha ett tag eller behöver :)
Sen var vi båda så hungriga så vi tryckte i oss en hel del mat på MAX. MUMS! Efter det dunkade vi studentmusik i min fina bil med rostiga fälgar och var så knäppa i huvudet som bara Sofia och jag kan vara tillsammans :D


Sofia fick en godis av mig ♥


kanske min snyggaste parkering någonsin!
mamma ville att jag skulle köpa en present till henne, och snäll och givmild som jag är sp köpte jag tre! bland annat denna otroligt tjusiga badmössan.kludd kludd kludd


Det börjar arta sig :)
Fick jäättestora tecknarpapper av min syster i julklapp, så denna teckningen är typ dubbelt så stor som de jag brukar göra. Men det gör bara själva tecknandet dubbelt så roligt :) Hoppas på att hinna göra klart denna ikväll.


Är så JÄVLA nöjd med läpparna! Har aldrig fått till dem så bra innan.
Synd bara att pappa råkade knöla till pappret häromdan, ser ut som fan..Shorts


De jeansen som jag hittade i garderoben klippte jag av till shorts, och de jag som jag skulle slänga behöll jag som de var. Så nu har jag äntligen ett par svarta shorts till sommaren! Och fram tills det blir riktigt varmt och man kan gå med bara ben så kan man ju faktiskt ha strumpbyxor under :)
Pillade på lite nitar på ena bakfickan också. Tänkte först ta över hela, men tänkte att det kanske skulle bli konstigt att sitta på det, så körde bara på halva.