Helgen

Hade aboslut inga planer för helgen, bara att ha sovmorgon. Blev ändå massa städande, tvättande och tecknande fram till två på natten. Aldrig fel! Och på lördagen försökte Olle och jag få ihop lite folk hemma hos oss för att dricka några bärs och grogga i oss slattarna som blev kvar sen förra helgen, men antingen ville inte folk eller så gjorde de något annat. Vi blev i alla fall fem personer som satt här i soffan och lyssnade på musik på youtube (finns det någon värre partydödare?). Jag gick och la mig redan vid halv tolv, nykter och svintrött hah! En sån vekling. Måste fan bättra mig,



Teckningar

Kollade igenom min mapp med teckningar på förmiddagen och blev faktiskt väldigt varm i hjärtat när jag såg mina finingar, utan att låta alltför självgod. Har alltid varit fruktansvärt jävla självkritisk med grejerna jag tecknar och har sett det som är dåligt mycket mer än det som faktiskt är riktigt bra. Men nu när de har legat undan i mappen ett bra tag så blir jag faktiskt stolt över mig själv när jag kollar på dem igen. Om det hade varit någon annan som hade gjort dem så hade jag blivit jätteimponerad över hur duktig personen hade varit, så varför kan jag inte vara det över mig själv? :) Anyways, nu är jag superpeppad på att fortsätta öva och bli bättre. Teckna teckna teckna!

Hittade även lite halvfärdiga grejer som jag har tänkt göra klart. Kuuul! :D 
Och by the way. Om någon vill bli avtecknad så är det bara att tjoa till. Vill ha massor att öva med :)



Färdig teckning

Så, nu får den vara klar. Som sagt, kul att teckna ett ansikte som inte är realistiskt. Men jag kom inte på någonting att göra i vänstra hörnet så det fick vara tomt, haha. Slänger mig på nästa teckning på en gång! :)



Wasted Years

Kan man annat än ÄLSKA det här?! 78 dagar kvar, taggaaa!



Frrrrriday

Även om man som jag har världens bästa jobb så är fredagarna och helgerna det bästa på hela veckan. Det braiga humöret från igår höll i sig idag också, och dessutom ville solen kika fram på eftermiddagen. PLUS att jag slutade en timme tidigare idag. Fan, livet är änna gött.

Nu ska jag ta en svängom med mina bästa vänner Snabeldraken och Dammtrasan och försöka få våran lägenhet att se lite hyfslig ut. Fyfan, det finns nog inga som lyckas stöka ner lika snabbt som min samo och jag. Får se hur många timmar det välstädade håller sig den här gången.

Smell you later.



Work in Progress

Nu kanske ljuset på bilderna var lite väl olika, men skit samma.
SÅ kul att teckna ett ansikte som inte är realistiskt! Och har massa idéer på andra teckningar på lager, så får se till att denna blir klar ikväll så jag kan börja med dem :D Kul att lusten för att teckna har kommit tillbaka, låg nere lite väl länge där kände jag..



So much fun!

Är på världens bästa humör idag, trots att våran micro är sönder. Bubblar lite av lycka inombords känner jag, haha! Har dessutom flera roliga saker att se fram emot, kan ju inte bli bättre :)



Måndagstrött

Har varit så jävla trött och seg hela dagen idag. Kanske inte så konstigt med tanke på att det är måndag. Men nu på kvällen fick jag en energikick utan dess like och kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska göra; teckna, kolla på film, diska, laga mat, städa, rensa garderoben, organisera papper...om jag ligger i så kanske jag hinner göra 4 av sakerna i alla fall. Så mycket att göra, så få timmar på dygnet. Oh well.

På tal om att laga mat. Våran micro har gått sönder och jag känner mig helt handikappad och heartbroken. Men TÄNK vilken tur att jag fyller år om ynka 20 dagar, så gissa vad som kommer stå högst upp på min önskelista! Eller, näst högst upp. Får hellre massa fin färg under huden än har en farlig strålningsmaskin i köket, som jag har endast på grund av att jag är så jävla bekväm. 

Dags att få tummen ur och diska ölglasen från i fredags. 



44 dagar

När man kollar ut så känns det inte som att det är mindre än två månader kvar till årets bästa vecka. Längtar gaalet mycket och peppar så mycket jag bara kan! Och det verkar som att vi kommer åka redan på måndagen i år också, PLUS att vi kanske har fjäskat med oss några kompisar att också åka så tidigt. Vad har man att förlora på det liksom? Absolut ingenting! 
 


Njuter i solen







Hangover

Igår var det tänkt att karlsloken skulle ha två kompisar här och ha lite Nintendokväll. Men ena grabben kunde visst inte, så vi bjöd hem en massa folk och hade suparfest istället. Trevligt trevligt! Så just nu är det flaskor, burkar, snusprillor och ölspill lite överallt, så det blir visst lite rolig städning såhär på bakfyllan :) Slänger på lite W.a.s.p i högtalarna så går det fort!



...what?

Surfade runt på flera olika sidor och skärmshoppade i brist på annat. När jag kom in på Gina Tricots hemsida såg jag texten Rock Chic. Klickade in och började garva läppen av mig. Verkligen rockigt värre, hahaha!




Yummy in my tummy



Trött brud

Haha, jag var nog ganska trött när jag gick och la mig igår kväll, för när jag gick upp imorse så var tröjan både ut-och-in OCH bak-och-fram. Hur fan lyckas man?!



Damn, I look good!



Shortspremiär



No-nose



Tjockis

Ehe, ja. Jag skulle ju ut och springa på morgonen. Om det blev av? Nej. Vaknade av mig själv klockan fem på morgonen och tänkte gå ut, men när jag tog av mig täcket och kände hur kallt det var så gosade jag ner mig i sängen igen, haha! Och senare så var det roligare att teckna, spika upp tavlor och städa. Fan vilken jävla latis jag är. Blir nog ingen beach 2013 för mig :)

Ikväll blir det riktig myskväll - killen ska bjuda på käk och bio och jag får välja helt själv! Det får bli kebab (HAHA) och Oblivion. Great saturday :)

Smell you later.



Babbel babbel

Har varit riktigt trött och seg hela veckan, så den här fredagen var verkligen efterlängtad. Så nu när jag har slurpat i mig ett glas vitt och tryckt i mig lite pizza, som killen bjöd på innan han stack till en kompis för att spela Nintendo, ska jag slänga på en film och soooovaaa. Vaknar förhoppningsvis av mig själv tidigt imorgon bitti så jag hinner ut och springa en sväng. Jag har varit sjuk och sen haft en lårkaka, och Olle har trampat på en spik så det har inte blivit så mycket springande för våran del. PLUS att kattjäveln tuggade sönder mina hörlurar där också, och att springa ensam utan musik är jag inte jättesugen på..men nu har jag fått fina, rosa hörlurar av min fantastiska karl, så ska minsann se till att motionera på helgerna :) Att mocka massa hästbajs, bära vattenhinkar och ensilagepåsar, rida hårda dressyrpass och rida unghästar tycker jag är nog med motion på veckodagarna. Känner mig som en klubbad säl varje dag, haha!

Ohwell. Bingen väntar.



Världens finaste tapet

Gissa hur avis jag är på mors och fars hall nu när den är omtapetserad. Vill ocksååå!



Brunch i vårsolen



Lördagsgotta

I eftermiddags åkte vi till en av mina farbröder som fyllde 50 och käkade tårta, tjötade och hade det trevligt. Var helt jättetrött när vi kom hem, så det blev slapp på soffan med chips, godis och en grogg. Det är vad jag kallar lördagskväll :)



Lillkatten har blivit stor

I mitt huvud är Kosmos fortfarande den där lilla 12 veckor gamla kattungen som jag fick hem i början av augusti. Men när jag jämför bilder så ser jag ju att han börjar minsann bli en stor fin karl! Eller karl och karl..om han hade varit människa så hade han varit en jobbig jävla tonåring med massa finnar och pubisröst. Fast pubisröst har han i och för sig ändå, haha! :D 





Myskväll

Efter att ha varit upptagen med hästerier hela helgen så tog jag mig tid att göra en riktig storstädning och annat pyssel i lägenheten idag, vilket var väldigt välbehövligt. Och när sambon (haha, inte riktigt vant mig vid det ordet än) var iväg och kollade på fotbollsmatch så var jag en riktig housewhore och lagade massa mat och bakade kladdkaka som efterrätt, så karln fick minsann mat på bordet när han kom hem. Fan vad bra jag är, är ju rena drömflickvännen ;) Så resten av kvällen finns inget annat att göra än att päsa i soffan och kolla på TV med massa tända ljus :) MYYYS!