Långritt


Denna veckan har det varit ridläger, så jag har följt med tjejerna på uteritt varje dag. Igår var det långtur, och vi var ute och red i fem (!!!) timmar. Gaaanska ont i röven sen efteråt.

M .
The good that men do, is oft interred with their bones...but the evil that men do, lives on.
Instagram - Sweden Rock Festival 2012


mimmiaxelsson @ instagram


Mer pyssel


Har haft en supersnygg jeansjacka som bara hänger i garderoben ett bra tag nu. Inte använt den eftersom jag tyckte att det var ganska tråkig. Så jag tog mina sista 64 nitar och gjorde den ännu snyggare än vad den var innan. Helnöjd! Lär användas en hel del i sommar när skinnpajen blir för varm.
Pyssel - Motörhead


På SRF lyckades jag fjäska till mig ett linne av en kille jag aldrig träffat innan (skuttade omkring, lycklig som en pojke som förlorat oskulden, haha!), men det var inte speciellt snyggt klippt..bäst att fixa det tänkte jaaaag.
Studentfirande och fiskekväll


Tidigare i veckan tog Olles yngsta bror studenten, så igår firades det. Det bjöds på massa mumsig mat och jordgubbar och glass! Sen på kvällen var vi några som åkte och fiskade. Speciellt mycket fisk blev det inte, men vi hade det mysigt ändå och grillade korv och marshmallows. Sen när klockan närmade sig tolv somnade jag i brassestolen vid den varma elden och snarkade som den lilla gris jag är, hähä.
Sweden Rock Festival 2012 - del 3


Satt i solen och njöt och höll på att somna när karlsloken kollade på Symphony X.

King Diamond.

King Diamond.

King Diamond.

Mötley Crüe. Inget band som jag gillar eller lyssnar på, ville dock se dem ändå. Men ljudet var så jävla kasst att vi gav upp och gick efter två-tre låtar, haha! Sen kan man ju faktiskt inte polera en bajskorv, så känner inte att jag missade något.


Sweden Rock Festival 2012 - del 2
Steel Panther

Steel Panther
Axel Rudi Pell - vilket jävla sömnpiller.


Twisted Sister

Twisted Sister

Twisted Sister

Twisted Sister


Sweden Rock Festival 2012 - del 1


Hemma efter sex dagars alkoholdrickande, halsbränna, bandtittande och tältande. Galet bra vecka som tog slut alldeles för snabbt. Dock jävligt gött att kunna sova i sin egna säng, bajsa på sin egen toa, fisa i soffan och kolla på TV, och inte behöva betala en jävla massa för att kunna käka ett mål varm mat.