By the way

Bestämde att Kosmos skulle få sova med mig inatt eftersom han har varit ensam så mycket de senaste dagarna. Han brukar inte få göra det eftersom han väcker mig några gånger varje natt med sina äckliga fisar. Eh, och ja..om man lyckas väcka mig med endast en fis så luktar det jäääävligt illa. Anyways. På mindre än typ fem minuter efter att jag lagt mig i sängen började han jaga mina fötter under täcket och la sen av en förjävla äcklig fis.

Kattskrället åker ut.



Tuesday

Hellooo, segheten själv här. Jag jobbar på som bara den och är alltid trött som en get när jag kommer hem, så det blir inte mycket tid till datorn. Gör inget annat än jobbar, äter, skiter och sover. Och är lite med hästarna där emellan.
Är ledig imorgon så kan egentligen stanna uppe och kolla på film och andra trevligheter ikväll, men värken i fötterna dödar mig och jag somnar vilken sekund som helst så det blir bingen tidigt ikväll. Och klockan är inte ens sju, haha! Ohwell. Får se hur tidigt jag vaknar imorgon bitti.



Tröttheten själv.

Fan vad jag är trött! Är helt slut både i huvudet och kroppen. Det var minst sagt helt galet mycket folk på jobbet idag. Knökat överallt. Men det är mycket att göra, tiden går fort och folk behöver hjälp med att hitta hela tiden, så jag klagar inte :)

Olle är iväg och jobbar någonstans i Östergötland tror jag det var. Och han ska vara iväg och jobba i TVÅ veckor! Kanske kommer hem under nästa helg. Är lite nere på grund av detta, för det betyder att jag kommer vara helt ensam i två veckor. Tillsammans med kattskrället då. Olle är ju min bästa vän, och egentligen den enda nära vännen här nere. Visst har jag folk jag känner och tycker bra om, men ingen som man kan "hej, ska vi fisa i soffan,kolla på film och käka glass tills vi spyr ikväll" med. Plus det självklara att det är jobbigt att vara ifrån sin pojkvän i två veckor eftersom man kommer sakna skiten något enormt! Ohwell, man överlevde ju att bara ses på helgerna i nästan två år, så två veckor ska jag väl klara av :) tur att jag jobbar.

För att sysselsätta huvudet nu ikväll och inte behöva känna mig helt övergiven (HAHA) så ska jag stääääda! Gjorde aldrig det häromdan, så det ser ut som helvete.

Avslutar denna wall of text med en bild på hur snygg jag är i knallblå jobbtröja.
Smell you later, puss.



Lyckan som uppstår..

..när man kommer hem svintrött efter jobb och stall och det är nytapetserat i både sov- och vardagsrummet! Sen att de nya tapeterna inte matchar de gamla sådär skitbra gör inte speciellt mycket, för det är så fiiiint med någonting annat än massa hål i väggarna och fult och beige. Haha, märks det att jag hatar beige? :D Tycker det är någonting av det tråkigaste man kan ha på ett par väggar. Anyways så är jag jättenöjd med resultatet! När jag kommer hem från jobbet imorgon så ska jag möblera om :D 

Idag var det första dagen på nya jobbet. Lagom kul att behöva gå upp klockan fyra på morgonen, var ett tag sen jag gjorde det sist. Men förutom skärsår på tummen efter kniven och papercut efter kartonger så gick dagen jättebra. Jag trivs superbra med arbetsuppgifterna, och att träffa folk hela dagarna och svara på frågor och hjälpa dem att hitta rätt gör det bara ännu roligare. Så dagen har varit över förväntan. Hoppas det fortsätter att kännas lika kul :)

Jag är förjävla svintrött, så nu blir det snarkebingen direkt. Ska upp lika tidigt imorgon igen. NATTI!

Fläckarna på den lila tapeten är efter skenet från lampan i taket.


Lördagskladd nummer 2.

Nu är jag trött som fan i både huvudet och ryggen, så det får räcka för idag. Första gången jag tecknat döskallar (vad jag kommer ihåg i alla fall), så är ganska nöjd ändå :) Hoppas på att slutresultatet blir bra det med.

Uj65hs on Make A Gif, Animated Gifs


Tired pussycat

Helt jävla ointressant, men jag kan inte sluta garva åt bilderna. Har suttit i soffan hela dagen (börjar få ganska ont i ryggen) och bara tecknat och kollat på film. Självklart har Kosmos varit med och fisit. Ett tag låg han bara tillbakalutad mot filten och chillade, och sen däckade han raklång på rygg. Sov som en stock gjorde han också. Så jävla fult, hahaha!



Lördagskladd nummer 1.


Är inte riktigt så high på hur sånna här grejer ser ut, så jag hoppas att det blev någorlunda rätt :) Är på riktigt tecknar-humör idag, så more to come.


Fredagsmys

Nu har jag fått mitt godis och min julmust, Olle är på ingång och det går en jättebra film på TV. Vilken fredag det blev! Kattfan hade varit uppe på soffbordet under tiden som jag var i affären (vilket han VET att han inte får vara på), brötat omkring bland mina tecknargrejor som ligger där, och gått iväg med min absoluta favoritpenna. Självklart så hittar jag den inte, så är ganska pissed. Jävla rebellkatt jag har, han gör allt som han inte får göra, haha! Någon sorts bokstavskombination har han säkerligen också. Ohwell, jag får försöka teckna utan min favoritpenna och hoppas på att jag hittar den så snart som möjligt.

Ha en fin fredagskväll. Puss.

Största tjockisen av alla :D 


Tjockisvarning

Tjockisen i mig skriker efter godis, så jag trotsar höstrusket och beger mig till affären. Gött mos.



En liten blomma

Äntligen har jag fått tummen ur och tecknat en liten ros PÅ mitt idépapper, istället för att ha en som jag gjort tidigare på ett annat papper. Ah, ni fattar. Och ja, den blev ju faktiskt ganska fin :) Trots att man ser vad som var där innan som jag har suddat bort, och att jag inte är överförtjust i att teckna rosor.



Nytt i fönstret

Köpte bland annat denna fina lampfoten (och lampskärmen) när jag var på Gekås igår. Shoppingglädje!

Hahaha, kolla kattjäveln på bilden i mitten! Går verkligen inte fånga hans personlighet bättre! Hysteriskt kul :D


Snark.

PUH vilken lång dag det har varit för mig. Kom hem för några minuter sen och är helt färdig i skallen. Det blir bara lite käk och sen bingen för min del. Ska nog somna till Hårdrockens Historia som ligger ute på SVT Play just nu. Det gick visst på Kunskapskanalen igår kväll. Sett det någon eller några gånger innan, men aldrig fel att se igen :) Mycket bra musik, och flera roliga människor som intervjuas.
Imorgon ska morsan plus en eller två vänner till henne ner till Gekås, så självklart ska jag dit och passa på att hälsa på dem :) Träffar min familj så himla sällan, så man får utnyttja varje tillfälle som kommer. Sen kommer det inte bli speciellt mycket shopping, kanske lite sköljmedel och kattmat. Ska nog knåpa ner en lista nu innan jag somnar. OCH en lista på vad jag INTE ska köpa! Plockar alltid på mig t.ex hårspray, torrshampo och tamponger, så har gaaaanska fullt av sånt hemma.

Ohwell. Bingen väntar. Puss.



Skämsmössan på.

Varit inne på ICA och handlat massa god mat. När jag kommer ut till bilen märker jag att jag lyckats låsa in bilnycklarna i bilen. Så här står jag, hungrig och stressad för att jag ska hinna till hoppträningen, och väntar på hjälp för att bryta mig in i bilen. Fitta.



Rubrik?

Fan vad jag gillar den här dagen! Jag känner mig awesome, solen skiner för fullt och jag ska snart till Kungsbacka tillsammans med killen. Ska bara fönstershoppa lite. Kanske får i mig något gott och onyttigt också, ähä. Och som grädden på moset så har jag på mig mitt nya röda läppstift som jag fullkomligt älskar! What an awesome day.





Myser

 


Jobb

Idag så skrev jag på anställningsavtalet för det nya jobbet som jag var på intervju på för ett tag sen. För ni vet att jag fick det va? ;) Hähä. Det är bara under en kortare period, men det är ett heltidsjobb så det känns kanon. Hatar inringning. Såååå, jag firade detta med att köpa två nya toppar. Och de var inte ens helsvarta! Behöver lite färg i min garderob.. Båda är från Carlings.



Fläsket försvinner

Började den här dagen med att ut och powerwalka i en timme och rensa skallen. Var verkligen välbehövligt, plus att det var soool och jätteskönt ute! Har inte varit ute och traskat på en vecka eftersom jag red ganska mycket förra veckan, typ nio timmar sammanlagt tror jag. Så kände att det inte riktigt behövdes då, höhö. Sen är jag ju en mörkrädd liten mes också, så jag vågar mig inte ut ensam om klockan har blivit för mycket. ANYWAYS! När jag kom hem igen efter allt traskande så ställde jag mig på vågen, och jag har gått ner 1,1 kilo sen förra veckan! Känns jätteskönt. Bara 4,9 kilo kvar till delmålet :)

Två bilder från oktoberfest i lördags, innan och under. Och nej, det är inte min dunk.



Leather Vest

Denna kom jag hem med för några veckor sen. Gillaren!



AAAJ min röv!

Det gick ganska långsamt idag pga träningsvärken. Men jag orkade jogga sammanlagt 2 kilometer, så jag är nöjd ändå :)



Iron Maiden 13e juli

Kravlade mig på något sätt upp ur sängen och fick tag på biljetter till Iron Maiden den 13e juli! Så jävla gött! Är redan taggad, haha. Och jag vet att jag har en karlslok som kommer bli väldigt glad :)
Har sovit så jävla dåligt inatt pga träningsvärken, har vaknat ungefär femtioelva gånger. Men inte är jag bitter för det. Tänkte försöka ta mig ut och gå lite, kanske till och med kan springa några steg om det inte gör allt för ont. Sen när jag kommer hem så blir det en brakfrulle, och sen teckna en ram till Enitababy som hon sen ska ta till tatueraren så han har något att utgå från. Kul kul kul :)



Nattsvammel

Ligger i bingen tillsammans med Kosmos och myser och kollar på The Hot Chick. Alarmet är självklart ställt, för imorgon bitti släpps Maiden-biljetterna och jag SKA ha biljetter till karlsloken och mig. Får se om jag kommer upp ur sängen bara, för om träningsvärken fortsätter åt samma håll som den gjort ikväll så kommer jag bli sängliggande, haha! Så fort jag har suttit ett tag och ska upp och gå igen så har jag samma gångstil som en nersketen gammal tant. Om inte värre. Ont som fan gör det också, och Kosmos kollar på mig som om jag är dum i huvudet. Hade hoppats på att jag skulle kunna springa lite imorgon, men vi får se hur det blir med det. För att kunna springa måste man ju liksom kunna gå. Ehe. Ohwell, jag är i alla fall glad över att ridning inte bara är jävligt kul, utan bra träning också!

Nu ska jag försöka somna i min stora och tomma säng. Uh. G'night.



OKTOBER

Jag känner mig så hurtig! Olle började sent idag, så vi sovmorgnade oss ihop. När han hade brummat iväg så gick jag ut och inledde oktober med en power walk (eller något i den stilen) på 8 kilometer. I pissregn. Riktigt jävla gött faktiskt! Träningsvärken från gårdagens hårda ridpass kom smygande i rumpa och lår efter typ 5 - 6 kilometer och det gjorde ganska ont ett tag, speciellt när det gick nerför. Men annars kändes det jävligt bra!

Jag ska försöka trotsa min inre soffpotatis och ut och röra på mig några gånger i veckan. Blir så trött på mig själv när jag vill saker och sätter upp mål och grejer, men att det sen aldrig blir någonting av det. Så nu ska jag fanimig ta mig själv i kragen och gå ner åtminstonde 5 kilo till årsskiftet. Tror det är 12 veckor kvar det, så det borde jag klara :) Min kropp behöver lite mer kärlek i form av motion, så jag hoppas att jag kan hålla detta.

Slut på ordbajsande. Nu ska här fixas käk och stretchas. Senare blir det stallet!