Tredje världskriget

I lördags hade vi våran inflyttningsfest, vilken blev väldigt lyckad! Men som det ser ut nu..fy fan, popcorn överallt, glas, burkar, flaskor, sugrör, halvdruckna groggar, Billys pirog-papper, tallrikar, mat..en trasig stol ligger på vardagsrumsgolvet, och det känns som att fötterna ska klistras fast i golvet när man går pga allt groggspill. Precis som det brukar se ut efter en fest med andra ord. 
Igår orkade Emma och jag inte göra något annat än att fisa i soffan och kolla på Girls, så idag ska jag orka städa upp efter kriget. Tur att jag är ledig i 2 dagar!
Ska även försöka komma ikapp med inlägg, har en hel hög med bilder som vill laddas upp. Skulle egentligen behöva vara ledig i en vecka!

Hej hej hallå

Här ekar det verkligen tomt! Har haft fullt upp med flytt och annat, så det har inte varit så prioriterat att sitta vid datorn. Men nu har vi äntligen flyttat, så nu är bara uppackningen kvar! Och flyttstädningen av gamla lägenheten..
Jag älskar våran nya lägenhet och trivs redan väldigt bra, och vi ska dessutom få tapetsera om hela lägenheten plus få nya mattor i i princip alla rum. Hur kul som helst! Sen kankske jag kan komma igång och lägga upp inlägg här igen :) sålänge så uppdaterar jag min instagram (@mimmiaxelsson).