På valborg för två år sedan träffade jag den här snyggingen för första gången, och han tog mig med storm. Min fina ♥


Namncermoni


Gick upp tidigt idag för att åka på lilla Visas namncermoni. Efter det har jag tillsammans med mamma och pappa grejat massa här hemma. Fått upp hyllor, tavlor och rullgardiner, så nu börjar det minsann se ut som det ska! :)

Hade egentligen tänkt att dricka lite alkohol och ha det kul med antingen flickorna eller pojkarna ikväll, men är så galet trött efter en så lång dag så jag ska nog bara käka några ostkrokar, somna på soffan och vänta på att fyllekajan (dvs min pojkvän) kommer hit för att nana. Ganska gött om ni frågar mig.






Frajdäj


Vilken bra start på helgen denna fredagen har varit! Har valt ut två jättefina tapeter, kan äntligen boka tvättstugan, har sprillans nya väktargrejer hemma, och har det helt jättenystädat och fräscht här hemma. Bara lite småfix kvar innan mom och dad kommer imorgon, man vill ju att det ska vara prydligt när man får finbesök :)

Ska snart åka och hämta pojkarna vid tåget. De har varit i Göteborg och käkat som grisar och haft det kul. Sen blir det bara krasch-boom i sängen. Vi ska upp tidigt imorgon och åka på kalas, eller vad det nu var. Haha, noll koll negerboll :D



LADY GAGAAAA


Kolbvsdjsöcmskd, är världens lyckligaste! Den andra september ska jag se Lady Gaga i Köpenhamnnnn! :D :D :D

Lady Gaga



Tisdag


Lika mycket information för hjärnan idag som det var igår, och är minst lika trött. Hjälper dock inte, för här ser det ut som en jävla svinstia. Så nu blir det städning fram tills karlsloken kommer hit för lite filmmys. Hoppas jag piggnar till tills dess så jag inte slocknar under filmen, hä hä. Har en timmes sovmorgon imorgon, så jag får väl vara glad ändå :)



2012.04.16


Så, nu har äntligen min väktarutbildning dragit igång! En helvetes massa info redan från början, är helt slut i huvudet efter att ha suttit och lyssnat, läst, tolkat och antecknat sen klockan åtta imorse. Nu kommer man ihåg varför man blev så skoltrött, haha :) Fast just nu är jag jävligt glad över att jag gick juridik på gymnasiet, för första avsnittet vi ska läsa på tills imorgon är just juridik. Så jag är i alla fall lite van vid att läsa och tolka jobbiga meningar skrivet på jobbigt juridiskt sätt. Såattee. Ja. Börjar för övrigt sakna skoltiden mer och mer, i alla fall allt flumm med Sofia och Emma. Tokflickorna!
Nu ska jag slänga i mig lite käk, och sen ska jag börja plugga och skriva och fixa lite grejor inför morgondagen. Är glad om jag hinner fixa lite här hemma och kanske börja på en till teckning innan jag totaldäckar av utmattning.


Fördelen med att gå upp klockan sex på morgonen! Hade varit ännu bättre om de kunde såga ner den där djungeln.


Fullspäckat schema, gillart.



Robert .snenäsa. Pattinson


Han hade skägg på bilden, men har aldrig tecknat skägg förut och ville inte förstöra allting, så han fick bli skägglös.
Om jag är nöjd? Naaaa. Den blev helt okej.











2012.04.14


Titanic-filmtittande (det är ju ändå 100 år sedan idag) och tecknande är vad min lördagsmorgon består av. Ska se om jag får upp karlsloken ur sängen innan kvällen. Hemmagjord pizza står på menyn idag, och jag tror det är bäst att han är med och gör den om det ska bli ätbart :)



Fredag


Gårdagen började med en Skydds- och säkerhetsutbildning som alla som jobbar på Ringhals måste gå. Efter tre timmars undervisning (dvs filmtittande och antecknande) så var det prov, och gissa vem som fick alla rätt?! :D Hä hä hä. Sen avslutades allting med ett praktiskt test hur skyddsutrustning ska tas på och av i ett bevakat område inne i kärnkraftverket. Gick finfint det också. Och eftersom jag var först ut så fick jag åka hem tidigare än alla de andra, gööööth.
Sen på kvällen firades helgen in med lite alkohol och pingis, och avslutades med en stendöd efterfest hemma hos mig :D



Thursday


Varit på introduktionsdag hela dagen, kommit hem (behöver jag ens nämna att jag var svintrött?), vilat, kollat på Ghosts of the Abyss, blivit pigg, börjat på en teckning på Mr Pattinson, suttit uppe alldeles för länge. Och imorgon ska jag upp ännu tidigare än idag. Vilket smartass jag är! Tur att det är fredag.

Godnatt.


mimmiaxelsson @ instagram



Tisdag kväll


Sicken karl jag har! Han är inte bara världens bästa, han är bra på att laga mat också. Vad har jag gjort för att förtjäna en sån goding? :) Nu blir det soffmys kvällen lång!



Påskaftons kväll


Efter att ha käkat supergod mat och tårta hemma hos svärföräldrarna så åkte vi hem till Olles bror där pojkarna drack öl, spelade rundpingis (HAHA), och smällde påsksmällare i bur. Framåt mitt i natten kom manlighetstesterna igång, dvs vem som kom upp i flest antal kilon på olika sätt på vågen. Bröderna B i ett nötskal. Vi flickor tog det istället lugnt och alkoholfritt. Ikumi har ju bebbe i magen, och jag skulle upp dagen efter. Men kul hade vi ändå :)







Påskutfitta


Känner mig verkligen som en svärmorsdröm idag - ser ut som en pundare och går omkring som en zombie. Ska till svärföräldrarna senare idag och käka påskmat, men innan det ska jag springa ett varv i lägenheten och stääädaaa. Känns som att jag inte gör annat. Suck. Tur att solen lyser för fullt i alla fall :)

Glad Påsk!



Jättepåskig utfitta.



Myskväll


Både karlsloken och jag är proppmätta efter världens godaste mat. Sitter och pimplar vin och slökollar på Gladiator som går på trean, men vi blir galna på att det är reklam stup i kvarten så nu blir det The Changeling istället. Kommer antingen slockna direkt eller bajsa på mig och drömma mardrömmar inatt. :) Trevligt.



Tvåårskalas


Idag var det kalastajm för Olles brorsdotter Molly som har fyllt två år!















2012.04.05


Just nu.
Mor och far kom hem från Thailand inatt, så nu ska jag upp till dem en supersnabb sväng för att lämna katten och laga min ljuddämpare. Den gick sönder på vägen till bion förra veckan, så jag har åkt omkring och låtit som en värre blöjraggare än de som strögar runt i Falköping. Pinsamt.
Smell ya later!


Pluffskinder :D



Tisdag