Nytt in; pluggar

Dagen efter vår spontanfest förra helgen så beställde Agnes, Emma och jag lite saker från Crazy Factory, och idag kom grejerna äntligen fram! Jag beställde två par nya pluggar; ett par mörka glittriga, och ett par helt svarta. Beställde också en liten gnistersten till näsan, men den kom inte med på kort.
Idag passade jag på att byta ring i näsan till den jag hade innan. Den lilla jag hade nu har varit jävligt jobbig, utan att ge en lång jävla förklaring. Så den åkte i soporna. Vill ha en mindre ring än vad jag har nu, men det får fixas nästa gång jag är hos Ed.
 
Oooooch så har jag ju faktiskt bytt till en kortare stav till min medusa! Det var ju verkligen på tiden. Den köpte jag dock när Olle och jag var och hälsade på min syster i Göteborg för inte allt för längesen. Fick bli en fin liten knistrande historia där. Sååå skönt att slippa den galet långa läkstaven! Min överläpp svullnade ju inte upp alls när jag piercade medusan, så den långa staven har mest varit i vägen.
 
 
 
Helt jävla osminkad. Sorry för salamipizza-face.
 
Sen är det här lite konstigt. Mina glittriga pluggar är inte i samma färg?! Jävligt svårt att få på bild i och med att de rundade och glänser så, men den vänstra är mörkare än den högra. Vill inte skicka tillbaka och sånt (om de nu råkar vilja att man ska göra det) så de får helt enkelt vara såhär. Men ändå sjukt irriterande! Tur att de bara kostade typ 30 kr/st.
 



Synd att pluggarna inte var i samma färg men dom var snygga ändå! :)

Svar: Ja, ganska störande :( Tack så mycket :)
Whatsername

2015-01-17 // 00:10:21

Tycker pluggarna va svinsnygga! Segt att dom inte va i samma färg dock ;o Borde väl gå att klaga eller liknande via mail? :o

Svar: Tack så mycket! Ja, det är sant :o det ska jag ta mig tusan göra! Tack för tipset :)
Whatsername

2015-01-18 // 15:05:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback