Helg, party och allt det där.

Helgen har varit väldigt bra! I fredags var vi och storhandlade och kom hem ganska sent och var svintrötta. Men eftersom det var fredagen den 13e så var vi tvugna att kolla på en Fredagen den 13e-film. Det fick bli den nyaste, och vi båda somnade (med magarna fulla av chokladpudding eftersom det antagligen var internationella chokladdagen) typ 20 minuter in i filmen. Klockan 5 på morgonen vaknade vi och förflyttade oss till sängen. Mycket bättre, haha!
Blev bara lite allmänt fix och trix här hemma på lördagen, och sen på kvällen åkte vi hem till Daniel och Agnes för lite party. Väldigt rolig kväll, och Agnes och jag satt uppe och drack och tjötade till 6 på morgonen. Ingen av oss var trötta försen då, så varför gå och lägga sig tidigare liksom? ;) Vaknade obakfull vid 10 och kunde inte somna om. Väntade på att Olle skulle vakna till liv så att vi kunde åka hem. Han hade lyckats somna redan vid..10-11 på kvällen och sovit bort HELA festen haha! Så han kunde köra hem tidigt, vilket var väldigt gött. Väl hemma så hamnade jag på sofflocket och stannade där resten av dagen. Bakfyllan kom ikapp, så gjorde inget annat än kollade ikapp alla New Girl-avsnitt som jag missat och somnade som en liten gris. Fick sen bakfyllekäk serverat på silverfat, kollade på TV resten av kvällen och somnade sen på soffan. Igen. Yep, helgen försvann väldigt snabbt.

Bildbomb från i lördags;
 
 
 
 
 
 
 
Haha, okej..fråga inte.
 
 
Agnes och min tatuering som vi gjorde samtidigt på Sweden Rock. Vackört!

Öh ja..haha. Här är vi och käkar hamburgare. De som jobbade på hamburgerhaket var riktigt otrevliga bitterfittor. Sånt ogillas. Folk som inte kan vara trevliga mot kunder ska fan inte jobba med servicejobb.
 
Niklös kom på besök. Linus och Olle sover i bakgrunden, haha!

 
 
Julpynt i september!

 
 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback