Helgen


TORSDAG.
Bara en massa mys! Och vad är inte mysigare än Olle som spelar gitarr? Åååh, älskare! :D





FREDAG.
Olle gick upp till skolan i vanlig ordning, och jag stensov till typ halv tolv, HAHA :D Sen på eftermiddagen åkte vi till Kungsbacka för att äta supergoda hamburgare och leta efter jeans till honom, och åkte sen vidare till Göteborg. Vi åt på Subway, shoppade, och kollade på Apornas Planet. Efter typ halva filmen upptäckte jag att Tom Felton (Draco Malfoy i Harry Potter) var med i filmen. Jag är ju segheten själv! Hur som helst så var filmen bra, och absolut sevärd!








LÖRDAG.
Både Olle och jag sov i en evighet, till klockan halv två om jag ska vara exakt (ja, på eftermiddagen), så halva dan var borta bara sådär HAHA :D Bara massa härligt deg, precis som det ska vara på helgerna!
Sen på kvällen åkte vi ner till Röwbin och David och Vadhonnuheter och var sociala i någon timme. David hade väldigt roligt med sin stora snoppis :)






SÖNDAG.
Det var visst marknad i Skene denna dagen, så Olle och jag drog med oss Röxbin dit och kikade lite. Bara en massa skit :D Dessutom hade jag sovit dåligt som fan under natten, så var dödstrött och inte sugen alls på att kolla på någonting. Kanske inte så smart när det är marknad. balbalbala.
Slutklagat. Jag åt en mumsig hamburgare i alla fall. Fan vilken gris jag har varit denna helgen :D:D:D Älskart!






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback