laughing all night long


Torsdag 13 januari 2011.

Therese och jag var som sagt och kollade på Narnia i 3D, vilket för övrigt var en jättemysig film!

Vi var liite sena till själva bion och kom in i salongen när reklamen hade börjat rulla igång. Jag trodde att det skulle vara fullsatt och att vi skulle behöva tränga oss förbi flera irriterade människor eftersom vi hade platser mitt i smeten. Men när vi kommer in genom dörren så satt där bara två personer på raden högst upp HAHA! Såg aningen tomt ut med tanke på att det var i den största salongen de har i Skövde.
Efter att vi hade satt oss så kom det ytterligare tre stycken till, så vi var sammanlagt sju stycken som kollade på filmen. Ganska kul hähä :D Men gött om benutrymme när man kunde slänga upp benen på ryggstödet framför :)

När filmen var klar så skulle vi gå tillbaka till bilen - som stod parkerad i P-huset på Commerce. Men när vi kom dit var portarna stängda in bilen innelåst AAH! Då såg vi en jätteliten skylt där det stod att parkeringshuset stängde en timme efter stängningstiden på Commerse, klockan 20 med andra ord. Och vi var där typ 20:30. Så vi fick ringa till Securitas och be dem komma och öppna och snällt betala 400 kronor. Men sen var gubben så himla snäll så vi slapp betala! PLUS att han kollade inte när parkeringsbiljetten gick ur (vi hade stått där i typ 40 minuter för länge), så inga pengar behövdes slösas bort på sån onödig skit :D
















ye, ni ser gina tricot-kassen..
forgive me father, for i have sinned ._.





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback