STOCKHOLM - sista dagen


Måndag 6 september 2010


Eftersom det inte blev något Skansen på söndagen så bestämde vi att Therese och jag skulle dit på måndagen istället, och så skulle Elin och Veronica ha lite tid för att vara lite för sig själva.



THUMBS UP!
Vi gick upp ganska tidigt för att hinna fixa iordning oss, äka frulle, packa osv.




Väl på centralen där vi skulle lämna våra väskor så fanns det inte ett enda stort säkerhetsskåp kvar! Tillslut fick vi reda på att det kunde finnas på busscentralen, så vi skyndade oss dit. Och YES! Efter endel krångel så fick vi äntligen ett skåp! MEN vi hade inte så lång tid på oss som vi hade tänkt från början (tog säkert en timme att hitta ett skåp lix..) så vi bestämde att vi skulle skita i Skansen. Vi åkte därför och shoppade lite på gatan där vid Hötorget, vad den nu heter. Och kikade litegranna på Drottninggatan också. Och så köpte vi lite mums på Hötorget på vägen tillbaka till centralen :)


OMN!



Sen mötte vi Elin och Veronica. Vi gav Veronica en liten present i form av ett presentkort på Monki som tack för att vi hade fått bo hos henne. Sen var det kram, hejdå, handla på Pressbyrån, köpa käk på Donken, gå till perrongen, hoppa på tåget och åka hem. Thank God for iPhone!


Changeling

 





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback