NEW IN - hårigt


Min adapter till datorn gick sönder i helgen, så jag drog med mig Anna till GeKås igår för att se om de hade någon billig (ville inte slänga ut 700 spänn på en från Siba..). Tyvärr hade de ingen, så jag köpte färg till mitt kommande projekt istället.
Och en adapter köpte jag idag på vägen hem. Orkade fan inte virra omkring i Borås och leta efter Siba i en halv evighet, så det blev en från Hitler-Siba (Mediamarkt). För 900 kronor. Tur att försäljaren var trevligare än priset.



Skridskoåkning


Igår tog alla (utom jag, åkte på skorna istället. kändes säkrare så) med sig skridskorna och åkte i några timmar. Jag som bara har åkt i ishallar förut tyckte det var superläskigt att vara på en sjö och trodde hela tiden att isen skulle spricka och att alla skulle drunkna.



















Kalas


Min fina Olle fyllde 22 år i torsdags, så därför samlades vi några stycken hemma hos Jonatan och Anna för att dricka alkohol, tjöta och bara ha det trevligt. Vi spelade Buzz 89246209348120 gånger, åt Norgechips, och så sjöng (otroligt jävla falskt dock) och spelade Anna och jag nittiotalsmusik på högsta volym. Så roligt att man kommer ihåg texterna med alla låtar från Spice Girls, BSB, Aqua och Hanson :D Hela kvällen avrundades med en jävligt rolig och pinsam taxitur hem klockan tre på natten.














Anna grisade i sig potatismos. Och Samuel grisade i sig falukorv, men de bilderna var för äckliga för att komma med här :D



Kommer drömma mardrömmar inatt :(




I feel priittiiii


Var ganska dålig igår på grund av bihåleinflammationen som besöker mig några gånger varje år, ett tag trodde jag att mitt huvud skulle sprängas sönder. Idag är jag lite piggare, men näsan rinner värre än någonsin. Var tvungen att ha pepperstussar i näsan inatt för att inte snora ner hela kudden, haha :D Så har bara tagit det lugnt idag. Ska börja tvätta för fullt och sen teckna fram tills jag ska till stallet och släppa in hästarna för natten. Blir nog en lugn barbackatur på Rosie också :)
BLABALBALA.

Idag fick jag ääntligen i min 12 mm-tunnel i högra örsnibben! Så jävla gött att slippa sova med töjspiraler. Hatar dem.


Snibben är lite svullen eftersom jag har pillat endel med den. Men det försvinner :)
Snyggt att stenarna på tunneln jag har haft i ett tag nu i vänster örsnibb ser ut som en smiley. En smiley med glugg.


Black / red


Jättesnyggt photoshoppat, jag vet haha!
Har ju funderat på det här jävligt länge. För samtidigt som jag trivs jättebra i mitt hår som det är så vill jag förnya mig, har haft det svarta i så många år nu! Decisions, decisions..



Tisdag


Red tillsammans med Julia och Gina mitt på dagen, och efter det har jag inte orkat göra någonting (förutom att lägga upp skor på Tradera). Är riktigt slö och börjar känna mig lite sjuk. Hoppas det inte blir värre än såhär, och att det inte håller i sig tills nästa vecka. Måste ju vara frisk när jag flyttar :D
Nu ska jag göra en jävla massa milkshake och kolla på film tills jag somnar.





DÖÖÖÖÖR


HAHAHAHHAHAHAH!



Helgen


Bjuder på en bildbomb från helgen.


LÖRDAG.




Hemma hos Olle blev det födelsedagsfika med hembakade semlor, eftersom hans mamma hade fyllt år dagen innan.






Sen skulle vi ut och åka pulka, så jag fick låna världens snyggaste långkallingar, och Anna fick låna världens förstoraste (och snyggaste) byxor.




Det hittades inte tillräckligt med puklor, plus att vägen vi hade tänkt åka på hade blivit plogad..så pojkarna hade snöbollskrig, och Anna och jag byggde en supertjusig snögubbe!




SÖNDAG.






Olle och jag åkte in till Kungsbacka. Olle shoppade loss på H&M, och jag gick nästan in i Patrik Sjöberg. Och köpte schampo för 400 spänn.


MÅNDAG.



You may now eat the bride


Sitter och kollar på Ellen, och de visade precis det här. Dagens största asgarv! Känns inte som att det är direkt mysigt att pussas med gapande fiskmunnar :D



I'm gonna marry the night


Förstörde teckningen lite. Och så orkar jag inte göra klart håret. Får bli ett annat århundrade :D
För övrigt lite svår bild att teckna av då den är tagen underifrån. Bara att fortsätta öva!

Och ja, klockan är över halv tre på natten och jag är fortfarande vaken. Måste ha blivit allvarligt sjuk eller något, brukar vanligtvis däcka vid typ elva. HM. Godnatt.









Fredagspyssel



Åkte för ovanlighetens skull inte till killen ikväll. Han skulle iväg med lite folk på en spelning i Göteborg. Så jag har haft taco-mys med mamma och pappa och suttit och kluttrat ner det som är på bilen. Är inte det minsta trött än, så jag hoppas att jag hinner klart med den ikväll (inatt)!



M.



Fick dra av en sko på jättehästen Gina idag när hovslagaren var där. Hur jävla jobbigt som helst! Så jobbigt att jag däckade i soffan i tre timmar när jag kom hem. Får se när jag somnar ikväll :D


Torsdag


Jag skulle egentligen börjat jobba klockan 13:30 idag, men blev inringd klockan sju imorse, uhu. Åkte ifrån sorteringen på morgonen en sväng för att besiktiga bilen. Fyfan vad nervös jag var! Finns inga tråkigare utgifter än de till bilen, så ville komma därifrån med blanka papper..vilket jag inte gjorde. Två stycken tvåor som kommer vara både billiga och lättfixade. Men annars såg allting jättebra ut! :)

Mamma och jag slutade samtidigt idag, så efter jobbet gick vi och käkade supergod buffé och lite sushi. Är så mätt så jag skulle kunna däcka i sängen tills imorgon bitti, men hovslagaren kommer om typ två timmar och jag tänkte rida innan det. Livet är hårt ibland :D

Sen ikväll ska jag teckna! Har inte gjort det på ett tag eftersom jag mest har flyttpackning i skallen just nu, så tänkte att det skulle vara på tiden att släppa det en kväll.

Wops. Massa text.




Muppbild på Johanna från tidigare i veckan.



Rosie


Bilder från igår när jag red Rosie. Finns det något sötare?!




Pannluggen var helt frostig när vi kom tillbaka till stallet :D



Sofia-besök!


Idag mitt i allt flyttpackande så kom Sofia på besök! Hon hade med sig goda choklasmuffins (som såg ut att ha feta maskar i sig) och världens bästa försenade julklapp! Fick en bok om hur man tatuerar, massa tips, fakta osv osv. Plus tatuerade folk och sånt roligt. En perfekt julklapp till mig helt enkelt :)
Sen blev det såklart en jävla massa babbel, precis som alltid när vi katchar upp!



Överraskningskalas


Igår så hade vi bestämt att alla syskon skulle samlas för att överraska Olles pappa och gratta honom! Det blev en massa gott fika och lite god alkohol mot kvällen. Det bästa av allt var att vi inte gick och la oss supersent.
















Varberg


FREDAG
Stressade som en galen idiot efter jobbet så jag skulle hinna ner till Borås i tid för att möta upp Paulina. Olles pappa fyllde år förra helgen, så vi skulle köpa ett presentkort på Resia som en present! När det var färdigt så gick vi och käkade lite god mat. Sen på kvällen agerade jag frisör åt Olle och både klippte och färgade hans hår! Så nu ser han inte ut som ett troll längre :D

LÖRDAG
Olle och jag åkte in till Varberg för att fixa lite saker till kvällen. Vi (mest jag) passade på att käka på Burger King när vi ändå var i krokarna. Och så ville jag åka till en strand för att klicka lite bilder :D Förstår verkligen inte hur jag får med honom på vissa saker, hähä.








Efter några minuter var det så jävla kallt, så vi galopperade tillbaka till bilen ^^



Julgransplundring


Det är riktig sockerrush på jobbet just nu! Igår fick vi semla, och idag hade vi julgransplundring (kolla in vår snygga tallgren till gran :D) och fick en påse med lite götta. Borde nog slänga ut julen i mitt rum också, allt mitt julpynt (dvs en adventsstjärna och lite glitter) hänger fortfarande uppe, hähä.









Onsdag






M.

 



Måndag


Åkte hem från Olle imorse, och när jag kom hem åkte jag till stallet för att rida Rosie. Var ute och snurrade i skogen hur länge som helst, så på slutet var jag tvungen att bara för att jag var så kall om benen och fötterna, haha!

Nu ikväll har jag försökt fixa en header, eftersom jag inte har haft någon på hur länge som helst. Men när jag ska fixa content och wrapper och blablaa så vill det inte funka som det ska, så det får vara lite orakt. Tills det vill som jag vill. Irriterande.
Klicka F5 om du inte ser någon skillnad mot innan.



Helg


Efter IKEA-besöket i fredags så åkte jag ner till min Olle, och helgen har varit lungn och väldigt händelselös. Idag var första dagen vi äntligen gjorde någonting - åkte till Varbergs fästning och bara..glodde, haha. Det var kallt som fan, så efteråt åkte vi till Burger King och delade på en chokladmilkshake. Mmmmh, känner hur kilona lägger sig runt magen :D





IKEA


Idag åkte mamma och jag till IKEA, mest för att köpa massa nödvändiga saker till mig nu när jag flyttar. Hittade en massa fint, och kom hem med två stycken kassar. Har börjat packa några flyttlådor också, så himla roligt nu när det närmar sig. Imorgon är det fyra veckor kvar tills flyttlasset bär av!

Sökte förresten ett riktigt drömjobb nu i veckan. Håller alla tummar jag har :)



Rosan


Igår jobbade jag från sju till halv sju (ganska halvdöd efter det, ja), och direkt när jag kom hem slängde jag på mig ridkläder och åkte ut till stallet och red Rosie i bäcksvart mörker. Ganska mysigt faktiskt :)







Nyårsafton









Självklart var jag en riktig smartröv och ställde mig bakom ett jävla träd när jag skulle ta kort på fyverkerierna. ehe.






Blev som sagt en lugn nyår med massa god mat. Jävligt gött om ni frågar mig, för nyår är den mest överskattade högtiden vi har i långa landet lagom. Man förväntas supa sig skitfull och ha skitkul, men det slutar alltid skitdåligt.


Promenad på Mösseberg


Lördag 31 december 2011
Eftersom det var så himla fint väder ute så bestämde Olle och jag oss för att att ta en promanad uppe på berget på årets sista dag. Så efter att ha handlat sprit, strumpbyxor och ett nytt minneskort till kameran så brummade vi upp på den hala vägen till Mösseberg. Superhärlig eftermiddag!







Svävar lite


På nyår var det en här som är involverad i någonting som heter Konstnatten i Falköping, vilket är ganska stort i den här lilla staden. Googlade lite, och det är antagligen en av Sveriges största konstrundor! Anyways, han hade hört att jag tecknar och ville se mina alster. Han tyckte det var riktigt bra, och senare på kvällen fick jag en förfrågan om jag ville vara med och ställa ut på Konstnatten nu i höst, vilket är galet roligt!
Nu är det ju verkligen inte bestämt, utan jag skulle höra av mig i augusti så de kunde se hur de hade det och så, men detta är ju verkligen beröm, bekräftelse och peppning till tusen. Har nog aldrig varit så peppad och inspirerad till att teckna som jag är nu :D



Början på 2012


Har haft en lugn och mysig nyårsafton här hemma. Eftersom jag åker så mycket på helgerna så är jag väääldigt trött på det nu, så det var skönt att vara hemma för en gångs skull :)

Igår åkte Olle, mamma, pappa och jag och kollade på Sherlock Holmes 2, åt en himla massa popcorn och käkade på MAX. 2012 kunde inte börjat bättre :D
Efter det åkte vi rätt ut i skogen för att kolla på ett hus där de har en helvetes massa lampor, rena rama Las Vegas. Tycker inte det är något fint alls med regnbågens alla färger, massa blinkande och tomtar precis överallt, så skulle aldrig kunna ha det så själv. Fattar inte riktigt varför folk lägger tid och pengar på sånt, ähä.