New hair color


Wall of text;
Köpte ny hårfärg häromdan, mitt hår hade blivit lite väl orange eftersom jag har struntat i att använda färgbomben de senaste veckorna. Köpte en annan röd denna gången, tyckte att den senaste jag hade var lite för varm orange-aktig röd. Två paket blev det. Olle hjälpte mig att färga håret redan samma kväll, men färgen räckte inte (!!!), så jag fick gå och lägga mig med halvfärgat hår. Gick upp tidigt nästa dag för att åka och köpa mer hårfärg i en stor, välsorterad affär. Sorten som jag köpte dagen innan fanns det bara ett paket kvar av. Vågade inte riskera att få det halvklart en gång till, så jag köpte en snartlik röd i samma serie, bara att den var kallare och något lite mörkare. Meeeene, mitt hår blev visst väldigt brunt med lite mörkröda/lila skiftningar i. HOPPSAN!
Nu gillar jag det som tusan, så det gör inte så mycket att det inte blev som förväntat. Men ändå. Trodde faktiskt att jag köpte "Cool Spicy Red" och inte "Poopsausage". Hm.



Det kom ett brev


Alltså, vilka söta vänner jag har! Idag fick jag detta på posten av Sofia - mina favoritgodisar och en supersnygg ring. Gjorde verkligen min dag efter ett lååångt 12-timmarspass på jobbet.



Nice Sunburn

 
Anledningen till varför jag undviker solen..såhär fin blir jag om jag skuttar omkring i solsken några få timmar MED solskydd.
 


Fiskekväll


Fredag 25 maj.






PJUH


Äntligen hemma efter en lång dag. Är helt sluuuut. Har hjälpt till i köket i församlingshemmet idag, då det var begravning för en kompis mamma. Jävlar vad vi fyra tjejer har diskat, fixat med mat, kaffe, dricka, och allt annat som hör till. Som tur var så blev det tårta över som man kunde smaska i sig sen efteråt, ähähä.

Ikväll ska jag med pojkarna och fiska. Tycker det är svinläskigt att få napp, såå..egentligen vill jag nog inte. Men vad gör man inte när man är ensam en fredagskväll som denna? Kan ju inte sitta hemma i soffan och tycka synd om mig själv :D




Taggaaddddd




Tjugonde maj





Tror minsann att min kamera så smått börjar ge upp, för fan vad bilderna har blivit dåliga det senaste. Buhu :(


Insta.pix

mimmiaxelsson @ instagram


Fyrgång


I lördags hade de öppet hus i stallet, och den dagen har de alltid flera olika tävlingar. Jag var med och tävlade i fyrgång på Rubin, och ja. Det gick ju ganska bra! Rubin och jag vann :D Det var tänkt från början att mamma, pappa och Therese skulle komma ner och hälsa på den helgen, plus att de skulle kolla när jag tävlade. Men eftersom jag fick ett nattpass där så sket vi i det. Så Olle var jättesnäll och följde med och tog kort och filmade, trots att hans hästintresse är likamed noll. Haha :D

>> Om du är ridvan och sugen på turridning så kan du alltid kika in HÄR.









Tolfte maj


Är lite efter känner jag.
Här är bilder från när jag fyllde 21! Min kusin och jag fyller år på samma dag, men han är ett år yngre än mig. Så eftersom Daniel fyllde jämt så var det han som hade kalas :)

Dagen började såklart med tårtfrukost på sängen, precis som när man var liten :D yum yum!
Efter det åkte vi till mormor som låg på sjukhuset. Och efter det blev det lite kikande i affärer då Olle skulle köpa en födelsedagspresent till mig!


Seeeen åkte vi på 20-årskalas! Svingott käk, supergod cheesecake, och roligt sällskap :)








2 år


Idag är det två år sedan Olle och jag blev tillsammans. Världens finaste är han, är så himla lycklig! ♥



True shit




Happy Birthday To Me


Idag är det ingen vanlig dag, för det är min 21-årsdag :D :D :D



Tätuering


Var trött på den förskräckligt fula spindeln, så jag gjorde något finare :D Och även om den inte är jämn eller perfekt på något sätt så gillar jag den som fan! Nöjd tjej!
Och jag vet att jag behöver raka benen och balbllaabla, men sånt tråkigt orkar jag inte pyssla med just nu.





Lördag


Är på så dåligt humör idag, det ryker nästan ur öronen på mig. Försöker tänka på roliga up coming - saker för att det ska försvinna, men det dåliga humöret vill verkligen inte släppa. Ingenting har jag att göra heller. Oh well. Ska braka loss med dålig musik på högsta volym, städa undan alla burkar och flaskor från igår, och sen försöka göra något busigt. Och vänta på att karlsloken kommer hem från öppet hus på sin skola, bara fyra (!!!) timmar kvar. Suck.



GÖTTH MOOOS


Blev godkänd på skyddsvaktsprovet! Och ikväll blir det förhoppningsvis lite partaj :)



Instagram


mimmiaxelsson @ instagram


Valborg


Kom hem från stallet vid 20, gjorde iordning mig i rekortfart och skyndade in till Varberg. Där möttes jag av fulla och glada (och snusande) pöjkar. Självklart var Olof Palme också med! Efter lite hemmafestande så traskade vi ner till staden. Träffade goa människor från väktarutbildningen och grisade i mig pizza. Vi kom tyvärr inte in på krogen då de redan hade stängt. Eller? Noll koll negerboll. Taxin hem skulle visst gå på tusen spänn, så vi fisade ner oss i Annas och Jonatans vardagsrum istället.