Kotte


Idag hade vi besök av en söt liten igelkott! När den hade valsat omkring i våran trädgård ett tag så var den utanför i det höga gräset i flera timmar och åt en massa mask :D ÅH så söt! Men ska jag vara ärlig så blev jag lite rädd för den där den blev rädd för mig (och katten) och rullade ihop sig till en taggig liten boll. Var hela tiden superberedd på att springa iväg i högsta galopp ifall den stora besten skulle anfalla, hahaha :D

Bilderna ser lite olika ut för jag var smart och ändrade inställning på kameran mitt i allt...








Jag trodde att katten skulle hoppa på den lilla igelkotten, men han brydde sig knappt om den, hähä.



Tjejkväll med jobbet












Humor


Hahahhahaha, jag dör!



Jag älskar dig ♥


I lördags var det Olles och min ettårsdag tillsammans :) Det är läskigt vad tiden går fort, för det känns som att det var typ tre månader sen vi träffades för första gången, haha! Hur som helst så är jag obeskrivligt glad att det blev vi, för underbarare och bättre person går nog inte att hitta.

Han gör mig till världens lyckligaste





Hurtbulle


HAHAHA en bild på mig från i fredags när Therese och jag var uppe på Mösseberg och tränade :D Kolla mina vältränade armar, haha!
Vi gå-sprang femkilometersrundan, och mesta av tiden så joggade vi. Sen joggade och kutade vi uppför en uppförsbacke flera gånger, plus körde lite styrketräning. Visst är vi duktiga?! :D
HÄH det härliga med träningskläder är att man ser varje vuckla :DDDD Men för att vara en inbiten soffpotatis så är jag ju inte alltför otränad (eller tjockis heller för den delen), med tanke på att jag orkade lika mycket som Therese som annars springer typ 2 - 3 gånger i veckan tror jag? Jag är stolt över mig själv :D

Vi ska försöka göra detta till en vana och börja med att träna ihop en gång i veckan, sen kanske det även blir två! Sjukt mycket roligare när man är två stycken som tränar ihop, plus att man kan peppa varandra :)



Tjugoårskalas


Igår hade jag som sagt kalas för släkten eftersom jag fyllde 20 år förra veckan :) Kul att träffa alla och så, eftersom man inte gör det så ofta. Mamma hade lagat jättegod mat och tårta och jag fick fina presenter och blommor och så, så jag är jättenöjd med eftermiddagen :)















Fredag 20 maj 2011


Är så sjukt jävla trött idag så ni kan inte ana. Har sovit väldigt dåligt inatt och vaknat minst en miljon gånger av att det har varit skitvarmt. Så jag hoppas att jag kommer sova bättre ikväll, då har jag ju även sällskap i sängen :D Mycket mysigare!
Nu har jag bara kommit hem och ätit lite och bytt om, och ska när som helst åka tillbaka in till staden och hämta upp Therese, sen ska vi upp på Mösseberg och köra ett träningspass! Jag är den som hatar att träna, men tycker faktiskt att det ska bli ganska kul :) Får se om jag tycker likadant imorgon när träningsvärken kryper sig på, haha!

Ha en fin eftermiddag!




Tisdag 17 maj 2011




Snyggingar


6w92x1 on Make A Gif, Animated Gifs



Liseberg


































Todays






FÖDELSEDAGSBARN

 
Idag är det ingen vanlig dag, för det är min 20årsdag! Hurra hurra hurra! :D

 


Födelsedagsfirande


YES YES, vi firade som sagt min födelsedag idag istället för imorgon eftersom alla var hemma och så. Mamma hade köpt en smörgåstårtsbit till oss var som var riktigt mumsig, och sen senare på kvällen så tryckte vi i oss en jättegod tårta med en massa blåbär på. MUMS!
Självklart hade vi paketöppning också! Jag fick en jättesöt blomma, presentkort hos min frisör (vilket var super eftersom jag ändå hade tänkt att gå och klippa mig snart) och tre par trosor. Ska dock byta trosorna imorgon efter jobbet eftersom jag inte alls gillade modellen på dem. Är jättenöjd och jätteglad för allting :) Sen pratade mamma om att köpa någon heminredningrgrej i Stockholm när hon åker upp dit nu i helgen. Jeez, jag har inte plats för fler saker i mitt rum, haha! :D







Lördag


Här kommer lite bilder från i lördags.
Dagen började med att Olle, David och jag åkte till Kungsmässan i Kungsbacka, mest för att jag ville shoppa. Där hittade jag lite roliga kläder, bland annat en superfin klänning! Skönt att ha det gjort, har ju varit på jakt efter en ganska länge. Sen på kvällen spelade vi brännboll på fotbollsplanen med lite folk, käkade pizza och busade runt i Horred.




Kolja och Ollat testar massagestolar.


Någon tjej hade möhippa och skulle bli fotograferad tillsammans med en kille och en BH. Olle fick bli offret, hähä.


..och från möhippa till bröllop. Det var ett par som gifte sig inne på Kungsmässan! Galet.









JAG VILL.....SsmÄLLA TILL NÖN!




Fredag 6 maj 2011


Goodmorning Sunshines!

Efter att ha haft en skitbra kväll med Elin igår så somnade jag klockan fyra imorse och vaknade klockan HALV NIO, pigg som något jävla fån! Crazy bananas! Och eftersom jag inte har haft någonting att göra så följde jag med pappa in till stora staden när han skulle köpa delar till Golfen. Fattar inte hur jag ska orka jobba ikväll, och sen orka köra bil i nästan två timmat till Olle. Just nu önskar jag att jag hade gillat kaffe, då kanske jag i alla fall hade varit lite piggare. Men jag tror att det blir sketamegabra ändå! Det är ju faktiskt fredag!

Eftersom jag aldrig fick tummen ur och städade igår så ska jag göra det nu. Tror mamma blir glad då, och det är ju alltid kul. Sen så ska jag försöka vara lite modig (vem vet, tanter från facket kanske bits?!) och ringa ett viktigt samtal. Uuuuuh, jag hatar verkligen att ringa till folk jag inte känner, superläskigt ju ._.





HELGEN I BILDER


FREDAG









LÖRDAG















SÖNDAG