Shopping

Åkte till Skövde med mamma för att bland annat kolla efter ett par nya ridbyxor. Hittade ett par jättesnygga på rean. Så jävla gött! Vägrar att slänga ut uppemot tusen spänn på ett par ridbyxor. Förstår inte riktigt hur folk kan göra det.. Anyways. Hittade också ett par jeans på Gina Tricot. När jag kom hem såg jag att de hette Mimmi! Det var ju verkligen meant to be :D
Mamma kom hem med en suuuperfin matta från Mio. Den passade inte riktigt till färgen på golvet hemma, så jag tyckte att hon skulle ha den på altanen istället. KOLLA vad fint och mysigt det blev! 

 
 
 


Visingsö

Vilken lång dag det blev idag! Igår kväll när vi kollade vad det skulle bli för väder så stod det i princip strålande solsken i Gränna och på Visingsö, men när jag kollade imorse så stod det REGN. Skulle spricka upp på eftermiddagen, så vi bestämde oss för att sega lite och åka så vi var där tidigt på eftermiddagen. Om vädret blev bättre? Nej. Men inte var vi bittra för det! Utan vi hade en väldigt mysig dag tillsammans :) Vi åt en jättestor och mumsig räkmacka på Öbergs Café, kollade på slottsruinen, åkte remmalag och avslutade med en glass. Sen åkte vi och hälsade på hos två vänner till mamma och pappa som har flyttat till Gränna. Vilken strandtomt de hade! Inte lite avis eller så. När vi åkte hemåt sent på kvällen så stannade vi på Statoil och köpte fem stycken polkagrisar, haha! Inte kan man åka ifrån Gränna utan polkagrisar inte :)

Hade en oerhört sexig regncape på mig. Vad gör man inte för att håret inte ska bli lockigt? Haha.

 
 
Vi gick och kollade på ett utedass.

 

Slottsruinen.



 


 
 


Falsketa

Ligger i sängen i mitt gamla rum hemma hos föräldrarna och ska snart sova. Är uppe i gamla Falköping och blir lite ompysslad :) Har hunnit äta massa god mat, fixa naglarna, städa bilen, dricka öl och köra V8 (nödvändigtvis inte i den ordningen..). Imorgon ska vi till Visingsö och Gränna. Som jag har längtat! Har inte varit där på säkert minst 10-12 år och har velat åka dit några år nu. Kommer bli jättekul och mysigt!

Nu ska jag kolla på The Fearless Vampire Killers (för övrigt en ganska smårolig film) och slagga. Pöss.



Tjockis

Just nu sitter jag och kollar på dokumentären Supersize me som går på sjuan. Är det bara jag som blir hungrig att av se honom äta massa Donken?! Samma sak när man kollar på till exempel Du är vad du äter och man får se all dålig mat som tjockisarna har tryckt i sig under en vecka. Om det hade varit jag som stått där och kollat på alla hamburgare som man tryckt i sig så hade jag fan tagit en och börjat käka, haha!




Birthday Portrait

Idag fyller min storasyster år! Hurra Hurra Hurra!
Jag är inte alls påhittig när det kommer till födelsedagspresenter och julklappar och sånt, men kom på att jag kan ju faktiskt teckna ett porträtt. En väldigt personlig present! Och efter många teckningstimmar (Tror ingen som inte håller på och tecknar förstår hur lång tid ett sånt här porträtt tar. I alla fall för mig.) så blev jag klar med denna förra veckan! Ska självklart försöka hitta någon passande ram ockå :)

Tecknat på A3-papper med pennorna B - 4H (och allt däremellan). Har även haft knådgummi, stompf, toalettpapper och en näsduk till hjälp :)

WIP








 


Kvällsunderhållning

HAHAHA åh, detta är ju humor på hög nivå! Draken Gunilla Persson, vilken människa alltså haha! Helt bakom flötet. Stackars hennes dotter som tvingas leva med denna genompuckade människan, herrejävlar..




Gräsänka

Tidigt imorse så åkte killen upp mot Dalarna för att jobba i elva dagar. ELVA!! Okej att det är ganska gött att vara ensam de första två dagarna, men sen blir det bara jobbigt tråkigt. Ohwell, får hoppas att dagarna går fort! Kanske drar upp till päronen i Falköping nästa vecka också, mycket roligare att vara med dem än att uggla här :)

Hade tänkt åka och rida någon gång mellan elva och ett, men termometern visar runt 27 grader (i skuggan!), så jag tror att jag väntar några timmar. Vet inte vad jag ska göra fram tills dess. Städa kanske? Eller prata med mina blommor på balkongen. Lever ju rena rama pensionärslivet! Lika bra att sätta sig i soffan och börja virka.



Ännu mer Maiden!

Har sagt det innan, men att komma hem från en fest/konsert/festival etc osv och sedan logga in på Facebook och ha hundra fula (och roliga) bilder taggade på sig själv kan ju vara något av det bästa som finns! Och de här bilderna från Maiden förra helgen..jaa, vad ska man säga? Det syns ju att jag har suttit i en kokhet bil sedan 6-7 på morgnen, haha! Jävla crackluder!

 


Prins Mentor

I lördags efter att jag hade ridit Prins och släppte ut honom i hagen så drog han ett varv i full galopp och letade efter polarna, och på vägen hann han göra några glädjeskutt. Synd att det bara blev kassa mobilbilder, men visst är han fiiiiiiiin?! Och herrejävlar vilka stora steg och höga benlyft han har, haha! Ser ju dem inte direkt när jag sitter på honom.. Fina lilla tjockisen!

 
 
 
 
 


Panorama

Jag måste ju vara den sista personen i denna värld att upptäcka att jag faktiskt kan ta panoramabilder med min iPhone, haha! I alla fall. För några veckor sedan så traskade jag och killen omkring i bokskogarna och på stranden; perfekt för att ta (jävligt dåliga) panoramabilder :D

 
 


#lovemymotörheadtank



En liten ros

MRHKfq on Make A Gif, Animated Gifs
 
 


True Love

HAHAHAHAHHAHAHA
Min sambo när jag sjunger:

 


Klädtjuv

När det är asvarmt ute och man ska ut och rida men inte har något bra att ha på sig så kollar man i sambons garderob. Kolla vilken bra skjorta jag hittade imorse! Sval och skön som 17 var den också.



Don't waste your time always searching for those wasted years



IRON MAIDEN på Friends Arena

Åh, jag vet inte vart jag ska börja! Känner mig fortfarande helt euforisk. Haft en fantastisk helg! Wall of text. Here we go.

Gick upp halv 5 igår morse efter en natt med skitdålig sömn. Hade en svettig bilresa ner till Bromölla där jag hämtade upp karlsloken, och hade en ännu svettigare bilresa upp till Solna. Sveriges härligaste rövsvett. Mysigt.

Första reaktionen när man kom in på Friends Arena var "wow!", för jävlar vad stort det var! Helt sinnes. Och jag är så himla tacksam över att de hade taket stängt, hade blivit som en kokande gryta där inne annars.
Nästan direkt så ställde vi oss i kön för att få ett armand till första fållan, så vi helt fritt kunde gå därifrån och dricka bärs och sen kunna ställa oss där framme igen. Hittade sen de 5 polarna, träffade finaste Enita en snabbis, och väntade på det första förbandet Voodoo Six skulle börja spela. Men det visade sig att det sög, så vi gick och drack bärs istället. Och eftersom Sabaton (som var förband nummer 2) också är ett jävla skitband så blev det öldrickande lagom tills Maiden började. Väldigt praktiskt med ett armband så det bara var att gå och ställa sig hyftat långt fram och vänta på att Doctor Doctor skulle börja spelas.

Och nu till allt det roliga! När Maiden gick på så flög jag omkring som en jävla vante bland allt folk. Redan under första eller andra låten så ryckte någon ut min töjning i vänstra örat så tunneln flög åt helvete (AJ SOM FAN!). Både Agnes och jag blev hela tiden pressade längre fram mot scenen. Håret klämdes hela tiden fast mellan allt folk. Andras hår fastnade i mina armband. Min mobil (som jag lagt i BHn, gammalt beprövat knep) höll hela tiden på att åka ut, PLUS att tuttarna hela tiden höll på att hoppa fram ur BHn, så fick hålla fast allting haha! Och hela tiden hade jag svinkul och sjöng (läs: gapade) med i alla låtar för full hals. Utan att jag visste ordet av det så stod jag längst fram vid staketet och kände mig som en liten platt och inklämd ansjovis tillsammans med Fredrik. Åh vilken lycka! Sjöng med, headbangade, blev genomblöt av allt vatten som de sprutade på folk, samtalade lite med Mr Steve Harris och hade det så jävla bra! Lilla jag, längst fram på Iron Maiden i stooora Friends Arena. Vem fan hade kunnat tro det? Haha, inte jag i alla fall!

Och vill ni veta något sjukt? Efter konserten (som för övrigt gick sjuuukt fort, kändes som att det var över på 20 minuter) så gick jag och Olle omkring och letade efter min tunnel till örat. Självklart är det omöjligt att hitta den, ungefär som att hitta en nål i en höstack. Efter ett tag gav vi upp, men så sa jag att "Snälla, kan vi inte kolla en sista gång?". Så vi tog en runda till framför scenen. AND GUESS WHAT! Jag hittade deeen! :D LYCKAN! Helt skrovlig och antagligen fullbroppad med baskilusker, men jag hittade den! Fantastiskt!

Efter en halväcklig burgare (Vad är det förresten med stockholmare och senap på hamburgare?! Sjukt äckligt!) så övernattade Olle och jag i bilen, vilket gick förvånandsvärt bra! Vi vaknade ganska tidigt och började åka hem. Asgött att komma hem på förmiddagen och ha lite av helgen kvar till slappande på sofflocket. När vi parkerade hemma så hade jag kört cirkus 130 mil sen jag lämnade igår morse. Om jag har en platt röv nu? Ja!

Och ja..bilderna. De blev skitdåliga! Ser ut som att de är tagna med en mobil som var en av de första att ha kamera. Vet inte om det var att linsen fick för mycket tutt-svett, vatten eller att iPhone 5 helt enkelt är kass att ta kort med på konserter. Kanske lite av alla 3. HAH!

Mimmi klockan 6 på morgonen. Har man ingen Maiden-tröja så får man ta det näst bästa ;) Btw, fingret?! HAHA!

 
Dricker bag in box-vin framför scenen, hah!

Kön till baren (!!!). Den var minst lika lång bakom oss. // Agnes stoppar i popcorn i min öl.
 

Muppar!


I väntan på Maiden! Myyyyyyycket folk!


Glada och ihopträngda tjejer bland alla grabbar! (HAHA kolla gapet i hörnet!)

Hittade Fredrik bland allt folk, HAH!
 

Janick Gers // FREDRIK VI ÄR LÄNGST FRAAAAAM!!!
 
 
 
 
Snygga, SVETTIGA, blöta och jävligt glada brudar! Med allt smink bortkletat och bortspolat. Och megakrulligt hår. Fantastiskt! 
 


#gladutavbarahelvete

Alltså BLÄ vilket krångel det har varit denna veckan inför Maiden! Våra planer som vi har haft sedan länge gick (utan att gå in på detaljer) åt helvete och vi försökte lösa det på flera sätt, men det fanns ingenting som funkade, varken logiskt eller för vår ekonomi. Så sambon och jag hade tänkt skita i att åka och sälja biljetterna. Gissa hur det kändes att behöva sälja någonting som man har väntat i nästan ett år på, som dessutom var hans 23-årspresent från mig. Nej fy fan. Så vi tog (det egentligen jävligt korkade) beslutet att åka upp imorgon ändå. Och eftersom jag får ta feta omvägen förbi Bromölla för att hämta upp karlslok som är där och spelar med sitt band på en festival så kommer jag få köra/åka/sova bil dryga 90 mil imorgon. Lär ju vara jäävligt mör. Och så en Maidenkonsert på det, WOHO! Hoppas att vi tog rätt beslut trots allt.. Men jävligt lyckliga är vi båda två just nu i alla fall :D

 


På ballen

Det blev en väldigt försenad frukost på balkongen idag. Sambon är iväg med sitt band och spelar på en festival över helgen, så jag är ensam hemma och sniffar på hans bandtröjor, HAHA! Det bästa när man saknar sin karl :)

Jag har gett mig själv en liten utmaning. Jag har nämligen pluffsat till mig så det senaste, så tänkte försöka gå ner lite. Och vet ni? Av lite ridning, gamla hederliga promenader och normala portionsstorlekar så har jag gått ner 1 kg på bara sisådär 4 dagar, haha! Är verkligen en sån som går upp i vikt jättelätt, men bara jag inte lassar i mig käk och rör lite på fläsket så går jag visst ner lika lätt också :)



New love



Blekfisen solar

Ligger och solar mina bleka spiror i Ulricehamn. Fan vad gött väder det blev idag! Känns ju till och med att det är juli. Gött mosssss!



Morsan och jag

Bredvid mig ser alla bruna ut! #blekfis



Fredagsmys

 


Spelkväll

Är hemma tillsammans med sambon och kissen och hälsar på hos mina päron hemma i Falköping denna helgen. Massa mat, jordgubbar och cider. Och spelande :D

 
 


Bästkusten