Rubrik?

AAAhhhhhaslcnkiufjksdlfms. Blev på tok för lite sömn inatt så idag känner jag mig mer död än levande - orkade knappt lyfta benen uppför trapporna i trappuppgången när jag kom hem från jobbet, haha! Men steka lite kantareller att käka till kvällsmat orkade jag allt, och herrejävlar. Var i mat-himmelriket där ett tag. yum yum yum!
Känns underbart att det är fredag imorgon. För första gången sen i typ..våras? så känns det verkligen att det är helg på gång. Det där med helgkänsla försvinner verkligen helt när man jobbar helger och 12-timmars..så jag är superpepp på morgondagen!

Ohwell, dax att sluta snacka och istället slänga sig i snarkebingen. Jobb imorgon också, och vill gärna vara pigg när det är fredag och allt. Måste ju orka packa för helgen när jag kommer hem också!






Kattnät

I helgen när mor och far var här så fixade pappa upp kattnät på min balkong. Svinbra blev det! Och Kosmos är överlycklig, haha :) Äntligen kan man ha balkongdörrarna öppna utan att man behöver oroa sig för att han ska skutta över räcket. Perfekt när det börjar bli höst och allt, ehe..



Gomorron!

Kollade på bilder från årets Sweden Rock igår kväll och snackade i telefon i över en timme med denna bruttan, och vet ni vad? Fan vad jag saknar både Enita och SRF! Bara ha det gött, lyssna på jävligt bra musik, och träffa awesome folk i en hel vecka. Kan ju fan inte bli bättre. Men såatteeee, i oktober någon gång så kommer jag minsann få finbesök! Vi planerar shopping, vinpimplande, pysslande och Batman-filmer :D Ska bli så jävla nice!

Fråga mig inte vad det är med mig och mina fula miner. Kan helt enkelt inte vara seriös när någon annan tar kort <.<


Nytt köksbord!

Äntligen har jag fått ett ordentligt köksbord! Innan hade jag bara ett litet fjöligt som knappt gick att sitta vid, men nu kan jag minsann bjuda på stora middagar :) Förbaskat fint är det också, hela köket fick sig ett ansiktslyft!
Självklart invigde vi det nya bordet med god mat och massa mumsig efterrätt :)



Sugar Skull

FÄRDI! Inramad och klar. Tror dock inte att det är så populärt att börja banka och hamra i väggarna klockan halv tolv på natten, så fixar upp den på väggen imorgon istället :)
Är inte alls nöjd med ögonen på denna, de får henne att se ganska..efterbliven ut. Men den får duga tills jag tecknat något annat som är finare!



Fredag kväll

Det blir en lugn kväll med musik, choklad och tecknande. Imorgon kommer mor och far, och då ska jag äääntligen få mitt köksbord! Jag ska inviga det med att bjuda på lite (förhoppningsvis) god mat. Och så ska vi hjälpas åt att sätta upp nät på min 7 meter långa balkong, så Kosmos kan springa där hur mycket han vill. OCH så ska mamma och jag byta TVsar med varandra, vilket gör att jag kommer få en större :D wiiii! Blir en bra dag!
 

Ehe, måste nog öva på det där med att teckna rosor..


Uggla



Känner mig som en galen kattkärring som bara tar kort på min söta kisse. Man kan ju nästan tro att jag inte gör annat här i livet, hähä. Vilket inte är speciellt sant.

Annars då? Idag har jag bara städat här hemma, så det har varit full rulle hela dagen. Börjar dock tröttna nu, och då har jag disken och sovrummet kvar..får slänga på lite musik så kanske jag hittar de sista krafterna, haha :D Mamma och pappa kommer och hälsar på i helgen, så vill ha det lite fint när de kommer ner. Och imorgon är jag upptagen hela dagen, så måste bli klar idag. Tråååkigt. Och så ska kylskåpet hinnas fyllas på också. Ännu tråkigare.

Ohwell, nu ska jag sätta igång med allt det tråkiga igen. Smell you later.


Fiskelifisk

Olle, Linus och jag var ute och metade häromdan, och jag fick en fisk! Typiskt när man inte ens vill ha napp. Läskiga saker det där, så Olle fick ta upp den åt mig höhö.



Instagram


mimmiaxelsson @ instagram


Tisdag

Igår var en riktigt bra dag - shopping inne i Varberg på dagen, och fiske och myskväll med karlsloken på eftermiddagen/kvällen. Sån himla fin kväll med perfekt väder :) Hur kan man sakna Falsketa när man har sånt här fint precis runt knuten? Jag gört inte i alla fall!



Party

Lördag 4 augusti 2012
Efter flera timmars ridning så blev det lite slappande, och sen förberedelse för party inne i Varberg! Men eftersom både Therese och jag var ganska sega med det här att göra iordning sig (antar att de flesta brudar känner igen sig?) så blev förfesten hemma hos mig ganska kort och intensiv, om man säger så. Haha :D Väl inne i Varberg blev det massa gott dricka och ännu mer fuldans. Love it!



Turridning

Lördag 4 augusti 2012
Therese kom ner till mig under helgen för att hälsa på, så jag passade på att bjuda henne på en turridning. Det var flera år sen hon och jag red ut tillsammans, någonting som vi gjorde heeeela tiden när vi var små. Så det var verkligen jättemysigt! Sen var det såklart kul för Therese att få testa på tölt på snälla Hringur :)



Snygging, jag älskar dig också!



Köksbord

Fredag 27 juli 2012.
I våras var mamma jättesnäll och köpte ett köksbord + 4 stolar på loppis till mig. Allting är i furu och lackat, och det är sådär fult gult och ska fixas så det blir myycket snyggare! Alla stolar har blivit svartmålade, och mamma hade börjat slipa på bordsskivan. Så Olle och jag sysselsatte oss med att slipa bordsskivan på fredagen, och fy fan vad svårt det är att få bort den där lacken. Vi slet som djur i den gassande solen. Vi blev nästan helt klara, så mamma ska slipa klart det sista, och sen måla underredet helsvart. Kommer bli skitsnyggt :)



Stenbumlingar

Torsdag 26 juli 2012
Efter födelsedagskalaset hemma hos min syster i Göteborg på onsdagen så följde Olle och jag med mamma och pappa hem till Falköping. Olle och jag ville hitta på något roligt, så vi bestämde oss för att vara lite kulturella och åka och kolla på stenbumlingar, vilket det finns ganska mycket av på Falbygden. Så vi åkte först till Gudhem och kollade på klosterruinen, sen till Ekornavallen och kollade på jättestenar, och sist Varnhems klosterkyrka (känns igen från Arn). Konstigt nog har jag aldrig varit och kollat på klostrruinerna, trots att det är precis runt hörnet där jag har bott i nästan 21 år, haha.

Gudhem.

Ekornavallen.

Varnhem.



Kattnät

Wops, glömde visst av att jag hade en blogg. Får fan skärpa mig nu och börja uppdatera lite.

IDAG blev jag klar med VU2an (Väktargrundutbildning 2), och är alltså klar väktare. Har varit en rolig vecka. Speciellt kul att träffa alla igen som man gick VU2an och Skyddsvaksutbildningen med. Såatte, nu blir det förhoppningsvis en massa jobb fram tills oktober då revisionen planeras vara klar. 

Annars då? Allt rullar på precis som vanligt. Jag bytte namn på lillkillen, så han heter numera Kosmos vilket passar honom myyyycket bättre än Stalin. Har också fått upp kattnät till honom på min franska balkong, så nu kan vi äntligen få lite frisk luft in i lägenheten utan att jag behöver oroa mig för att han får frispel och hoppar 2 - 3 meter ner till tanten som bor under mig. Nu har jag bara min 7-metersbalkong kvar att näta in, men det får vänta tills jag kan få hjälp av Olle för det kommer säkert ta en halv dag att fixa..