Living on a Goat



Söndag



Morgonspring med morsan



Denim Vest

Kolla vad jag fick hem häromdan! Gillar den göööörmycket, kommer med all säkerhet användas flitigt i sommar.




Ankläppar



Piller ♥

Nu har jag varit dålig och mått skit i tre veckor så det var minsann dags för lite antibiotika. Hurra ropar jag, för jag minns knappt hur det känns att inte ha omänskligt ont i hela skallen och må illa varje dag. Blev lite mjölksyrebakterier för magen också, vill ju inte att den ska slås ut helt av medicinen. Så nu väntar jag på att bli frisk som en nötkärna igen! :)

Annars då? Har haft väldigt mycket fritid idag så jag gav min bloggdesign ett välbehövligt ansiktslyft. Ser lite småfel här och där men äsch. Gillar den som fan såhär så nu ska bara en header knåpas ihop, något som jag är svinkass på. Sååååååå, vi får se vilket årtionde det händer, haha!



Instagram, vecka sex


1. Sjukstugekäk till en ynklig Mimmi. 2. Töntiga parets fina hallspegel, haha! 3. Hårboll ♥


1. Favoritleksakerna är inte alla de jag köpter i olika former och färger, med och utan kattmynta etc osv. Nej, det är kartongbitar, toarullar och skosnören. Och folks fötter. 2. Fredagsmys - hemmagjord pizza. 3. ...word.


Gött mos!

Vann budgivningen på jeansvästen! Nu är jag verkligen sugen sommar, värme, konserter, öl och festival så man slipper packa på sig en massa tjocka fula kläder och se ut som en michelingubbe så fort man ska utanför ytterdörren. 



Bananas

Hello hello hello!
Idag är det första dagen på två veckor som jag inte har spränghuvudvärk, och det ska minsann firas! Ska hinna tvätta NIO stycken maskiner på sex (egentligen fem) timmar. Hemmaeftermiddag med andra ord :) Väntar även på att vinna en auktion på Tradera som jag såå jävla gärna vill kamma hem. Håller alla tummar!

Våra grannar i trappuppgången brevid lever två och en halv jävel flera dagar i veckan - det vrålas, skriks, smälls i dörrar, gapas i trappuppgången (Eh ja, vi hör det till våran lägenhet. Människorna i deras trappuppgång måste vara stendöva), hundar skäller. Ibland kan man tro att någon blir misshandlad för det är inga vackra ord som kommer från lägenheten. Och då är det inte klockan tre på eftermiddagen vi snackar om, utan elva på natten. Jävligt jobbigt och irriterande, och dessutom blir man ju orolig att någon kanske far illa. Absolut inget vanligt gräl liksom, utan snarare någon pundare som går bananas. Så igår kväll när det sattes igång och vrålades som om någon öppnade upp en mage med en slö kniv så fick vi nog och ringde polisen. Tyvärr tog det lite lång tid för dem att komma hit (stackarna åkte ända från Borås), så när de knackade på så hade det varit tyst en stund. Och ingen öppnade heller. Typiskt. Haha ni skulle se mig efter att jag hade ringt, gick omkring fram och tillbaka helt superrastlös och väntade på att de skulle dyka upp. Hoppades nog nästan i smyg att FBI skulle komma och storma in precis som i Hollywood, hade varit roligt :D Ohwell, nu ska jag fanimig ringa störningsjour och fastighetsägare varje gång de lever jävel, så kanske de blir vräkta.


Gårdagskvällens käk, och nyvaket face med cepeöga.


Myskväll

Har mått skitdåligt idag och känt mig mer eller mindre döende under vissa stunder. Piggnade till lite framåt kvällen efter Ipren och bihålemedicin, så jag kunde diska lite, fixa med papper och laga käk (intresseklubben antecknar). Men annars har det varit soffläge hela dagen, sjukt jävla tråkigt! Hatar att vara sjuk. Och det enda sällskapet jag har haft är soffmysarn Kosmos (som i och för sig springer omkring som en jävla vilde här just nu) eftersom karlsloken har varit iväg heeeela dagen lång. Gör ju inte direkt att dagen går fortare, haha :) Ohwell, är glad att han drar in pengar nu när jag inte gört.
Nu blir det lite Game of Thrones och sen snarkebingen. En riktig myskväll!



Nytt och snyggt

Jeansshortsen är kanske inte i modellen som jag vanligtvis väljer, men gillade dem ändå. Passade mitt sweet little ass väldigt bra :) Ännu bättre när de redan är färdignitade och klara! Ooooch så ett space-igt (haha) linne också. Båda grejerna från Gina Tricot.



Sen julklapp

När jag var med Therése i fredags så fick jag en sen julklapp av henne! Fick ett par superfina ljusstakar, passar mer än jättebra här hemma och jag älskar dem :D Tack Therése! 



Skärmshoppar

Vill så gärna ha en snygg jeansväst att röjja omkring i i sommar. Hade ju inte skadat om den redan var färdignitad :D



This sucks

Hej hej hemskt mycket hej. 
Idag mår jag som en påse skridskor - förrförra veckan hade jag bihåleinflammationen från helvetet. Förra veckan hade jag spränghuvudvärk och fruktansvärt ont i halsen och trodde ibland att jag skulle hosta upp lungorna. Nu i helgen blev halsen ännu värre, plus att bihåleinflammationen kom tillbaka. Fan vad underbart! Not. Kände att en till vecka med Ipren kanske inte är så himla bra, så jag ringde faktiskt vårdcentralen innan. HAHA! Att jag skulle ringa vårdcentralen är någonting som jag aldrig trodde skulle hända, för jag pinar mig hellre igenom att ha omänskligt ont i magen eller spy mig igenom en bihåleinflammation än tar mig till någon läskig läkare. Anyways. Fick någonting utskrivet för bihålorna och imorgon ska jag få ta bakterieprov för halsen. LÄSKIGT! Men skönt att jag förhoppningsvis blir frisk snart. Att må skit hela tiden är fan inget roligt.

Annars då?
Har haft en jättebra helg hemma hos föräldrarna i Falköping - hälsat på min kusin Therése (som jag iofs mer ser som en kompis) och kikat på hennes nya lägenhet och kissekatt Charlie, shoppat lite i Skövde, ätit massor av glass med päronen och busat med kissekatterna. Fast mest tagit det lugnt.
Nu väntar jag bara på att min snygga karl ska komma hem så jag kan ta mig till närmsta apotek och få i mig lite meducin. Och köpa lite föda så man inte svälter. Sen ska jag bara kraschlanda i soffan och tycka synd om mig själv resten av kvällen. DÖÖÖÖR!
 


Instagram, vecka fem


1. Fina kaktusar från svärmor och svärfar! 2. Kattjäveln bet sönder min iPhoneladdare.. 3. Theréses fina kisse Charlie :)


1. Morgonpromenad. 2. Morsan fick på mig en ROSA jacka! 3. Shoppingfynd!


1. Vi ratade det värsta på hela året - Melodifestivalen - och mumsade på Ben and Jerry's och kollade på Django Unchained istället :) 2. Gissa vem som har fixat biljetter till SRF 2013?! Yeah! 3. Bakade mumsigt LCHF-bröd tillsammans med morsan!