Valborg.

I år blev det en vit valborg för mig. Prioriterade bort fest och fylla och satsar på att komma upp tidigt imorgon bitti och gå på loppis istället! Känns väldigt vuxet, haha ;) Ska dock åka in till Varberg i natt och hämta några fulla pojkar, men hoppas att jag kommer vara pigg imorgon ändå. Dessutom blev det en liten spontanbokning hos Martin, så på eftermiddagen blir det tatuering också. Perfekt första maj med andra ord!
 
 


Charmtroll.

 


Wishlist.

Om 13 dagar fyller jag 23 år (aaah! känner mig 10 år yngre än vad jag är!), och även om jag redan är väldigt nöjd över att ha fått en asgrym 3-dagarsbiljett till årets Sweden Rock Festival så har jag lite smågrejer på önskelistan. Inte för att jag behöver något speciellt, men alltid kul att önska sig fina prylar. Mest grejer till hemmet, även lite böcker och sånt..och så en jävla massa bandtröjor. Mhm!
 
Självklart använder jag mig av Wishlistr.se när jag sparar mina önskningar. Min önskelista hittar man HÄR.


Vår på balkongen!

När vi var på Gekås tidigare idag så hittade jag lite biliga blommor att plantera ute på balkongen. Vill gärna ha mer grejer, men då måste jag skaffa fler krukor så det får vänta lite. Men detta är i alla fall en början till att få det lite mysigt där ute :) Katterna är också överlyckliga, speciellt över bambun. Får se hur lång tid det tar innan de har tuggat i sig hela den stackars busken..
 
 
 
 
 


Gekås.

På väg till det stora gula varuhuset, mitt i de halländska skogarna. 
Jag älskar att vi bor nära Gekås. När man bodde i Falköping så tyckte man att folk som åkte dit 2 gånger eller mer om året, de åkte dit jävligt ofta. Precis när jag hade flyttat ner hit så tyckte jag att jag hade hamnat i himmelriket och åkte till Gekås typ en gång i månaden, haha! Har dock inte varit där sen någon gång efter jul, så nu var det dags igen! Käk + lite andra småsaker står på inköpslistan, och jag håller tummarna för att det inte är knökat med folk :)
 
Såhäääär fint har vi det just nu! Löve it!
 
 


HURRA!

Tjooohooo! Idag är det ynka 38 dagar kvar till årets Sweden Rock Festival (36 dagar kvar tills vi åker ner med andra ord) och har äntligen fått min biljett av världens bästa pappa i för tidig födelsedagspresent :) Är så jäkla taggad på festival nu, kommer bli mitt femte Sweden Rock-år på raken. Vill att maj bara ska svischa förbi så man kan spana in vad det kommer bli för väder (sooool såklart!) och börja packa :D
 
Från Sweden Rock 2012.


Baker Street 221b

Två filmer som jag kollar väldigt ofta på är Sherlock Holmes-filmerna, egentligen endast för att kolla på inredningen. Haha! Hade mer än gärna velat flytta hela interiören från Baker Street 221b till våran lägenhet! Mörka tapeter, tunga gardiner, mörka möbler, stora mattor, böcker med fina ryggar, och massor av rassel överallt. Älskart!
 
 
 
 
 


Söndag.

Nemen god morgon!
Känner mig som ett ök idag. Hade sån jäkla energi igår och pysslade och grejade hela dagen, så det kanske inte är så konstigt. Förutom en tvättid nu i eftermiddag så har jag inte haft någonting alls planerat denna helgen, vilket har varit väldigt skönt. Känns som att jag inte har gjort annat än flängt runt varje dag och haft saker inplanerade den senaste tiden, så skönt att bara ta dagarna som de kommer. Dessutom har karlsloken varit iväg i Skåne och jobbat sen i fredags, så jag har varit helt ensam med katterna. Även om jag självklart har saknar honom så har det varit så jäkla skönt med egentid! Har gjort det vårfint på balkongen, bytt gardiner, storstädat, lyssnat på flummusik och hej och hå..hade det inte varit för den jävla punkteringen så hade jag åkt iväg och köpt blommor till balkongen (HAHA! TANT!), men nu är jag strandad. Jag kan ju byta till reservdäcket, men vettefan om jag vågar haha! Det får vara Olles uppgift när han kommer hem ikväll helt enkelt. Höhö.
 
Nu ska jag ta mig en lång jäkla dusch och sen sätta mig i solen på balkongen och käka en brakfrukost. Sen ska jag fortsätta att plöja igenom blogginlägg på Bloglovin'..50 stycken av ca 650 är genomlästa än så länge. Kommer bli en lång dag, haha.
 
Linslusar (löss?) till katter. Planterade två blommor igår, kors i taket. Vill ha meeeeer!


Det här med religion..

Sedan jag var liten så har jag varit väldigt skeptisk till det här med religioner. Folk får tycka och tänka och tro på precis vad de vill, men jag personligen tror inte på något av det. Men sen måste jag ju säga att det är ganska fascinerande och underhållande att höra olika människor prata det, speciellt när det kommer till evolutionen. Kommer ihåg när jag var liten, tror jag gick i 4e eller 5e klass, och en i min årskurs försökte trycka på mig att börja tro på gud, övertyga mig om att kristendomen var det enda rätta och att det som stod i bibeln minsann var det som var sanningen. Jag ifrågasatte såklart och gjorde det väldigt klart att jag till exempel inte alls trodde på att gud hade skapat världen på 6 dagar och att jag aldrig någonsin skulle tro det heller. Var inte så populär hos den personen sen, haha.
 
Hur som helst. Det här med religion. Rekommenderar att kolla på den här dokumentären med Richard Dawkins.
 
DEL 1
 
DEL 2


Plåster.

Haha alltså, den här katten! Så jäkla charmig och personlig. Oftast så stänger vi sovrumsdörren när vi sover, helt enkelt för att katterna skiter blanka fan i om vi sover eller inte och släpar gärna in skramlande och plingande leksaker i sovrummet och leker med dem klockan 4 på morgonen, eller hoppar in och ut ur prasslande blåa IKEA-kassar. Men ibland (oftast när jag sover ensam) så lämnar jag dörren öppen så de kan sova i sängen och Benjamin är då som ett jäkla plåster! Kurrar som en galning och ska sova tätt intill, gärna på, en heeela natten. Så himla mysigt!
 
 


WORD!

 


Rabbit.

Startade påskaftonsmorgonen med att måla en liten påskhare.
 
 


Det här med punktering..

Det finns vissa människor som glider igenom hela livet utan att ha fått en endaste liten punktering. Och så finns det sånna som mig; jag har haft körtkort i snart 5 år och under de ynka 5 åren så har jag redan haft punktering 3 gånger. Senast nu imorse. Jag måste ju fan ha skurit sönder andras däck utav bara helvete i mitt förra liv för att förtjäna det här! #karma
 
 


POFF!

POFF! Så blev det grönt ute!
 
 


Påskafton.

Det blev en riktigt bra påsk för våran del! Vi blev inbjudna på knytkalas/fest hos en av Olles bröder, så vi styrde kosan in till Varberg och festade och käkade god mat tillsammans med ett härligt gäng :) Sen att det kom folk som jag mer eller mindre ville strypa senare på natten behöver vi ju inte prata om, haha..vi festade i alla fall till gryningen (tror jag gick och la mig klockan 7 på morgonen och vaknade typ 2 timmar senare) och hade det väldans trävligt! Och dagen efter kollade vi på Bad Grandpa, så påsken blev ju ganska komplett!
 
 
 
 
Ja, det var väl ungefär så många bilder jag tog denna påsken. Haha! Plus lite roliga videoklipp när tösera är fulla och glada och går bärsärk på dansgolvet. Men sånt får inte visas :p
 


Löshoppning.

Om två veckor så ska jag hoppa Prins för första gången, ska bli så himla kul! Men fram tills dess så löshoppar jag honom regelbundet och han är riktigt duktig. Visst kan det bli lite pannkaka emellanåt, men bara han har tillräckligt med fart och energi så han får kraft i sprången så hoppar han riktigt fint :) Sen är han ju ganska bra på att visa upp sig i trav och galopp emellan skutten också ;p

Dåliga iPhone-bilder från den 3e april. Inte lätt att få bra kort samtidigt som man ska försöka få djuret att gå framåt, haha!
 
 
 
 
 
 


Releasefest.

I torsdags så hade H.E.A.T releasefest av sin nya skiva på Shock i Götlaborg. Daniel och Agnes hade båda varit med och tävlat om en VIP-biljett, och båda vann! Hur fan lyckas man?! Haha. I alla fall, de fick ta med sig varsin kompis och Agnes frågade om jag ville hänka. Jag lyssnar inte på H.E.A.T och tycker inte att de är speciellt bra, men Agnes gillar jag så det var klart att jag hängde med!
Vi började med några bärs hemma hos Daniel och Agnes och tog oss sen vidare (i regnet...) till Göteborg. Goodiebags, gratis alkohol, utlottningar (var ett jävla nummer ifrån att vinna en 4-dagars VIP-biljett till Sweden Rock. ETT jävla nummer!! kasjfsjkfnsldk) och en liten trudelutt från bandet inne på Shock innan alla drog vidare till Palace på andra sidan gatan. Jag skulle upp dagen efter så kunde tyvärr inte stanna natten lång och festa.
 
Före alkohol och regn, med platt hår.

 
Världens snyggaste brud i världens snyggaste linne // Mupp.

En öl innan VIP-festen drog igång.

En vimmelbild från Shock. Typ den enda där man ser Agnes och mig, mitt i sörjan haha! Tack och lov.

 
 
 
Okej, det här var ju lite pinsamt haha.. Som sagt så lyssnar jag inte på H.E.A.T och den enda människan i bandet jag känner igen är Erik, och enda anledningen till att jag känner igen honom är för att han var med i Idol för hundra år sedan. I alla fall, just när denna bilden skulle tas av Agnes så stod jag och snackade med grabbarna, och helt plötsligt ställer sig Daniel och ska bli fotad av Agnes. "Är det fotograferingsdags?" frågar killen till vänster. "Ajjemen!" säger jag och tar fram det obligatoriska långfingret. Sen i efterhand har jag förstått att han spelar ju fan i bandet, haha!  pinsamt att jag inte fattade det! Lite mobbat att gå på ett bands releasefest och inte veta hur bandmedlemmarna ser ut ens..skäms på mig.


Blömster.

Bilder från den 2a april.
 
 
 


Hagbilder.

Hagbilder från den 8e mars.
 
 
 
 
 
 


Poser!

Igår kändes det som att jag fick typ en miljon aviseringar på Facebook om att min pärla Agnes hade taggat mig i en jävla massa foton. Det var bilder från bland annat när vi var på inflyttningsfest hos en kompis för två månader sen. Och jag vet inte, men det känns som att det bara var bilder på mig posandes tillsammans med andra människor som var där, haha! Jag har väldigt svårt för att se normal ut på bild, vilket känns sådär när det kommer upp en miljarrrd bilder på mig på Facebook där jag pekar finger och ser bajsnödig ut. Kolla bara här;
 
Mimmi sitter och tänker på pizza.
 
Mimmi är en Crazy Nose genom ett plastglas.
 
Mimmi ser ut som en tjurig 5-åring som inte får lördagsgodis.
 
Ovetandes om att Agnes tar kort, så såhär ser jag antagligen ut på riktigt..med fingrar i ansiktet.
 
Okej, en nästan normal bild. Men på Niklas min ser det ju ut som att jag har lagt en äggmök. Och varför i hela fridens namn står jag sådär med glaset?!??
 
Yey, någon att posa tillsammans med! *puta med läpparna (och magen) och hålla \m/ i plastglaset*
 
Det obligatoriska långfingret.
 


Long time no see

Här har det varit tyst länge ja..haha. Bara sisådär tre veckor sedan jag la upp någonting. Har massa annat att pyssla med + att jag inte har haft någon direkt lust att hålla på och fixa här så det har helt enkelt inte blivit av :) Några andra bloggar har jag inte läst på ett jävla tag heller, har ungefär 540 inlägg på Bloglovin' att plöja igenom. Och av någon väldigt konstig anledning så har jag blivit svindålig på att ta kort när jag är iväg på något. Innan var jag den som tog ungefär en miljon kort och folk trodde jag var dum i huvudet ungefär, men nu det senaste har jag ibland kommit hem och kommit på att jag inte har tagit en endaste litet kort. Vad händer?! Haha! Jag själv tycker att det är jättetråkigt när det blir så, så det måste absolut bli ändring på det!
 
Jag har i alla fall fått tummen ur och svarat på lite kommentarer, alltid något. Men sen så måste jag verkligen fixa en ny header för den tråkiga jag har nu vill jag bara spy på, men har noll inspiration till vad jag ska byta ut den med. Så vi får se när det händer, haha.
 
Oh well oh well. Nu ska jag snart iväg till stallet. Prins har tappat en sko, men idag kommer äntligen hovslagaren så vi kan börja hårdträna inför vår nästa tävling som bara är 19 dagar bort (hjälp!!). Sen när jag kommer hem kanske jag kan börja med att blogga ikapp, hä hä.. Fram tills dess får det bli en härlig höstbild på Prins och mig :)
 
 


Fler bilder från helgen!

Okej, här är bilderna från i söndags från helgens Jóhann-kurs. Sen ska jag inte spamma fler ridbild-bomber på ett bra tag ;p

Av de Jóhann-kurserna jag har varit på så har nog den här varit den bästa för mig! Alla har såklart varit superroliga och väldigt lärorika, men denna var något speciellt. Nu har jag ändå ridit islandshäst i två år och känner att jag kan ta till mig det han säger på ett helt annat sätt. Nu ska man bara försöka få in allt i vardagen också :) Blir en himla massa fokus på att han inte ska bli framtung, att rida honom med ordentligt med energi fram till handen och att han ska svara på förhållningarna och inte gå emot handen. Väldigt självklart i all ridning, men Prins är en så jäkla tung och svår häst att rida, och blir väldigt lätt framtung utan att man riktigt märker det..Som Jóhann sa; han är ingen kvinnohäst! Haha, och nej det är han verkligen inte! Är mör i hela kroppen efter den där helgen. Men nu ska vi baske mig kämpa på :)