Instagram, vecka fyra


1. Ny iPhöööone! 2. Min bruna fara blev blå igen. 3. Tecknade klart två rosor. Öva mer mer mer!


1. Årets första semla. 2. Soluppgång i stallet. 3. HIPP HIPP HURRA! Min snygga karlslok fyllde 23 år!


1. Nynitad. 2. Snygga brudarna Fisk. 3. Brudarna dansar och rockar loss!


1. Jävligt gott käk! 2. Träffade Erika på Harry's. 100 år sen sist! 3. Bakfyllekäk.


Materiell lycka!

BYE BYE BROKEN 3GS. HELLO iPHONE 5!
Wiiiiooo, fick värsta lyckospelet här innan när jag fick SMS-avin från Posten. OOOCH Olle ville åka till Ullared och köpa spel till sitt Nintendo 8 bit sen i eftermiddag, så gissa vem som ska in på Gekås och köpa ett fint skal eller två till sin nya bästa vän :DD:D:D:DDD:DD



Instagram, vecka två och tre

VECKA TVÅ
 

1. Bra start på veckan - kattskrället vräkte ner granen, så julen åkte ut. 2. Underbar body lotion som jag fick i julklapp. Luktar yum yum!
3. Hotellfrukost!


1. Kammar mustaschen inför mustaschkalas! 2. Mamma-kär Kosmos ♥ 3. Avslutade veckan med goda hamburgare!


VECKA TRE
 

1. Ouch...min käraste ägodel brakade i tvättstugegolvet. 2. En smutsig liten Skaidis gömmer dig under all man. 3. Näringsrik frukost klockan mitt på dagen. Karlslokens upptåg.


1. Anna vet hur man käkar japanskt Lick Up me-godis. 2. Tårtkalas för svärmor! 3. Fixade ihop världens såsigaste lasagne. Yum yum!


Snygga paret

Syrran la upp denna på Facebook. HAHA vad charmiga vi är - jag är lika vit som kylskåpet bakom oss, och Olle ska precis krama världens störta snusprilla. Snygga paret!


iPhoney

Aaaaaah, känns som att jag har fått en fet käftsmäll. Har haft jätteont i bihålorna hela veckan och ansiktet känns svullet som en vattenballong. Hela kroppen känns konstig och öm, och jag snorar som något sorts monster. Härliga grejer! Sen så är en av visdomständerna igång och växer lite, så det ömmar på ena sidan av underkäken. Bara att bita ihop och knapra ipren!

Som tur är så händer det jävligt bra grejer också. Okej att jag deppade ihop lite där när min kära 3GS brakade i golvet igår kväll. Tänkte ringa mitt försäkringsbolag, men kände att näää..orkar inte krångla med reparationer och sånt jobbigt. Så jag ringde min operatör tidigare idag och fixade en iPhoney 5 istället. Hur gött?! Och snabba puckar var det - får den senast på tisdag! :D Ska minsann kika på lite fina skal och sånt nu innan jag däckar på soffan till The Dark Knight Rises.


FUCK.IT

Fy fan vilken ångest jag har över detta. Stod nere i tvättstugan och skulle ta upp mobilen ur fickan för att ställa in på timern hur lång tid det var kvar tills tvättmaskinen var klar. Och så slinker den bara ur handen och BANG i stengolvet. Den har överlevt många smällar i olika golv, så nu orkade den väl inte mer haha! Buhu, jag som älskade min mobil över allt annat i denna värld. HM. Tror någon eller något försöker säga till mig att byta ut min gamla 3GS mot en 5a. ähähä.



Klädkod: Mustasch

Födelsedagsbarnet fick en cykel!
Även cykeln fick mustasch :)
Självklart lyckades Richard blåsa ut alla 30 ljusen i en enda vindpust!


Helgen

Hade en sån himla bra helg nu i helgen! Karlsloken och jag bodde på hotell i 2 nätter, käkade oss proppmätta på mongolisk buffé, kollade på bio (Gangster Squad, skitbra!), och var på 30-årskalas med klädkoden mustasch. Och åt en jävla massa frukost på frukostbuffén, haha! Olle fick ju hela helgen av mig i julklapp, så han fick bestämma mat och film :) 

Blev tyvärr inte så mycket bilder, lite synd. Vet inte riktigt vad som har hänt med mig, jag som brukade vara så galen i att ta kort på allt, haha! Men kan i alla fall bjucka på dessa.

Yes, jag som tagit bilden.

 


Hej Hej Hallå

Wops. 10 dagar sen sist. Inte för att jag tror att någon saknar mig, men det är ju roligare om man håller igång det lite :)

Vad har hänt sen sist då? Har hunnit fira nyår med att käka god mat hos svärföräldrarna och druckit alkohol hemma hos Däjvid. Hade egentligen funderat på att åka upp till Enitababy, men det blev helt enkelt inte av. Synd, för jag saknar den bruttan som fan! Sen i helgen så festade jag med mina gamla jobbarkompisar från Gekås. Vilken fyllekväll det blev haha! Och förutom lite onödig dramatik framåt småtimmarna så hade jag svinkul!
Och fler roliga grejer är på gång. Ska tillbringa hela helgen på hotell tillsammans med mina andra hälft, och på lördagen ska vi på födelsedagspartaj för min systers sambo. Klädkod? Mustasch! Ska bli jättekul :)

Ohwell. Är trött som 17 så ska gå och slänga mig i snarkebingen och somna till någon film. Upp tidigt imorgon bitti och släppa ut pållisar och mocka hästbajs. Det är aldrig fel det!