Min fina!

 


-3,4 kg!

Hittills har jag lyckats gå ner 3,4 kg! TJOHO! Har fuskat lite den här veckan så det har inte gått såå mycket ner, men är glad bara siffrorna minskar något över huvud taget istället för att det går upp :) Kan ju bli riktigt bra det här, haha!
Nu ska jag snart sticka iväg till Prins och vara på kurs hela dagen igen. Rider bara ett pass idag och det är på förmiddagen, men tycker att man både lär sig av att kolla på andra och att det är väldigt kul att se hur det går framåt för dem :) Så det blir en lång och solig hästdag idag också!
 
 


Jóhann-träning!

Nu i helgen är det äntligen dags för Jóhann-träning igen! Jóhann har ridit Prins i tre dagar och idag red vi två ridpass var för honom, precis som vanligt. Och det har minsann hänt grejer med den lilla killen! Känns kul att vi kommer framåt och att vi får hjälp :) Prins är en tung och väldigt svår häst att rida som lätt blir framtung, så har fått massa hjälp med hur han ska ridas och hur det ska kännas i alla gångarterna. Kände en väldigt skillnad i tölten. och emellanåt var det helt okej takt. Gött mos! Om det fortsätter såhär så är vi fit for fight till nästa tävling den 11 maj :)
 
Det blev typ en miljarrrrrd bilder, kände att jag fick begränsa ner det till sju stycken. Hähä.
 
 
 
 
 
Haha, åh lilla hjärtat! Han ser ju ut som en lama!

 
 


Freitag!

 


Gypsy Girl.

 


Tisdag.

 


Metmask!

Blev äntligen klar med teckningen på min gamla klasskompis Emma idag! Började på den för ganska exakt 5 månader sen, så det har gått lite segt haha..Men bättre sent än aldrig ;)








Flower Blossoms.

 
 


Tattoo time!

 


Presenteeeer!

I veckan var pappa i Tyskland, och när han kom ner till oss i fredags så hade han med sig presenter! Godricka och goparfym :) Smarr!
 
 


Bilder från tävlingen!

OJ, vilken lång dag det blev! Gick upp strax innan 5 på morgonen för att vara i stallet klockan 6, putsa lite till på hästarna och sen åka iväg till Slöinge. I tregången var vi helt säkra på att det skulle vara skritt, trav och galopp, men när vi började visade det sig vara tölt, trav och skritt. Haha, och jag som hade anmält oss i det eftersom tölten inte är så bra än på Prins. Men det var bara att göra det bästa av situationen! Vi fick poängen 4,15 i uttagningen och kom till final! TJOHO! Hoppade omkring och var helt överlycklig :D I finalen höjde vi poängen till 4,25 med 5or i både trav och skritt, vilket är helt okej! Och vi slutade på 4e plats och fick en röd fin rosett med oss hem!
Ulrika red också i tregången på Svipur och de knep tredjeplatsen tillsammans! Sen var hon också bästa youngrider i klassen, så hon fick minsann byta ut sin gula rosett mot en blågul! :D

I V5 (tölt, trav, skritt och galopp) gick det inte alls lika bra. Vi fick 5or av båda domarna för både trav och skritt, men sen blev det en jädrans korsgalopp! Blä! Så vi fick inte mer än 3,30 i poäng, och slutade på en fin sistaplats, hihi! Det är fan inte lätt att rida islandshäst när passen ska ställa till det så mycket :p Men det är bara hem och träna på! Sen var det såå mycket fina hästar med som fick höga poäng, vilket känns lite orättvist eftersom V5 är lättklass. Men det är inget att göra åt! Vi hade jättekul och Prinsen skötte sig galant! Är jäkla nöjd och stolt, hans allra första tävling och allt :)

Här kommer en bildbomb!

Haha, fan vilken tunna han är..bantning står på schemat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Padlock

Har säkert ritat om den här minst 10 gånger, och är inte helt nöjd med den ändå. Alltid något som blir lite fel. Så fruktansvärt jobbigt att vara pedantisk, haha! Men orkar inte göra om den fler gånger så nu får den vara klar :)





Sista ridpasset..

..innan tävlingspremiären imorgon! Vi tog en tur ut och bara hade det kul. Tölten är väldigt passaktig, men skritten, traven och galoppen är jättefin och han är väldigt pigg och framåt, men samtidigt hur lyhörd och fin som helst för hjälperna. Satsar på att ha kul på vår premiär imorgon, oavsett placering :)




Prickmustasch

Härom dagen så fick jag för mig att vaxa överläppen, tyckte väl att det var nödvändigt av någon konstig anledning..Nu, några dagar senare, så ser det ut som att jag har fått böldpest, alternativt fått någon könssjukdom runt munnen. Ehe. Inte så jävla vackert, men väldigt underhållande med folks blickar! Och förhoppningsvis så försvinner prickarna lika fort som de kom.




Tidsfördriv.




Fina pärlan!

Tjoho! Idag gick min pärla igenom besiktningen med blanka papper! Nu går den (förhoppningsvis) minst ett år till :) 





Min första tatuering på en grapefrukt.

Min första tatuering på en grapefrukt! Jävligt kul men konstigt att tatuera i. Hade egentligen bara tänkt göra linjer, men det blev lite impulsiv skuggning med samma nål som jag gjorde linjerna och en nyans av svart, haha! Vackört! Not. 
Denna veckan är jävligt fullspäckad eftersom jag ska tävla på lördag, men hoppas jag hinner öva lite mer innan grapefrukten ruttnar :p





Ridhuset.




Tatueringsdags!

Fick oväntat besök av världens bästa Martin idag. Han kom förbi och lämnade lite tatueringnålar, tuber och två grapefrukter. Så ikväll ska jag baske mig börja öva på att tatuera! :D Maskinen kan ju inte ligga och samla damm..
 
 


Tävling!

Jag är med och tävlar om en halsdukstub med islandshästar hos isbitarna.se. Klicka på bilden för att komma till tävlingen! :)
 
 


WIP

 
 


Tattoos and leather.

Bilder från Tumblr.


Soool!




Helg!

Idag är det i princip helg för mig. Ska bara in på lite information på Campus, sen tar jag helg och åker till stallet. Det firas såklart med Ajrån Mejdän!





Äntligen måndag!

Jag älskar måndagar! Varför? För att ett nytt avsnitt av En stark äventyrsresa med Morgan och Ola-Conny kommer ut! Älskar det programmet, garvar läppen av mig varje gång! Dels så är ju deras språkkunskaper är ju inget att hänga i granen, men sen har de ju klippt det jävligt roligt också :D
 
 
 


Bilringar.

Idag vägde jag mig för första gången på typ tre-fyra månader. Har känt (och sett!!!) att jag har gått upp i vikt, och har därför inte velat väga mig. Men idag var det dags att ta tjuren i hornen. Och jag har gått upp tio kilo. TIO!!! Herrejävlar! Nu är fan sötebrödsdagarna över, jag ska fanimig gå ner i vikt! Alla de där tio kilona ska bort, och gärna två till. Soffpotatisen ska slitas ifrån chipspåsen och bli snygg(are) inför sommaren 2014!
 
 


Gardintant.

Efter en lång sovmorgon så gick jag upp och började storstäda hela lägenheten. Städningen har hamnat lite efter det senaste eftersom jag har varit upptagen med annat, och karslok är väl inte sådär jättentusiastisk över att få damma.. Men nu är det skinande rent här hemma och ingen är gladare än mig. Passade också på att byta till lite somrigare gardiner i vardagsrummet och få ut trädgårdsmöblerna (öhh..) på balkongen. Känner mig som en riktig liten pysseltant!
 
Innan - mörklila sammetsgardiner. Mysigt på hösten/vintern, mörkt och tråkigt på våren/sommaren.
 
Alltså! De här huliganerna..
 
 
Efter - ljuuuuust och soool!
 
Bloggade jag precis om att jag har städat och bytt gardiner? Herrejävlar, det går utför..


Tröttsson

När man har busat hela dagen så behövs det en liten lur!
 
 


Lööööördag.

Fan vilken vårdag det blev idag! Strålande sol, värme och krokusar. Idag är det dessutom 14 dagar kvar till tävlingspremiären (H J Ä L P ! ! !), och eftersom tävlingen är i Slöinge ridhus och flera av hästarna vi ska rida aldrig har varit i ett ridhus innan så ville vi träna i det ett par gånger innan vi visar upp oss. Så idag var vi iväg hos grannen som var snäll och lånade ut sitt i en timme :) En av stalltjejerna tog en massa kort, men det får komma upp här imorgon..Efter lite pyssel i stallet åkte jag hem och var överlycklig över att jag är helt ledig imorgon (så lycklig att jag däckade på soffan). Har inte ett skit inplanerat! Så jävla gött, känns som det var evigheter sen sist det hände. Ska nog passa på att teckna. Eller städa! Eller ut och gå i solen. Eller kolla ikapp The Walking Dead. Eller fixa en ny header. Eller göra om hela bloggdesignen. Eller sova bort hela dagen, bara för att jag kan. Vi får seee :)
 
Bilder från nyår.
 


Leriga hagbilder.

Rubin.
 
Ljomi / Svipur.
 
Mani.
 
Hringur / Mani.
 
Blaengurr.
 


Regn.

 


Ledig fredag!

Har varit ledig idag så dagen har självklart spenderats i stallet. Det har varit så jäkla blåsigt idag, kändes nästan som om vi skulle blåsa bort! Och när jag kom hem så började det att spöregna, så är glad att jag missade det.
Hade egentligen massor som jag hade tänkt göra idag, men ingenting av det kommer nog bli gjort haha..så lätt att fastna i soffan :p Men jag har hela helgen på mig! Förutom lite träning i ridhuset med Prins och stalltjejerna imorgon så har jag ingenting inplanerat. Kan alltså ligga i soffan hela dagarna och pilla naveln. Gött mos!
 
 


Mysfisar.

När jag la mig på soffan och vilade tidigare idag så hoppade de här mysiga fisarna upp i soffan och gosade ner sig. Tänk om de hade varit sådär fredliga på nätterna också, vad mysigt vi hade haft. Haha!
 
 






Hopp och Lek!

Idag var/är jag helt slutkörd, fruktansvärt trött både fysiskt och psykiskt. Så det blev ingen ridning idag för mig utan jag busade och lekte lite med Prins i paddocken istället! Han visade upp sig i traven och i galoppen blev det några bus-språng. Så kul att se honom så glad :) Avslutade med lite löshoppning, för den lilla pojken ska minsann lära sig att hoppa! Planen är att vi ska ställa upp i 60 cm till hösten. Kul kul! Fick dock inga bilder när han hoppade, men han hoppar riktigt fint :) Sen får man väl tänka bort den där hängmagen, hä hä..














Ajrån Mejdän!




Första parkett..

Bästa platsen när man ska glo på matte när hon pinkar är antagligen handfatet!





Mysbox

Alla hästarna i stallet står på torvbädd vilket funkar superbra, men Prins och Ljomis box har krånglat som fan det senaste så idag hjälptes Marie och jag åt och mockade ut den, så får pojkarna stå på halm tills vi kommer på hur vi ska göra med den. Prins är en matkvarn i hästformat, så det första han gjorde när de kom in i boxen var att köra ner huvudet i halmen och vräka i sig, haha! Ljomi sniffde mest runt och undrade vafan som hade hänt med deras hem, typ. Kul för dem att ha massa halm att gosa runt i ;p








Mer vårtecken!

Idag var vi på studiebesök på blöjfabriken i Falkenberg, och gissa vad jag såg i deras rabatter? Krokusaaaaar! Hej vår, hej hej!
 
 


Kissar

Chocken när man såg gammelkatten ligga och sova tillsammans med Kosmos och Benjamin. Annars brukar han vara värsta surgubben och fräsa och morra som fan åt dem, haha. Han kanske börjar gå från surgubbe till mysfarbror.
 
 
 
 


Vårtecken!

 


Börje Bappelsin.

Igår uppträdde en lokal knasig gubbe som heter Börje Bappelsin i Tidaholm, och vi tänkte att det kunde vara kul att kolla på. Så vi åkte först in och käkade hos två vänner till mamma och pappa, och svischade sen vidare till Tidaahööölm. När vi kom fram så var det bara två andra killar där. Det kom typ två gubbar till sen, men annars var det helt tomt haha! Vi drack några öl tills de började spela, och då stack de två killarna så om inte vi hade kommit så hade det bara varit två gubbar plus lokalalkisen som hade varit publik. Haha, vilken privatshow vi fick! Fruktansvärt dåliga bilder dock, äh häh hä.
 
 
 
 
 
 
 


Barndop.

För ungefär fyra månader sedan (tror jag?) så blev en av mina bästa kompisar Sofia och hennes kille föräldrar till världens sötaste Ellen! Och idag var det dop för det lilla underverket :)