Smutsgris

I söndags när jag tog in Prins från hagen så hade han sprungit runt och busat med Ljomi. Eftersom hagarna är så jäkla leriga nu så kan ni ju gissa hur han såg ut! Mer brun än vit, haha! Syns dåligt på bilderna, men det hade skvätt upp på ryggen och länden, till och med i pannan! 
4 hinkar vatten och x antal borstar senare så kunde man i alla fall ana att han egentligen är i någon ljus nyans, inte lerbrun.
 
 
 
 
 


Bilder från dagen.

Idag har jag varit i stallet och hjälp Freyja med mockningen osv, och sen ridit ut Prinsen i regnet. Tänkte att det är lika bra att ge sig ut, på med regnkläderna bara..så två regnjackor åkte på, haha. Väl ute i skogen så ÖSregnade det konstant, och grusvägen var typ täckt av vatten. Så idag fick Prins möta sin värsta fiende (näst efter kossor), nämligen vatten. Dessutom fick han lära sig att gå i det. Så nu kan han minsann både skritta, trava, tölta och galoppera i vattenpölar :) Och gå brevid forsande floder (bäckar).
När vi rider ut i skogen så är det en liiiten bäck som vi måste gå över, vilket bara blir en litet längre kliv för hästarna. Hela sommaren har den varit snustorr, men nu det senaste har det ju regnat så, så det har blivit fullt av vatten i den. Och lilla vattenrädda Prins har då helt enkelt tagit ett megahopp över, haha. Idag var den överfull, så Prins tog mer än ett megahopp när vi red iväg. Men efter all vattenträning under ridturen så gick han minsann igenom den på hemvägen. Duktig häst! Hoppas det håller i sig ;)
 
Såhär mysigt är det i hagarna just nu! / Praut.
 
Prins. Genomblöt före, genomblöt efter.


Ohyeah!

No words needed.


Ridskoletant

Söndag och ledig. Pussat på diskmaskinen, lyssnat på röck'n'röll och kollat på Nyhetsmorgon hela morgonen. Ska snart iväg till stallet där jag först ska rida ut på Prins en sväng, och sen i eftermiddag ska jag vara ridskoletant. Jag får hoppa in som vikarie när chefen är iväg på kurs :) Det är svinroligt att hålla ridlektion, men tror det är bäst att jag packar på mig både vinterjacka och termobyxor. Kallt att stå still i mitten i 3 timmar ;)
 
Bilder från tidigare i veckan.


Throw Back Thursday

Eftersom det är torsdag så tycker jag att vi kör lite TBT.
Och veeeem kan detta vara då? Klart det är Prins! Fast 5 år yngre. Prins är född i maj 2008, och kan tänka mig att bilderna är tagna tyyyyyyyp..2-3 månader senare? Inte kan man tro att den där bjässen har varit så liten, haha. Men den söta mulen, de luddiga nalleöronen, och de snälla ögonen har han minsann kvar :)
 
 
 
 


Paul Di'Anno vs Blaze Bayley

Men hur grymt är inte detta släppet till Sweden Rock 2014 då?! Paul Di'Anno som sjöng på Iron Maiden's två första skivor, och Blaze Bayley som var sångare i Maiden mellan 1993 och 1999. Vill verkligen inte missa! Håller tummarna för att de spelar en massa Maiden-låtar, ähähääh :DPrins Prins Prins

Tre bilder på Prins från i fredags. Svettig och härlig efter första uteritten sedan innan älgjakten drog igång. Självklart ska han posera så fint med tungan, haha!
 
 
 
 


Höstrusk

 


Läkt ros

Orakade ben, naglar i behov av omlackering, tvätt som ska vikas i bakgrunden..whatever. Här är lite bilder på det senaste tillskottet.
Det är jag som har ritat rosen, men det är min sambos kusin Martin, som håller på att lära sig tatuera, som har bläckat in den. Hittills har han bara gjort 15-20 stycken, och är enligt mig väldigt duktig. Visst är det lite skakiga linjer och så, men det är sånt som ska snyggas till. För att bli bra så måste han ju öva, och vägen till att bli bra kan vara lite skakig :)