Julafton nummer två


I söndags åkte jag ner till Olle för att mysas och fira julafton nummer två. Blev ett stort lass med god julmat, öl, och sen på kvällen kom Tomten :D Och så bytte Olle och jag julklappar såklart! Jag fick de fyra sista Harry Potter-filmerna eftersom jag fick de fyra första av honom i höstas (men när jag kom hem så märkte jag att jag bara hade de tre första, håhå), och så ska jag visst få en till i Januari som han är lite hemlighetsfull med. Är så nyfiken :D
På annandagen åkte vi till Kungsbacka för att kika lite om det fanns någonting på mellandagsrean, men det var väldigt dåligt. Kom i alla fall hem med lite underkläder, några söta Mimmi och Musse-grejer från H&M, och en live-DVD med Lady Gaga! Den konserten går för övrigt klockan 22:40 på SVT2 nu ikväll :)









McDååånald's


Nu ikväll efter jobbet så träffade jag Therese för att byta julklappisar! Fick superfina och mysiga tofflor (har tänkt köpa likadana till mig själv ett tag nu så det var tur att jag inte gjort det, haha!) som jag nu skuttar omkring med här hemma. När vi hade bytt klappar så käkade vi på Donken, ganska gött efter att bara ha ätit julmat morgon, middag och kväll i flera dagar nu..




Min söta kanin-kusin :)



M.





Känner mig som en liten tant i kabelstickad kofta :D

 



Julafton


Har haft en jättemysig julafton hemma med familjen med massa god mat, godis och julklappar! :D Senare på kvällen kom en av mina morbröder + familj förbi, så några goda öl hann slinka ner också.
Men som om det inte vore nog med gårdagen så ska jag åka ner till Olle senare idag och fira julafton nummer 2. Myspys!





















Dan före dan


Det var helt fullt med godis överallt på jobbet idag eftersom de flesta får julklappar när de kör brevbäring vid jul. Bara att knöka i sig så mycket man orkar :D När jag kom hem från jobbet hade syster + Richard kommit, så hela familjen satt och åt godis, käkade pizza och drack öl. Mysigt såhär dan före dopparedan!

Imorgon är det äntligen julafton!





Murderotic


Ikväll tecknade jag klart bilden på den här tjejen. Hårspännena var ganska jobbiga att teckna, så de fick helt enkelt bli som de blev, haha! Men annars är jag faktiskt ganska nöjd :)

Murderotic

Murderotic

Murderotic

Murderotic

Murderotic

Murderotic



Just nu..


..tecknar jag för första gången på göööralänge! Har inte haft tid innan pga massa jobb och hästar osv, men eftersom jag jobbar eftermiddag/kväll idag så har jag för en gångs skull haft tid för lite roliga grejer :)



NEW IN - denim vest




Jag vet, svinsnyggt med ett fisigt nattlinne under :D


Follow my blog with Bloglovin


Wopsie


Det sa bara plopp och så var jag uppe i 9 mm i högerörat. Så fort man kommer upp i några millimeter så går det verkligen superlätt att töja, vilket är ganska farligt. För det är ju varken mysigt eller snyggt med en präktig blow out. Anyways. Nu är det bara 3 millimeter kvar, sen är mina öron klaaara! Då ska jag köpa en hel drös med finfina pluggar :D

Nu ska jag julstäda mitt rum. Kuligt.



Jul på Liseberg


















Årets gran


Tidigare ikväll klädde mamma och jag årets gran! Det blev en jävla massa tingel-tangel i den, nästan lite för mycket haha. Men den blev ganska fin ändå.









20-årskalas


Förra veckan fyllde Anna 20 för tredje året i rad, och detta firades såklart i helgen med party!


Drack glitterdricka och hoppades på att jag skulle börja fisa glitter.




Födelsedagsbarnet själv!




Karin och Anna sjöng Total Eclipse of The Heart med väldigt stor inlevelse, haha! :D


Husbandet spelade för fullt.




Snyggingarna själva.



Skitväder


Åkte till stallet imorse för att rida en sväng på Rosie, och kom ut lagom till att hamna i det värsta blötsnörusket. Vi blev båda helt genomblöta, och hur kallt det blev om låren ska vi inte ens tala om.


Bild från förra veckan innan snön hade regnat bort.



Nästan världens sämsta måndag


Har haft en jättebra helg med bland annat födelsedagsfest för Anna. Igår var jag något otroligt trött efter lördagens festande och orkade inte köra hem, så jag åkte hem imorse istället. Nästan hemma svängde jag in till min morbrors bilverkstad eftersom jag behöver byta en drivknut (ingen aning om vad det är, haha) på bilen. Där ville han ha hjälp med att lyfta upp ett traktordäck på en släpkärra. Jag visste att jag är för klen, men tänkte vara snäll och hjälpa till ändå. Däcket gled på något konstigt sätt, och mitt lillfinger kom i kläm mellan kärran och däcket. Gjorde något fruktansvärt ont, höll till och med på att svimma.
Sen på eftermiddagen åkte jag och jobbade några timmar innan ridningen, och efter jobbet när jag backade ur från parkeringen så åkte jag in i en stolpe och fixade en svinful och hemsk buckla på framskärmen. Blir så ledsen i härtat eftersom gillar min lilla bil väldigt mycket och vill inte ha några fula bucklor på den. Hoppas man kan byta ut den mot en annan, helst som finns till en billig peng på skroten.

Dagen slutade i alla fall väldigt bra. Det var hoppning på ridningen idag, och jag trodde att med oturen jag har haft idag så skulle jag flyga av och bryta nacken. Dessutom fick jag Ture, och honom har jag aldrig hoppat förut. Men det gick faktiskt jättebra! Mot slutet hoppade vi en bana på runt en meter, verkligen superkul!
Nästa vecka är sista gången för mig på ridskolan. Känner att det inte är någon idé att fortsätta efter juluppehållet eftersom jag ska flytta i februari. Lite trist..

Annars då? Det är väldigt mycket jobb för mig nu eftersom det är december. Känns inte som att man gör något annat än att jobba och sova. Och redan nästa helg är det julafton, helt galet..


Hej mitt vinterland!


Det har visst snöat under tiden som jag har varit borta. Härligt att det äntligen syns att det faktiskt är december ute! Dock snorhalt ute på vägarna när jag åkte hem, blev totalstopp på en väg där en lastbil hade åkt i diket. Mindre kul.
På vägen hem svängde jag förbi MB och skrev på ett hyreskontrakt, så nu är det verkligen bestämt att det blir flytt i februari :) Superkul!

Ska snart iväg till Skövde tillsammans med Therese och kanske mamma. Vi ska kika lite i affärer och allt det där vanliga. Sen kväll är det ridning, i vanlig ordning.



Norge - dag fyra & fem


Söndag 27 november










Måndag 28 november











Norge - dag två


Fredag 25 november.



























Norge - dag ett


Torsdag 24 november.



















Hello December