Saturday Night

I lördags åkte Emma och jag till Falkenberg för att festa med några av hennes kompisar där. Jättekul att träffa nytt folk och så, men om jag ska vara ärlig så har jag nog aldrig känt mig så missanpassad, någonsin haha! Sen så kanske inte ska rada upp grejer här.. Men till exempel så fick man inte lyssna på en endaste låt som man själv gillade, för det var tydligen inte riktigt party. Hepp. Själv kan man ju tycka att alla ska få lyssna på det som de gillar så alla blir nöjda och glada och tycker att det är fest, men det tycker visst inte alla :) Haha, så det blev bara dunka dunka, untz untz, blipp blopp och irriterande smurf-röster på högsta volym. Jag som absolut inte gillar den typen av musik trodde att jag skulle bli tokig i skallen. Men jag överlevde det med :)
Hur som helst, medans resten av tjejerna gick till Bratt (tror jag det hette?) så gick Emma och jag till andra sidan gatan till Downtown där de spelade musik i vår smak. Drack Motörhead-öl (fan vad god den är, älskarn!) och träffade schysst folk. Vi stannade till stägning och hängde sedan vid pizzerian för att vänta in de andra tjejerna. Där fick jag en jeansväst av en kille, och den skulle alla prova. Eh ja. Sen gick vi på efterfest med några av den som vi träffade på Downtown. Gick sen hem i gryningen och kylan, satt uppe och babblade en bra stund och somnade någon gång 9-halv 10 på morgonen. Vilken natt :D
 
Trevlig snubbe som jag satt och snackade Iron Maiden med. / Hahaha, min nya kompis. Vi satt mest och sjöng och muppade inne på Downtown. Självklart fick han prova min nya snygga jiiiinsväst!
 
Någon random snubbe som ville prova min snygga jiiiinsväst. Lite liten kanske? xD / Random snubbe och en som jag trodde var min kompis eftersom de var så lika, haha.
 
Efterfest.
 
Efterfest.
 
Hemgång klockan 6 på morgonen.
 
 
Emma hade med sig världens prassligaste sovsäck, lät som att hon sov i en papperskasse. Typ. Blev väl ungefär 2 timmars sömn den morgonen haha.
 


Hyltenäs Kulle

I tisdags så hade varken Olle eller jag någonting planerat, och jag ville hitta på någonting tillsammans eftersom det händer ganska sällan att bara han och jag gör någonting. Jag fick för mig att vi kunde åka till Hyltenäs kulle och kolla på den fina utsikten och grejer..egentligen ett väldigt tråkigt ställe, men tänkte att träden skulle ha massor av fina färger och att det skulle bli fina utsiktsbilder. Gick väl sådär, så våran mini-utflykt blev ganska så misslyckad, haha! :D 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Festbilder

Häromdan så fick jag Agnes bilder från festen som vi var på hos dem för 2 veckor sen. Vilken linslus jag är, haha :D Och fråga mig inte vad det är med mig och peka finger hela tiden..tror det är roligt. Eller nåt. ähä.
Bilderna är inte i kronologisk ordning.

 
 
 
Påväg att bli en jättesöt bild på killarna..och så kommer Mimmi och förstör med sitt finger, wähähä :D

Påväg till..Skene..? Kinna..? Skene..? Krog. Vet inte skillnaden på Kinna och Skene och har inget lust att lära mig den heller. Hur som helst så var det ju hur dött som helst där, vilket jag hade kunnat räkna ut med röven. Så det blev fyllekäk istället, och sen fortsätta hos Daniel och Agnes.
 
Dubbelhakooor / Fnissande. Vad hände med mitt hår?!

Hela gänget. Förutom Olle och Linus som däckade i soffan. Och Agnes bakom kameran :D

Posa för fullt / Öh? Vafan hände här?!

Så vacker så vackert.

 
 
Söt flaska!

Får väl avsluta med en normal bild, haha :D Mimmi och Mimmi.


Michelingubbe

I onsdags när jag kom hem från stallet så var jag helt genomfrusen. Var tvungen att stå i duschen ett bra tag innan jag började känna mig varm igen. Så igår packade jag på mig massor så jag absolut inte skulle frysa; underställ, raggsockar OCH vanliga ridsockar, halsduk, mössa, vintervantar, vinterjacka. Det var bara 3 plusgrader när jag kom hem så alla de där kläderna var ganska underbart att ha på sig. Kände mig som en michelingubbe, och då är det bara september! Hur ska det se ut i januari? Dubbla termobyxor och tre halsdukar. Typ. Haha!.

När jag vaknade tidigt imorse så visade termometern minusgrader. Var väääldigt glad att jag kunde gosa ner mig under det varma täcket igen och kolla på en film. Men nu ska jag agera hemmafru istället. Vi har lyckats grisa ner i den här svinstian igen, så idag ska det städas! Yippee-ki-yay!
 
Såhär snygg var jag igår kväll när jag kom hem. Det enda som saknas är ju termobyxor och vinterkängor. Fyyyyyyy! Fråga mig inte varför det ser ut som att jag har en mini-snopp.


Belysning och namnlappar

Fan vad jag hatar panikuppvaknanden och stress på morgonen, och just idag blev en sån morgon. Karlslok ska som sagt iväg till Norge idag och de åkte tidigt nu på morgonen. Och självklart så försover vi (mest han) oss och stressade omkring som yrvakna höns här hemma. Fast det var väl mest han som fick stressa eftersom han inte ville ha hjälp med någonting, haha. Solen hade inte hunnit gå upp än, så fick ju en smärre chock och blev nästan blind när Olle slängde på takbelysningen. Och ja, takbelysning är en annan sak som jag hatar. Med undantag för dimmer så tycker jag att det är en hemsk pensionärsbelysning som i princip bara får användas när man ska städa. Så ni kan ju tänka er hur hemsk min morgon var när den innehåll tre saker jag inte gillar. Vilka problem jag har :D

Hur som helst. Trots min galna morgon så har jag hunnit med lite pyssel. Det är så att vi stalltjejer har fått ett nytt och jättefint skåp att ha våra grejer i i stallet, och självklart ska jag sätta mitt och Prins namn på mitt skåp :) Så jag knåpade ihop två tjusiga namnlappar. Gillart!
 
 


Bihålejävlar

Vaknade tidigt imorse och mådde som en påse skridskor. Tredje gången på två veckor som bihålorna jävlas med mig. Tog en Ipren och gick och la mig igen så nu mår jag lite bättre, men absolut inte hundra. Blir skogstokig på mina jävla bihålor, känns som att jag inte gör annat än äter Ipren. Jobbigt att känna sig sådär smådassig ganska länge också.

Ohwell. Ska iväg till stallet lite tidigare idag för att hjälpa till med mockningen. Sen ska jag hinna med att markarbeta Prins och hjälpa till i ridskolan. När jag kommer hem blir det myskväll för hela slanten eftersom karlslok åker till Norge imorgon och är borta till söndag/måndag. Jag skulle väl egentligen följt med men valde att inte göra det.. Så därför ska jag partaja med Emma på lördag. Fint som snus! Så fram till lördag får jag se till att äta en jävla massa ibuprofen så jag inte blir dålig. ähä.
 
Fanns ingen passande bild, så det fick bli en när jag spänner musklerna för Olle på festen hemma hos Daniel och Agnes, haha!
 


Born to Raise Hell

Favoritlåten! I alla fall en av dem. Åker alltid på när det vankas party! 



Whatsername

 


Bus

Knäppte de här bilderna på Prins i lördags efter att jag hade ridit. Busen!
Det blåste lite i lördags, och Prins brukar vara riktigt spänd och tittig annars när det blåser. Men i lördags var han kolugn, hur skönt som helst! Så förutom den där älgloppan så var det en väldigt mysig ridtur ute i höstsolen :)

 
 
 
 


Nattugglor

Sambon och jag sitter uppe och kollar på livestreamingen av Rock in Rio på YouTube. På varsin skärm. I samma rum. Just nu spelar Slayer, och ingen av oss gillar dem så jag fattar inte riktigt vad vi gör uppe.. Eller varför vi kollar på det över huvud taget, haha! Iron Maiden börjar spela om 3 timmar (alltså klockan 5 på morgonen) om jag har räknat tidsskillnaden rätt. Synd att de inte började spela ganska många timmar tidigare, hade varit kul att kolla på.
 
Klockan är verkligen alldeles för mycket. Dags att gå och lägga sig kanske?
Godnatt.

 


Seg dag

Jäklar vad sent vi vaknade idag! Klockan var strax efter 12 när jag slog upp ögonen. Inte så konstigt kanske, för vi var uppe och kollade på skräckfilm tillsammans med 2 av Olles bröder halva natten. Eller, jag var med och kollade på The Conjuring (Dvs, satt bakom en kudde hela tiden för den var jävligt läskig! Men bra!), och sen vid klockan 1-2 så satte de på en film som hette Maniac och jag somnade efter typ 10 minuter och snarkade mig igenom hela filmen. Fan vilken sjuk film! Inte speciellt bra heller enligt killarna. 
 
Så idag kommer det inte hända speciellt mycket. Tänkte pyssla lite med min bloggdesign, fixa lite käk och kanske spela ett tag. Om det inte hade varit för att det regnade som fan så kanske jag hade tagit med mig Olle ut i skogen och plockat svamp, men jag känner inte för att bli pisseblöt för lite kantareller. Plus att jag hittade en älgloppa i hårbotten igår AAAAAHHHFBFDKDLD! Så jävla äckligt! Att man inte ens ska kunna få rida på en grusväg i skogen utan att de jävlarna anfaller en! 
 
The Conjuring


Gomöra

Det blev sovmorgon idag. Inte mer än rätt eftersom det är lördag! Myste halvsovandes intill en varm karlslok och under ett varmt täcke när det började låta och prassla väldigt konstigt från golvet. Kikade ner och såg att Kosmos hade myst sig ner i Olles sunkiga och ouppackade jobbväska, haha! Så himla söt :) Han kan ju verkligen konsten att se dödligt söt ut!

Idag ska jag ta mig till stallet och rida ut i skogen på världens goaste Prins. Sen är det bara att att köra rally hem igen och börja tvätta. Tvättid på en lördag eftermiddag, kul.. Ikväll ska sambo och jag eventuellt kolla på bio. Vi har velat se World War Z sen den hade biopremiär, men det har inte riktigt blivit av. Hoppas det blir ikväll :) Skulle passa väldigt bra eftersom den 21a är vårat datum. Så idag har vi alltså varit ihop iii.....3 år och 4 månader. 40 månader. Hjälp! Tiden går fort :)

Mina två karlar:
 
 
 


Hello iOS7 !

Sen iOS7 släpptes i förrgår så har jag varit jättesugen på att uppdatera min ajfånfäm, men har ändå tvekat lite eftersom folk har klagat endel på det.. Hittade dock en sida på internet nu ikväll som guidade en igenom allt det nya med iOS7, och när jag hade läst igenom allting så tog jag mod till mig och uppdaterade ändå. Orka vara en tråkmåns som är livrädd för förändringar! Förändringar är kul och bra
Kändes som att man fick en sprillans nu telefon ju för fasiken! Fast med alla sina gamla bilder och appar kvar i telefonen. Suttit tills nu och blippat med de nya ringsignalerna och inställningarna och varit som ett barn på julafton. Ett helt nytt utseende och många uppdateringar av funktioner. Sen att apparna ser jättefula och barnsliga ut (vilket verkar vara det alla klagar på..) är väl inte hela världen? :)
 
 
 


Kan inte låta bliiii!

Ännu fler rull- och bockbilder på Prins. Kan verkligen inte låta bli att knäppa kort när jag släpper ut honom i hagen efter att jag har ridit, tycker han är så himlans söt! :D Han väljer alltid exakt samma jordfläck, rullar och gör jättesöta grejer med mulen, får ryck och kastar sig upp, och lägger av en serie bocksprång. Självklart blir det några söta ljud i bocksprången också, hähä. Gölligölli!
 
 
Hiiiih! :D
 
 
 
 
 
 


Nya gardinöööör

Höst är likamed tjocka stickade raggsockar, varma filtar, massor av te, mysiga filmer och mörklila sammetsgardiner i vardagsrummet. När jag möblerade om så passade jag även på att byta till gardinerna som jag har på höst- och vinterhalvåret. Älskar dem och det blir så himla mysigt här inne! Perfekt dag att byta dem på också; mulet, regn och ruggigt. Fanastisk tisdag.
Så jäkla svårt att fånga färgen på bild eftersom de är så mörka och täta, plus att det är motljus från fönstret. Men jag lööövar att de är gööörfina!
 
 
 
 
 
 


Ommöblering

Åkte till stallet imorse för att hjälpa till med mockning till 8 hästar och lite höpåsebärande. Åkte sen hem för att fixa med papper och grejer, och mitt i allt grejande så lyckandes jag att möblera om. Har varit jättenöjd med möbleringen som varit för det har känts nästan som två rum istället för ett väldigt avlångt rum, men tröttnade lite på det tillslut..har frågat Olle flera gånger om vi inte ska möblera om till så som vi hade det innan, men hepp det har han inte tyckt. Han åsikt räknas ju också så jag har hållt fingrarna i styr. Men idag kunde jag verkligen inte låta bli! Dessutom är han iväg i Linköping och jobbar och kommer inte hem försen tidigast imorgon, så han har inte så mycket att säga till om ;) Hähäh. Så nu ser det ut som när jag precis hade flyttat hit! När man bor i en hyresrätt så är ju att möblera om typ det enda man kan göra om man vill ha lite förändring, så tycker att jag borde få härja runt ganska mycket. Är hur som helst väldigt nöjd med möbleringen, blev mycket luftigare. Blev dock inga bra bilder på det men äsch, skit samma.
 
 
 


Helg, party och allt det där.

Helgen har varit väldigt bra! I fredags var vi och storhandlade och kom hem ganska sent och var svintrötta. Men eftersom det var fredagen den 13e så var vi tvugna att kolla på en Fredagen den 13e-film. Det fick bli den nyaste, och vi båda somnade (med magarna fulla av chokladpudding eftersom det antagligen var internationella chokladdagen) typ 20 minuter in i filmen. Klockan 5 på morgonen vaknade vi och förflyttade oss till sängen. Mycket bättre, haha!
Blev bara lite allmänt fix och trix här hemma på lördagen, och sen på kvällen åkte vi hem till Daniel och Agnes för lite party. Väldigt rolig kväll, och Agnes och jag satt uppe och drack och tjötade till 6 på morgonen. Ingen av oss var trötta försen då, så varför gå och lägga sig tidigare liksom? ;) Vaknade obakfull vid 10 och kunde inte somna om. Väntade på att Olle skulle vakna till liv så att vi kunde åka hem. Han hade lyckats somna redan vid..10-11 på kvällen och sovit bort HELA festen haha! Så han kunde köra hem tidigt, vilket var väldigt gött. Väl hemma så hamnade jag på sofflocket och stannade där resten av dagen. Bakfyllan kom ikapp, så gjorde inget annat än kollade ikapp alla New Girl-avsnitt som jag missat och somnade som en liten gris. Fick sen bakfyllekäk serverat på silverfat, kollade på TV resten av kvällen och somnade sen på soffan. Igen. Yep, helgen försvann väldigt snabbt.

Bildbomb från i lördags;
 
 
 
 
 
 
 
Haha, okej..fråga inte.
 
 
Agnes och min tatuering som vi gjorde samtidigt på Sweden Rock. Vackört!

Öh ja..haha. Här är vi och käkar hamburgare. De som jobbade på hamburgerhaket var riktigt otrevliga bitterfittor. Sånt ogillas. Folk som inte kan vara trevliga mot kunder ska fan inte jobba med servicejobb.
 
Niklös kom på besök. Linus och Olle sover i bakgrunden, haha!

 
 
Julpynt i september!

 
 


Krulltott

Igår kväll somnade jag med fuktigt hår, så när jag vaknade imorse och kollade mig i spegeln började jag fnissa för mig själv. Ser ni locken som ligger ovanför allt hår? Haha! Det ser ut som något från en tecknad film!
 
Hela denna helgen är det tydligen någon marknad i Skene, så vi ska åka dit med våra Lisebergs-kompisar för att åka virvelvinden typ hundra gånger (haha, vi fick inte riktigt nog av att vara på Liseberg i söndags) och försöka undvika att spy, för personalen ska antagligen hjälpa till att snurra så det snurrar så in i helvete. Sen drar vi hem till Lisebergs-kompisarna på fest. Kan ju inte bli annat än jävligt kul!
 
 


Liseberg

Här kommer en bildbomb från när vi var på Liseberg i söndags! Vi fick helt perfekt väder och inte alls mycket folk (max, och då menar jag MAX, 20 minuters kö). Perfekt att åka dit med sambo och två kompisar :)
 
 
 
 
 
Rum för hårresande! / Killarna ville sätta sig på Spökbaren och ta EN öl. Slutade med säkert fyra groggar var för killarna eftersom de var så jääävla goda! YUM!
 
Efter alla grymt goda groggar (smakade en sipp här och där) så blev denna frozen strawberry daiquiri en riktig besvikelse! Usch och blä, den smakade fisring!
 
 
Pojkarna i Jukebox. Som hade fått nya bilar! Och de måste ha trimmat hela karusellen, för tyckte den gick mycket fortare än vad den gjort innan! Så jävla kul :D Vi åkte den typ hundra gånger, haha!
 
 
 
 
 
 
 


Dagens lycka

Dagens lycka: kom hem från stallet och fixade ihop lite kvällsmat. Hamnade på soffan framför TVn och blev omänskligt jävla sötsugen. Rotade runt i köket och märkte att det fanns lite mjölk kvar, typ lagom för ett glas. Kollade sen i skafferiet och såg att vi hade kvar liiiite O'boy. Chansade och blandade ihop. Mjölken räckte precis lagom för att fylla upp ett glas, och det var exakt så mycket O'boy kvar som jag vill ha till ett glas mjölk. Hur lyckat är inte det?! Jävlar vad jag kommer sova gött nu. Godnatt!


Noooooooooo!

Igår när jag gick och la mig så hade jag lite ont i huvudet, men tänkte att det skulle försvinna med ett glas vatten och lite sömn så jag tog ingen tablett. Men vid sisådär 3 - 4 inatt så vaknade jag av bihålehuvudvärken från helvetet! Både ögonen och huvudet höll på att sprängas. Var bara att hasa upp och ta en Ipren och en skvätt bihålenässpray och lägga sig i sängen igen och kvida sig till sömns, vilket tog kanske 1,5 timme. BLÄ! Ska bannemig trycka i mig piller och spray hela dagen idag så kanske den här jävla bihåleinflammationen försvinner hyfsat smärtfritt..
 
Annars så? Ska till Arbetsförmedlingen nu på morgonen. Sommaren är över och helt plötsligt är man som arbetslös prioriterad igen. Får se vad jag får göra, för jag ska ju börja jobba på Gekås igen om typ en månad. Ohwell, det kanske blir kul, ehe..sen direkt efter så svänger jag förbi stallet och tar en tur ut i skogen på världens finaste Prins. Sen direkt hem och kurera mig och däcka i soffan. Bra tisdag!

Update. Noooooo, igen! Jag vet inte vart jag fick kl. 10 ifrån. Såg nu, precis innan jag skulle ut ur ytterdörren, att det är kl. 13 jag ska vara där! AAAAH jobbig dag. Får slagga på soffan ett par timmar till..och hela dagen blir 3 timmar förskjuten. Suck.

Bild från i söndags när vi var på väg till Liseberrrrrrrrg!


In Loving Memory

Förra veckan fick Raudur somna in.
Pga sjukdom så lånade Raudurs ägare ut honom till ett islandshästställe i Marks kommun, Västra Götaland med ridskole- och turverksamhet där han blev vanvårdad och förstörd. Raudurs ägare fick sedan hjälp av ett annat stall med att försöka rädda honom, men efter 10 månaders kostsam och kärleksfull rehabilitering fick man ge upp.
Raudur är nu fri från smärta och galopperar på de evigt gröna ängarna i Trapalanda.

Detta är Raudur i somras. Jag tror inte ni ens vill veta hur han såg ut när han kom från stället där han blev vanvårdad.. 

Av någon väldigt konstig anledning så tycker många att det är okej att slänga upp nybörjare på islandshästar och sedan ta ut dem på turridning ute i skogen, i alla gångarter. Detta är inte bara farligt för nybörjaren som sitter i sadeln, utan detta förstör hästarna totalt. De får gå flera timmar ute i skogen med en människa på ryggen som drar och sliter i munnen, hänger och flänger överallt eftersom hen inte har någon som helst balans. Hästarna går oftast i väldigt passaktig tölt (grisepass), vilket är skadligt för hästen. Sedan när de kommer tillbaka från turen så är det inte ovanligt att det står ett nytt gäng med nybörjare och väntar som hästarna sen får släpa runt på. Dag ut och dag in, ibland med alldeles för stora och tunga ryttare. Hästar är väldigt snälla djur, och säger tyvärr inte alltid ifrån när saker gör ont. Finns alltför många exempel på detta.

Självklart håller inte hästarna för det här, så de byts ut ofta och säljs till familjer som inte vet så mycket om varken hästar eller islandshästar och får sagt till sig att "hästen töltar inte så bra, men det är något som går att jobba med.", vilket ofta är rent jävla skitsnack eftersom hästen är förstörd och sönderriden. 

Tycker du att detta är lika förjävligt som jag tycker?
- Om du är ridvan, boka aldrig turridning på ett ställe där de tar ut nybörjare. Ofta säger de att "vi önskar att ni har lite riderfarenhet", men tar ut folk även om de inte kan rida för fem öre. Genom att rida där så stödjer du deras verksamhet, och också att de behandlar hästarna så illa som de gör. Boka istället där de endast tar ut ridvana på turridning.
- Om du inte är ridvan, boka ingen turridning! Du utsätter inte bara dig själv och de andra i gänget för en väldigt stor fara, utan det är också väldigt skadligt mot hästarna. Vill du rida? Boka en ridlektion eller börja på ridskola istället! Sen, när du har tillräckligt mycket ridvana, så kan du bege dig ut i skogen och njuta från hästryggen, utan att behöva bidra till djurplågeri.
- Har någon du känner som inte är ridvan bokat turridning? Våga säga ifrån och berätta vad hen utsätter sig själv och hästarna för!



Gööötttthh

Ligger på sofflocket och slurpar öl och kollar på film. Bättre går det ju inte att ha! :D



Freitag

Gomöra! För ungefär en timme sen så vaknade jag av att solen lös i ansiktet på mig. Tänkte att "hmmm, SÅ ljust är det ju inte ute innan Olle går upp..", så jag kollade på klockan på mobilen..Panikuppvaknande! Karslok har försovit sig! Tjoar "Olle! Vakna! Du har försovit dig! Upp! Gå UPP med dig! Du måste upp!", älgar ut i (det numera diskfria) köket och fixar mackor. Pussar sen karlslok hejdå och pöser ner i soffan, fortfarande med hjärtat i halsgropen. Hatar verkligen att vakna på det sättet! Och fattar inte hur alarmen på båda våra mobiler lät bli att ringa. 

Idag är det äntligen fredag och vi har flera roliga saker planerade för helgen! Hade gärna åkt till stallet nu på förmiddagen och ridit ut en sväng på Prins, men är utan bil så jag är fast här hemma. Får helt enkelt umgås med Kosmos och agera lite hemmafru istället. Finns alltid något trevligt att göra, till exempel vika tvätt..tjoho.
När Olle kommer hem så åker vi och köper grejer till diskmaskinen! Är helt exalterad över detta och vill bara börja använda våran nya fantastiska maskin. Nu får vi bara hoppas att den fungerar också.
 
 


Trapalanda

Torsdag (precis som måndag och onsdag) betyder eftermiddag/kväll i stallet. Hjälpte till i ridskolan och red/gick promenad med Mani som håller på och rehabiliteras efter en nervskada. Sen red jag med på Prins i en av lektionsgrupperna så han får öva sig på att vara med i grupp i paddocken. Han tyckte att jag var jävligt tjatig och tråkig när vi gjorde övningarna haha! Han är ju den som hellre är ute i skogen och galopperar.. Men han skötte sig ändå fint; travade på fint och emellanåt kunde man höra att tölten var mer fyrtaktig än tvåtaktig. Alltid något!

Men även om det gick fint med både Mani och Prins så är det en väldigt tråkig och sorglig dag idag. En av hästarna fick somna in i eftermiddags. Usch, så jävla tråkigt och ledsamt..men nu är han i alla fall fri från all smärta och galopperar på de evigt gröna ängarna i Trapalanda.

Hittade ingen passande bild, så det fick blir en googlad.
 


Torsdag hela dagen

 


Välkommen hem till oss!

Älskar du att handdiska? Hjärtligt välkommen hem till oss för att röja i vårat kök! Jag bjuder på kaffe (fast du får göra det själv, vet inte hur man gör denna groteskt äckliga dryck) och djupfryst födelsedagstårta från maj i år. När du ändå är igång får du gärna vika våran tvätt också..

Skämt åsido. Jag vet inte hur många gånger Olle och jag har lovat varandra och oss själva att vi ska diska OFTA, helst varje dag, för att det inte ska se ut såhär. Men det går inte jättebra..vi båda verkligen hatar att diska, så det skjuts upp hela tiden. Är så jävla trött på att alltid ha ett äckligt kök. Blääää! Jag måste alltid ha rent och fräscht och allting ska stå på sin plats med millimeterprecision. Går alltid och plockar och rättar till saker utan att tänka på det, för allting måste stå helt rätt annars så kan jag inte sluta tänka på det och stör mig som fan. Jobbig människa jag är :D
Vet ni vad det värsta är? Att vi har en bänkdiskmaskin som vi fick helt gratis som bara står och väntar på att börja användas. Vi ska bara få tummarna ur och köpa någon slags slang och någon mojäng att sätta på kökskranen så den kan ta in vatten. Sen, SEN, kommer vi alltid ha ett fint och blänkande kök!

Welcome to my crib..
 


Rodeohäst

Red en jättemysig och härlig ridtur i skogen på Prins idag. Allt går framåt med honom och jag är så glad! Han blev lika svettig som vanligt i värmen, så det blev såklart en rejäl avsvampning efteråt. När han kom ut i hagen så blev det den obligatoriska rullningen på den jordigaste plätten i hela hagen, en serie bocksprång, och sen i full karriär till polarna ute på betet. Så jäkla söt med sina yuiiiff-ljud i bocksprången, haha! 
 
 
 
 
 
 
Behöver jag ens nämna att jag är väääldigt tacksam att han aldrig har en tendens till att göra något sånt här när jag rider? Haha!
 


Prins i ett nötskal..

Idag försökte jag få en fin bild på Prins innan vi tog en ridtur ut i skogen (som för övrigt gick hur bra som helst), men ja..det gick väl sådär. Lilla pajasen kan ju posera i alla fall, haha :D
 
 
 
 
Lyckades fånga honom när han såg normal ut också. Finisen! Tänk när den lilla kulmagen försvinner också! *vissel vissel*
Observera gärna den nya fina grimman som jag köpt till honom! Och världens längsta grimskaft som jag måste göra en fläta av för att det inte ska ligga i backen..
 
 
 
 
 


Kräftskiva

Bilder från lördagens kräftskiva!

 
 
 
 
 
Sötnosen, med munnen full av marshmallows! 
 
 
 
 
 
 


När brödet är slut..

..så får man göra mackor på korvbröd istället. Godmorgon!