FridayHahah, älskar att det inte syns att Olle gör en ful min på bilden längst ner, utan att han bara ser allmänt puckad utkjdfbfhwelfqwdcm


Gissa vem som är grymmast i världen och har fixat ett jobb?! :D Woop wooop! Löööve life!Redhead


Mina föräldrar fick låna min kamera när de är utomlands, så det blir inte bättre än några crappy iPhone-bilder som gör att längderna ser ännu orödare ut än vad de är, haha :D Känner att mitt hår måste vila från avfärgningar och blekningar ett tag nu, men sen ska det fanimig bli en lika snygg röd färg i hela håret som det är uppe på huvudet!


Vad gör jag till vänster...?Tjugotvå ♥Vårtecken
Fredagsutfitta

Om jag hade en bad hair day i tisdags så har jag bannde mig en good hair day idag. Lockilock!Helg!


Nu har jag äntligen helg! Blir en passa fix, trix och pyssel ikväll, och imorgon åker jag hem till mor och far och stannar över helgen. Ska då passa på att ge min lilla bil lite kärlek, åka till IKEA med mamma, och självklart träffa mina fina tjejer! Sen när jag åker hem på söndag så tar jag med mig kissen :D Mamma och pappa åker till Thailand på måndag, så han ska få bo hos mig under tiden. Har längtat efter detta sen jag flyttade hemifrån, haha :)M.

 


Mörk och svår. Haha! :D Med en jävligt fin utväxt.Good MorrrrningG!
Söndag


Söndagsmorgonen började med att alla tre (mamma, pappa och jag) kollade på Vasaloppet. Tycker inte det är kul någonstans, men det är tradition haha :D Pappa skulle åka och jobba på eftermiddagen, och jag ville hitta på någonting med mamma. Så vi, plus en vän till mamma, åkte ner till Gällstad och Lager 157 och kikade på lite kläder, skor och inredning.

Icelandic horse


Ringde till en i veckan som annonserade ut i tidningen att hon behövde hjälp med sina islandshästar, så imorgon ska jag dit och bli visad runt, få träffa de andra i stallet, och se om vi funkar ihop och så :) Superkul att bara få hänga i stallet lite, har börjat få sån abstinens eftersom jag varken rider lektioner eller ha någon Rosie att luffa runt på i skogen längre. Och framförallt så kommer det bli roligt att få rida islandshästar! Äntligen händer något riktigt kuuuul :D