Lägenheten

Nu har vi fått ny matta i iprincip hela lägenheten, och på onsdag kommer målaren och tapetserar om allting som kan tapetseras om. Så vi kommer ju ha det väldigt nytt, fräscht och som vi vill ha det (nåja, liiiite valfrihet fick man ju i alla fall, haha..) när veckan är slut. Vilket är hur kul som helst! För tapeterna är som sagt över 20 år gamla och inte i det snyggaste laget.
Självklart tog jag lite bilder på golven och tapeterna någon vecka efter att vi hade flyttat in, så man har någonting att jämföra med när allting är klart. Det roliga är att när vi kollade på lägenheten första gången så tänkte jag inte alls på att tapeterna var så fula. De i vardagsrummet och i kattrummet (extrarummet) är ändå ljusa, och om man inte kollar ordentligt på dem så upplever man dem som neutrala. De som är fulast är ju egentligen de i matrummet (blått/blommigt/bård) och de i sovrummet (grönt/blommigt), men det är varken svårt eller dyrt att snygga till två rum så vi bekymrade oss inte speciellt över det. Men när vi hade fått nycklarna och kom hit första gången och kollade när hela lägenheten var tom..oh.my.god. Höll på att smälla av, så jävla fula väggar! Inte bara världens omodernaste tapeter, utan spikar, färgglada hål och fläckar efter rinnande kroppsvätskor. Vill inte veta vad de gjort här tidigare!
 
Såhär såg det alltså ut när vi flyttade in;
 
Matplatsen: blommig bård á la 90-talet med en härlig bajsbrun fläck.
 
 
Vardagsrummet: brunt stänk (kaffe? varm choklad? diarré?) och ett tapetmönster som påminner om farmors inredning.
 
Kattrummet: hyfsat diskret tapet med ett jävligt tråkigt mönster. Kosmos visar även upp de faboulösa golven som hade en otroligt glamourös fisig färg.
 
Sovrummet: no words needed.
 
Grönblommigt, rinnande kroppsvätskor och fisgolv. Allt summerat i en endaste bild!



HAHAHA diarré-väggar ;)

Svar: Hahhaa! Ja men det var ju det :D
Whatsername

2014-11-04 // 15:45:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback