Freedag

Äntligen fredag! Har jobbat hela veckan men idag är jag ledig, så jävla gött :) Ska jobba hela helgen så jag behöver verkligen få lite energi. Skönt att ha en helt ledig dag när man inte har någonting planerat för då kan ,man göra saker som man annars inte hinner med, till exempel teckna.

Ska till stallet om någon timme eller två och rida Prins. Älgjakten drog ju igång i måndags så jag vågar inte rida ut riktigt än..så vi har hållt oss i paddocken hela veckan. Mycket roligare att rida ut i skogen, men man vill väl inte att några galna jägare ska missta en för att vara en älg. Som är skäck. Med refelxväst. Ähä.
Bara under denna veckan så har tölten gått framåt. Tölttränade i ondags, och jeeeeeez! Han har aldrig känts så bra! Det blev aldrig någon grisepass, utan bara lite passaktig tölt. Dessutom ren tölt lite här och där, som mest en hel långsida i sträck! Så jävla roligt när det går framåt! Är sugen på att fokusera på tölten idag också bara för det :)
Lite rolig info. Prins ägare tror att han är värd 70-80 tusen just nu. Och när tölten kommer på plats kommer han vara värd runt 100 tusen, beroende på hur bra tölten är. HUNDRA TUSEN! Förstår ni vilken fin häst det är? Helt galet. Fina plutten!

Babbel babbel. Dags att käka sen frukost. HAJ!
 
 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback