Sängen


Jag tror bestämt att min säng är en av världens mysigaste just nu. Varför har jag inte såhär oftare?! Slipper alla äckliga flugor och nattfjärilar, plus att det blir som ett litet bo. Bara jag inte drömmer mardrömmar och vaknar och tror att jag är instängd eller något. Usch.

GODNATT!




Sommar


Packa, städa, fixa med viktiga papper, sätta upp mygg/flugnät, måla naglarna. Så ser min torsdagskväll ut. Är det verkligen fredag imorgon?! Herrejävlar vad veckan har gått fort. Och tur är väl det, känner att jag måste få pussa på min man lite granna.
Och jag hittade 101 kronor i shortsen jag tog på mig, haha!





Bilder från bröllopet


Här kommer några bilder från bröllopet i lördags. Själva vigseln var ganska lättsam, så jag började som tur var inte att böla haha :D Brukar ju annars störtlipa när jag ser bröllop, förlossningar och sånt på TV, så jag fasade lite över just denna biten..
Jag har fipplat lite med bilderna i PhotoScrape (ett program som är helt nytt för mig), bara för skojs skull. Ser antagligen förjävligt ut, men skit samma :)



































Jag kommer bli gift











söndag söndag söndag


Den här dagen har verkligen varit superseg, samtidigt som den bara har försvunnit. Knäppt. Vaknade i alla fall runt tolv och väntade i typ en och en halv timme på att Olle skulle vakna. Kanske inte så konstigt att han sov så länge, eftersom han var uppe till tidigt imorse, haha! Jag var däremot en riktigt klenis och blev svintrött och åkte hem och la mig redan vid ett. Skönt det också :)
Anyways. Idag har vi mest städat efter bröllopet och så, och bara myst och degat. Och käkat pizza! Och så har jag fått en himla ångest över att midsommaren redan är borta. Den bara försvann! Hjälp.




Hahaha, på högra bilden ser det ut som att något som liknar världens största bröstvårta kikar fram, men ska jag vara helt ärlig så har jag inte den blekaste vad det är xD För mina bröstvårtor är fan inte sådär gigantiska. Och självklart så hade jag fått för ont i fötterna av att gå i två meter höga klackar i sju timmar när bilden togs, så de kom inte med..



Midsommarafton


Igår var det..en ganska konstig midsommarafton - ingen midsommarstång, ingen snaps, ingen färskpotatis (för mig), och inget Liseberg. Vi satt istället hemma hos Olle och väntade. Och väntade. Sen skulle vi fixa mat - hemmagjorda hamburgare och färskpotatis - men det visade sig att maten inte skulle räcka så alla skulle bli mätta, så Olle, Samuel och jag åkte ner till Varberg eftersom de hade en mataffär som var öppen såpass sent. Tillslut, typ vid klockan tio på kvällen, kunde vi äta. Vad går upp mot en hemmagjord hämbörgör?! Sen efter maten kollade vi på den kanske dåligaste skräckfilmen någonsin - The Gravedancers. Vi satt allihopa och skrattade :D









Klippa och Klistra


HEJSAN!
Jag kom precis hem (dvs hem till Olle) efter en tripp till Varberg tillsammans med Paulina och Anna. Skulle mest kika efter en snygg jacka att ha på bröllopet imorgon, men självklart kom jag tillbaka med mer än bara en jacka..suck. Aja, fina grejer vart det i alla fall :) Kanske slänger upp lite bilder sen.
Igår kväll så satt vi tre tjejer hemma hos Paulina och klippte och klistrade upp ett kollage från Ikumi's möhippa. Riktigt trevlig kväll, blev dock lite sent så det blev inte många timmars sömn inatt.


De små kissebebisarna växer och blir stora.









AWAY


Olle åkte visst till Kungbacka, så jag var tvungen att hitta på någonting här hemma efter jobbet för att ha någonting att göra tills jag kunde åka, så jag kollade på The Human Centipede. Inte sådär jättebra va.. Mest konstig. Äckligast var när när killen längst fram bajsade så hon i mitten var tvungen att äta det, men annars var det inget speciellt äckligt med den.
Anyways. Nu ska jag bara packa det sista och försöka äta någonting, sen åker jag ner till Horred.

Ha en fin midsommar!




Kissen


Idag har kissen varit hos farbror doktorn, och de behövde inte söva honom som tur var. Och han hade varit jättesnäll, men lite rädd (såklart). Han fick medicin som man på något sätt ska få i honom i några dagar nu. Och om det inte blir bättre så får vi åka tillbaka med honom, men det tror jag inte ska behövas :)
När jag hade slutat jobbet så var mamma på apoteket och stod i kö för att ta ut medicinen, så jag åkte dit. Vi fick stå i kö i säkert en halvtimme, och sen åkte vi för att äta någonting. För att göra kissen glad så fick han köttbulle, vilket han älskar :) Sen tog jag honom i min bil på vägen hem, men han började flåsa med öppen mun (vilket katter kan göra när de är stressade, till exempel när de åker bil), så jag tog en lugnare väg hem och stannade och pratade med honom och så. Sen när vi kom hem fick han mer köttbulle, och sen låg vi och kollade på TV och sov, haha :D
Min fina lilla tisse

NU ska jag packa och fixa, för imorgon åker jag ner till älskling. Och så ska jag försöka orka fixa naglarna. Köpte lite roliga nagelgrejer på GeKås i lördags, så får se om det blir någonting roligt av det :)

Hjälp vad mycket text.





Svart på bröllop?


Jag köpte ju en jättefin, ljusrosa klänning speciellt för bröllopet som är nu på lördag, men när jag testade vad jag skulle ha för skor till osv idag så kände jag att nääää, jag vill inte ha den klänningen. Känner mig helt enkelt inte som mig själv om jag skulle strutta omkring i en spetsklänning och se ut som en bakelse. Det räckte med balen för min del. SÅÅ jag började kolla i min garderob och hittade min jättefina svarta tyällklänning. Men enligt tradition och etikett så är det antagligen strängt förbjudet att klä sig helsvart på ett bröllop. Tycker egentligen att det känns lite gammaldags eftersom vi lever på 2000-talet, men samtidigt kanske det inte skulle vara så kul att få faster Agdas arga blickar på sig hela dagen.
Hur som helst så tänker jag trotsa Sveriges gamla tråkiga så kallade traditioner och ha på mig min superfina klänning och de superhöga Jeffrey Campbell-skorna som jag fått låna av Elin (TACK! ♥). Dock med en grå kofta till, vilket kanske är lika bra eftersom det ändå inte ska bli sådär jättebra väder på lördag.





Ett litet födelsedagskalas


Sofia kom förbi förut idag, och den söta tjejen överraskade mig med tårta och en present, bara för att jag fyllde år för ett tag sen! Hur söt får man bli?! Blev superglad :D Tårtan var jättegod och det platta paketet innehöll ett presentkort :D Och av mig fick Sofia (och bebisen) en supersöt vit body med små giraffer på :) Jag längtar tills den ploppar ut :D Om två veckor har halva tiden gått, hihi!




SNYGGINGEN! :D



Svensexa och GeKås


På lördagen skulle killarna fixa svensexa för Petter, så Olle skulle inte vara hemma på hela dagen. SÅÅ jag fick med mig Anna till GeKås! Roligt att åka med en tjej dit för omväxlings skull, känner mig bara jobbig mot Olle när jag går omkring och vill kolla på alla tjejiga grejer. Och ja, jag fick med mig en hel del grejer hem :D
Resten av kvällen åt jag ostktokar och kollade på film. MMMMH!










Kissebebisarna som kom på kvällen



Bilder från Ikumi's möhippa




















































Sweden Rock Festival 2011 - Dag 6


SÖNDAG 12 JUNI.

Nu var det slut på det roliga och dags att åka hem. Jag vaknade tidigt som fan och började packa mina och Olles grejer. När jag hade fått upp min sjusovande pojkvän så slängdes täntet ner och sen åkte vi hem. I korta drag, haha :D Vi stannade såklart på Frasses och åt hämbörgörs på vägen!
Väl framme i Horred var vi så trötta så vi låg och myste och sov ett bra tag innan jag åkte hem. Jag lovar, det var underbart att veta att man skulle upp tidigt som fan dagen efter och jobba i fleeeera timmar.
Anyways. Har haft en superbra vecka, och nu är det bara att börja tagga inför nästa års festival! WOOHO!









Sweden Rock Festival 2011 - Dag 5 (dag 4)


LÖRDAG 11 JUNI.
Äntligen
kom solen och värmen till Norje, och hela dagen stekte vi som fan i solen. Underbart med sommar!
Efter en dag fylld med alkohol, hamburgare och lite shopping så gick vi till festivalområdet för att kolla lite på Ozzy och leta efter Extreme Food's matstånd för att käka lite krokodil och annat roligt. Krokodilen var tyvärr slut, men istället smakade killarna på en sås som skulle vara görstark. Och ja, tårarna sprutade på dem och de hällde i sig vatten, haha! :D När vi kom tillbaka till campingen så fick vi nästan alla att testa, och det var nog något av det roligaste på hela dagen. HAHA stackars människor :D
För de som är intresserade så ligger tabascosås på 800 på scoville-skalan, medans såsen de testade ligger på 800 000! Enligt gubben i ståndet då.


Hämbörgörs.


Åh, snyggis






Grannarna som ropade "Sara" dag, natt, morgon och kväll hade gjort ett konstverk.




Vi red på en sån där tjur. Jag klarade 40 sekunder :D


Hallå din gamle gubbe!


Killarna smakade på sås, haha! :D Är inte Olle väldans snygg i min skinnjacka?! xD


David smakade på sås.





Sweden Rock Festival 2011 - Dag 4 (dag 3)


FREDAG 10 JUNI.

Vad gjorde vi idag? Elin och jag träffade Glenn och Glenn från Göteborg, och blev bjudna på tårtkalas av någon i hennes systers camp. Seeen fick jag med mig Olle för att kolla på några låtar med Mustasch, och senare på kvällen kollade vi på Helloween.


?


Glenn.


Tårtkalas.


Ralf och Mustasch.


Hur lyckas vi alltid vara så jävla snygga?! HAHA


Helloween.



Sweden Rock Festival 2011 - Dag 3 (dag 2)


TORSDAG 9 JUNI.
Gråååå och tråkig dag. Kommer faktiskt inte ihåg vad vi gjorde, mer än att Björn kom med sin snoppnäsa och att jag missade Saxon eftersom Elin, David och Sebastian kom på kvällen. Senare gick Olle och jag och kollade på Judas Priest i alla fall :D










"Hej älskling!" :D


Judas Priest.


Judas Priest.



Sweden Rock Festival 2011 - Dag 2 (dag 1)


ONSDAG 8 JUNI.
Jag vaknade tidigt i det supervarma tältet bakfull som något jävla as! Konstigt, eftersom jag bara drack fyra cider kvällen innan. Dåliga cider? Hur som helst, spydde som en kalv från tidig morgon till mitt på dagen, sen var bakfyllan fux flux borta. Awesome! Min kortaste bakfylla någonsin, haha!
Resten av dagen tog jag det ganska lugnt, spelade i band tillsammans med Samuel och Benjamin, men kände inte alls för att dricka. SEEEN gick vi till campingen där Patrik hängde, och hans kompis (30-någonting) försökte attackera mig (på det snuskiga sättet) det första han gjorde innan han fattade att Olle och jag var tillsammans, haha! Känner mig gammal ._. Hur som helst, hängde med Patrik tillsammans med Olle och träffade massa roligt folk!




Samuel spelade gitarr, Benne spelade trummor och jag spelade bas :D HAHAHAHAH!


♥ ♥ ♥







Sweden Rock Festival 2011 - Dag 1


TISDAG 7 JUNI.
Vi gick upp i bra tid för att hinna duscha, fixa, packa, köpa mat och alkohol och allt det där. Ändå kom vi inte iväg försen vid tvåtiden (vi hade tänkt åka vid 11 - 12), men efter typ tre - fyra timmar kom vi i alla fall fram. Underbart!
Parkeringen var fan så mycket dyrare än vi hade räknat med, så efter att vi hade lyckats släpa fram ett ton packning från bilen till campingen så hade inte jag råd att belata för campingband (som för övrligt var hundra spänn dyrare i år). SUCK! Så Samuel och jag gick iväg till banken för att ta ut en massa pengar, men det visade sig att de inte öppnade försen på onsdagen, så vi gick till Statoil som var ungefär en evighet bort. Väl där så var deras kontanter slut (!), och alla hade druckit så vi kunde inte åka in till Sölvesborg. Det löste sig hur som helst till slut och festivalen kunde börja. Tälten smälldes upp och luftmadrasserna pumpades, och kvällen blev ganska lugn.







Lägger upp fler bilder från fesivalen på Facebook, vill inte lägga upp allting här.

 



Fiskekväll


Förra söndagen (den 5e juni) så var vi några personer som hade en fiskekväll ihop. Och vet ni vad? Jag vann fisketävlingen! Fick upp två mörtar, en brax och en liten gädda. Och det var första gången jag fiskade, haha :D I och för sig var jag livrädd när jag snurrade in fiskarna, så slängde nästan fiskespöt till Olle så han fick dra in dem, hahaha!


♥ ♥ ♥


Min första.


Min andra.


Min tredje.


Och min fjärde :D



Härlig junikväll


Det har verkligen varit perfekt ute nu ikväll, inte ett moln och lagom varmt. Hoppas resten av sommaren kommer se likadan ut :)

Nu ska jag packa alla grejer inför nästa vecka och sen mysa ner mig med en film och sova!
God natt sötnosar!









Låång dag på jobbet


, nu är jag äntligen hemma! Jävlar vad varmt det är idag! Och är verkligen svintrött, den här värmen suger ju musten ur en.
Har i alla fall haft en helt okej dag på jobbet, även om jag mest gick och gäspade efter klockan två, haha! Johanna jobbade lika länge som mig idag så jag var inte helt ensam :)
Vi ska grilla massa gott här ikväll, men hoppar nog faktiskt salladen..vill inte bli sjuk av ehec nu när jag precis ska till Sweden Rock. Det hade ju varit lite dålig tajming :D Fast det kanske mest är jag som är nojig.

Nu måste jag duscha! Man blir helt klibbig av att sitta i en postbil utan AC när det är 25 grader ute.


Matilda och Johanna steker i solen på lunchen.


Jag jobbar på min bonnabränna :D




Johanna och jag åkte iväg för att hämta lite post och dunkade musik i postbilN :D



Packlista till festival


Det finns mängder med bra packlistor på internet, men jag tycker att jag har kommit på den ultimata packlistan (i alla fall för tjejer) till festival, så jag delar med mig av den innan jag går och lägger mig.

TILL ATT BYGGA BO
Tält, madrass, pump (jobbigt att blåsa upp madrassen med lungkraft), sovsäck, kudde, filtar, campingstolar.

KLÄDER

Shorts, linnen, t-shirts, tjocktröja, underkläder, sockar, strumpbyxor, bikiniöverdel, mysbyxor (att sova i och gå på toa i på morgonen), skinnjacka, mössa (regnskydd för håret).

HYGIEN
Tandborste, tandkräm, spraydeo, parfym, torrschampo (jag vägrar gå omkring och se ut som Thomas Dileva, eftersom mitt hår tenderar till att försöka efterlika hans efter en dusch..), smink, hårgrejer, rakhyvlar, våtservetter (funkar superbra istället för den dagliga duschen, eller för att torka snuskuga toaringar med), spegel, pincett, nagelfil, toalettpapper (är bra till mer än att torka sig i röven med), sminkborttagning, tamponger.

ÖVRIGT
Alkohol, Ipren, plåster, magtabletter, p-piller, solskydd, solglasögon, gasolkök (yes, vi ska lyxa till det i år!), festivalmat, plastkassar, öronproppar, spelschema, BILJETT, mobil + laddare, kamera + laddare, plånbok, vattenflaska, kapsylöppnare, paraply, tändare, fällkniv, silvertejp.


Har jag glömt någonting?!


Bilder från helgen


Här kommer lite bilder från helgen!

I lördags var vi i Varberg och festade, i söndags firade vi mors dag med smörgåstårsta och tårta, och i måndags mumsade Olle på en hamburgare :D


Anna kissade på sig och fick torka upp efter sig.


Anna shottade några Hot Shots.


Anna spelade luftgitarr som en vilde.


Inte bara Anna var där, utan även Jonatan och Robin. Och de spelade för fullt de med! HAHA!


Efter utgången skulle vi såklart ha pizza, men pizzerian där Anna och jag köpte vår mat dög tydligen inte åt killarna så vi fick stå ute i regn och kyla och vänta i vad som kändes som en evighet på att de skulle få sina pizzor. Sen fick vi vänta ännu längre tills vi fick tag på en taxi. Min pizza var inte ens fisljummen när vi kom fram.






SÖTIS :DD