Bilder från tävlingen!

OJ, vilken lång dag det blev! Gick upp strax innan 5 på morgonen för att vara i stallet klockan 6, putsa lite till på hästarna och sen åka iväg till Slöinge. I tregången var vi helt säkra på att det skulle vara skritt, trav och galopp, men när vi började visade det sig vara tölt, trav och skritt. Haha, och jag som hade anmält oss i det eftersom tölten inte är så bra än på Prins. Men det var bara att göra det bästa av situationen! Vi fick poängen 4,15 i uttagningen och kom till final! TJOHO! Hoppade omkring och var helt överlycklig :D I finalen höjde vi poängen till 4,25 med 5or i både trav och skritt, vilket är helt okej! Och vi slutade på 4e plats och fick en röd fin rosett med oss hem!
Ulrika red också i tregången på Svipur och de knep tredjeplatsen tillsammans! Sen var hon också bästa youngrider i klassen, så hon fick minsann byta ut sin gula rosett mot en blågul! :D

I V5 (tölt, trav, skritt och galopp) gick det inte alls lika bra. Vi fick 5or av båda domarna för både trav och skritt, men sen blev det en jädrans korsgalopp! Blä! Så vi fick inte mer än 3,30 i poäng, och slutade på en fin sistaplats, hihi! Det är fan inte lätt att rida islandshäst när passen ska ställa till det så mycket :p Men det är bara hem och träna på! Sen var det såå mycket fina hästar med som fick höga poäng, vilket känns lite orättvist eftersom V5 är lättklass. Men det är inget att göra åt! Vi hade jättekul och Prinsen skötte sig galant! Är jäkla nöjd och stolt, hans allra första tävling och allt :)

Här kommer en bildbomb!

Haha, fan vilken tunna han är..bantning står på schemat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback