Varandras motpoler.

Idag blev det bestämt! Vi kommer med 100% säkerhet att flytta i oktober! Innan har vi bara haft första plats i kön och tackat ja, men nu är det bekräftat och avtalet ligger utskrivet hos fastighetsägaren och väntar på att bli påskrivet :) Underbart!
Och jag är heeelt lyrisk! Samtidigt som jag gillar lägenheten som vi bor i nu så ska det bli så himla kul med något nytt som vi skaffar tillsammans. Jag planerar rensning, hur jag ska packa osv..jag har till och med räknat ut hur vi ska dela upp flyttlasset (ja, i hör ju..) så vi bara tar möblerna och det allra nödvändigaste på "flyttdagen", men att vi tar sånt vi inte kommer använda några dagar tidigare när vi har fått nyckeln. Jag har till och med räknat ut hur vi ska göra med kattskrällerna. Känner mig på gränsen till knäpp i huvudet. Tur att jag är ihop med en kille som är helt tvärt emot vad jag är. Vi är verkligen varandras motpoler, vilket jag känner är skönt eftersom det hade varit väldigt jobbigt om båda två var pilla-sig-i-naveln-och-göra-allt-i-sista-sekunden-männikor eller planera-allt-in-i-minsta-detalj-och-tvunget-göra-hundra-listor-som-ska-bockas-av-människor. Det hade blivit smått hysteriskt.
Det bästa är att han vet hur jag fungerar, så när vi pratade i telefon med varandra ikväll (han är uppe i Dalarna och jobbar när de har semseter på han riktiga jobb) och jag nästan hoppade och skuttade i soffan när jag berättade att jag var så jävla taggad på att börja packa redan nu. "Neeejmen älskling, det går ju inte! Du får tänka att du packar istället, skriv några listor!". Haha! Tur att han vet hur jag ska tacklas :)
 
På tal om varandras motpoler. Någon som lyssnat på Bingo Rimérs och Katrin Zytomierskas podd Relationspodden? Jag har plöjt igenom några avsnitt under tiden som jag har städat, diskat och gjort sånna saker, och det roligaste tycker jag är när de har sina "personliga frågor" till varandra. Sån jääkla stor igenkänningsfaktor! Olle och jag upp i dagen! Olle är den som lämnar den smutsiga tallriken i diskhon, lämnar den blöta handduken på golvet, inte stänger toalocket, inte byter toapapper, inte släcker lamporna efter sig..ja ni fattar. Och jag är den där tjatiga och gnatiga kärringen som går efter och fixar allt efter honom. Blir så full i skratt när jag hör Bingo och Katrin tjattra om detta i sin podd! Skönt att veta att man inte är den enda tjatkärringen här i världen.
 
Nu ska jag lyssna på det senaste avsnittet av relationspodden, sedan ska jag gå och lägga mig. Varit vaken sedan 4 imorse så ska passa på att sooooova när jag har några timmars sovmorgon imorgon.
Sorry för massa massa text. Tjoflöjt!
 
 
Mysiga inspirationsbilder. Alla bilder har jag tagit från DENNA bloggen.
 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback