Nytt in

Vi åkte till Kungsbacka idag, dels för att handla lite käk, och dels för att gå på Kungsmässan och kika lite. Och vi fick visst med oss en del hem! Inför flytten så vill vi bland annat rensa bland och byta ut några av våra muggar. Vi hittade några på Indiska som de sålde ut för halva reapriset! Tyvärr fanns det bara 4 stycken kvar, så vi knep alla. Och så köpte vi två stoooora muggar som man kan ha till tex te eller varm choklad, och en svart löpare till köksbordet. 
Sen så köpte vi Klippotekets schampo (som jag aldrig har testat så det blir spännande) och body lotion från I Love som sniffar mango och papaya. Har en sedan tidigare som luktar citron och lime, och den luktar uuuunderbart! Och den nya var inte sämre den :) Jag är egentligen jättedålig på att använda body lotion, men det ska det bli ändring på!









Borde använda body lotion varje dag eftersom min hud är så jävla torr jämt! Men det är ju något av det tråkigaste och jobbigaste som finns :(

Svar: Jaaa, det är det verkligen! Hatar också när det blir sådär äckligt och kladdigt på huden :( dessa sjunker dock in sjukt fort, vilket är gött!
Whatsername

2014-08-27 // 09:31:31

jättefina muggar! =) Ha en fin kväll! =)

Svar: Tack så mycket! Och tack detsamma :)
Whatsername

2014-08-27 // 22:58:57

superfina muggar :)

Svar: Tack :)
Whatsername

2014-08-28 // 01:33:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback