STOCKHOLM - galen utekväll


Lördag 4 september / Söndag 5 september 2010

När vi kom tillbaka till Veronicas place fixade vi iordning tacos, käkade och kollade på Dansfeber. Sen åkte Veronica och jobbade, och vi tre fixade iordning oss för kvällen och började förfesta lite.




Oj, HAHA!


Vi skulle till Debaser, men vi kom inte in så vi gick vidare till Patricia. Där kom vi inte heller in, så vi knatade till Medusa. Rockbar med rockklassiker, och vi hade riktigt kul!

När det stängde klockan 3 så träffade några roliga killar att snacka med, Elin åkte någonstans, Therese och jag träffade 3 nya roliga killar som vi satt där utanför och väntade på Elin med till typ 5 på morgonen, haha! Vi fick inte tag på henne så vi gick genom gamla stan till Riksdagen och till Slottet och kollade på när natten blev till morgon.
Den ena killen hade sagt att han var norrman och pratade (i Thereses och mina öron) helt klart norska. Helt plötsligt från ingenstans började han prata helt flytade svenska, och det visade sig att han hade lurat oss som fan, hahaha! :D Sjukt kul!






Killarna tog en taxi till ett hotell eller någonting, och Therese och jag gick mot slottet för att gå till Lejonbacken och turista oss lite. Där träffade vi en jättetrevlig vakt som vi fick ta några turistkort tillsammans med :D







Sen sa han att vi var tvugna att gå, and so we did.




Lejonbacken

SÅ istället för att turista oss vid slottet så turistade vi oss vid Riksdagen :D Very fuun, ohyes!
Miljoner bilder;




HAHAHA ääälskar denna bilden! :'D










Från ingenstans kom en jävligt morgonpigg (klockan var 6) japan och tog en massa turistkort på Riksdagen. Jag frågade om han ville ta kort på Therese och mig (fråga mig inte varför HAHA), och han blev glad och gjorde det så gärna :D Usch, såg h e m s k ut på bilderna! Och vill inte veta vad han kommer göra med dom xD


Vi vandrade på Drottninggatan mot MAX för att ha någonstans att värma oss (var endast några få plusgrader ute och vi var ju inte direkt klädda för det..) och käka en bit frulle.



När vi hade suttit där från typ halv 7 till 7 så visade det sig att det öppnade klockan 8! AAAHHGGUGUGHGH!
SÅ vi gick till centralen och käkade istället! OMN!




Sen fick vi äntligen kontakt med Elin, så vi begav oss tillbaka till lägenheten för några få timmars sömn innan det var dags att gå upp igen. Vi somnade vid halv 10 hä hä hä.


Megatrött chey.








Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback